PDA

Prikaži potpunu verziju : Warcraft III-Frozen Throne

Strane : 1 2 [3] 4

NIDZONSON
9.3.2007, 18:49
Danas sam odigrao footmen frenzy i odlicna je mapa,ali meni na netu treba 5-6 min da ocita tu mapu :(,inace igrao sam sa herojem kao nekim Spirit Breakerom koji je nevidlji a to mu nije magija,naravno mozes da budes i viljiv,drugu njegovu magiju bacis na nekog protivnika i kaka je neko blizu njega skida helt,strava heroj ,jednom sam tako ubio njih 5!!!
@ Pil€ kada cemo da cepamo footmen frenzy,moze preko hamachija a ako hoces moze i na B-netu ,ako hoces na hamachiju ,okupi ekupi,pa mi javi,ok ???
POZZZZZZ

pil€
9.3.2007, 21:55
dobro, ali moram prvo da nadjem normalan warcraft, posto je ovaj na ruskom, a nemam ni novi patch. a nemam ni mapu :kreza:. al dobro, to mi je najmanji problem, lako cu da je downloadujem. :D
moracu malo da se raspitam kod drugova, pa cu da vidim...
javicu ti kad budeo mogao...
poz :ciao:

Rocker
9.3.2007, 22:40
Momci, za dogovaranje online igranja imate sobu (http://www.sk.co.yu/forum/forumdisplay.php?f=77) ili PM. Dosta off-a!:dedica:

Sol-Badguy
18.3.2007, 17:54
Izvinjavam se ako temi nije mesto ovde, ali imam gadan problem, naime, kupio sam original war, i updateovao i sve to ok i probam online preko dialupa i ima connection delay i veliki ping, reko, ok to je ipak dialup. U medjuvremenu docepam se veze od 80KB/s i probam i opet ima connection delay a ping dolazi i do 409! Ne znam sta vise da radim, kako da se igram ko covek?! hlp plz!

Shadowfax
18.3.2007, 23:05
Jel' igras na Northrendu(Europe)?

Sol-Badguy
18.3.2007, 23:18
Naravno, mada probao sam i na Aziji i US East i isto.

Nikola Grbic
20.3.2007, 12:53
cudno i ja sam nekad igro war na 56kb/s i nisam imao neki ozbiljan lag nikad(na evropi sam igrao) ee sad mozda lupetam al kad u wow ubace neki sega mega patch 500mb obicno mi laga par dana i svi su goli i ping je ogroman al kasnije se to vrati u normalu mozda samo da pricekash malo:P

Shadowfax
20.3.2007, 16:34
Naravno, mada probao sam i na Aziji i US East i isto.

Onda ne znam, nesto tu nije u redu...ja igram na 56k(tacnije 33.6) i dobro mi radi.:confused:

NIDZONSON
26.3.2007, 10:07
Izvinjavam se ako temi nije mesto ovde, ali imam gadan problem, naime, kupio sam original war, i updateovao i sve to ok i probam online preko dialupa i ima connection delay i veliki ping, reko, ok to je ipak dialup. U medjuvremenu docepam se veze od 80KB/s i probam i opet ima connection delay a ping dolazi i do 409! Ne znam sta vise da radim, kako da se igram ko covek?! hlp plz!

Ju bok te ja igram na 33 kbps i lete mi igre,ping mi je na evropi 80-90e sad.....Jedino ono sto je rekao nikola,malo da pricekas..pozz

vagabundo
11.4.2007, 1:18
Kad god na b.net-u citam blizzards news(i gde god moze da se vidi datum dok sam on-line) umesto da pise koji je mesec pisu neki hijeroglifi,neki znakovi...
To postaje strasno iritirajuce,a isprobao sam sve varijante u podesavanjima u igri i dalje isti problem...

mad_skillz
3.9.2007, 4:10
jel zna neko da li ima fix za warcraft za wide monitore?

Dushan
3.9.2007, 18:00
jel zna neko da li ima fix za warcraft za wide monitore?

Koji monitor imash ? Ja sam proshle nedelje uzeo widescreen, i shto se tiche warcrafta, nisam koristio nikakve fixeve, nego sam samo stavio vecu rezoluciju. Izgleda fantastichno :)

mad_skillz
3.9.2007, 18:58
Samsung 205BW, 1680x1050 rezolucija
nema u warcraftu ta rezolucija, najveca je 1280x1024, u sushtini nema nijedna wide rezolucija pa pitam da nema neki fiks za to ako neko zna bio bih veoma zahvalan..

Dushan
3.9.2007, 23:59
Hmm, ja igram na 1280x960x32 i savrsheno mi radi. Slika je jasna, ne mozhe se porediti sa onom na starom CRT monitoru. Probaj neshto da uradish sa tim menjanjem rezolucije, ja nisam imao nikakvih problema. A za taj fix ne znam, nisam chuo do sada za to...

vagabundo
4.9.2007, 18:28
Samo stavi kao sto je dushan rekao..
Kod wide monitora bitno je da ne visina slike ne bude velika(ali i da ne menja izgleda ikonana ekranu),a to takodje moze biti i zbog graficke kao i drajvera za graficku..
Ja sam jednom prilikom instalirao pogresan drajver za graficku tako da 1024x768 nije funkcionisao lepo dok je 1380x1024 odlicno radio(CRT monitor max razolucija 1280x960) :opanachke

mad_skillz
4.9.2007, 19:24
stavio sam 1280x960 i radi za sada okej..

Peraa84
31.10.2007, 23:28
Poz ljudi ja sam novi ovde!

E sad ima li nekoga ko do jaja igra frozen posto sam ja sam pocetnik i bas mi ono ne ide ne mogu da dobijem easy-a mislim desilo se par puta al ono... ukakilo me :)

E sad konkretno kad me neprijatelj napadne pobije mi svu vosjku u roku od 10 sec znaci ja neam pojma da vodim vosjku i sad jel imate neki predlog da procitam nesto da mi objasnite!:)

Drugo ja se mnogo sporo gradim vosjku ili gradim pogresne gradjevine tako da onaj easy izgradi vojsku dok ja izgradim npr 3 footmana i heroja on izgradi 3 footmana heroja 4 puskasa znate na sta mislim!:D

Isao sam na battlenet sajt ali ono mnooogo smara citao sam al dosta toga vec i znam pa ono ...ako mozete neki savet i tako to :eek:

Hvala svima unapred i izvinjavam se ako sam postavio ovu poruku na pogresno mesto caoo:ciao:

zdravkelja
31.10.2007, 23:48
Gledaj malo replayeve sa neta, kako to drugi rade, listaj postove od pocetka, mozes svasta naci.

Red Dragon
31.10.2007, 23:53
A ne bi skodilo i kampanja da se odradi!:ciao:

Peraa84
1.11.2007, 1:53
Pa ono jendo par milion puta sam preso kampanju sa siframa i verujem da bi mi sada bilo veoma dosadno da ponovo prelazim ispocetka!
Naucio sam ja kako se koja gradjevina zove sta treba odprilike da gradim al sto se tice vojske tu sam 0 i to veeelika!

Kao sto rekoh unisti me easy za 10 sec(kad me napadne:)) imao ja svih 100% populacije popunjenih sa raznovrsnom vojskom kako krene napad tako vidim samo mi se smanjuje br vojnika op op dok ne dodje do herojcica na koga nagrnu ko nezdravi i the end!

Pa ovo sa replayovima ok samo da nadjem odakle da skinem posto sam nasao neki koreanski sajt neki hieroglifi pa ne mogu da se snadjem:D

I sve mi se nesto cini da cu da ucim ovu igru narednih 5 god dok mi u glavu ne udje sta,kako posto mi se jako svidja igrica al jedva sam i ovo malo naucio ne znam ni sam kako?Imam problem sa ovim wc ne mogu da ga skontam tj mogu al mnogo mi treba vremena!:ciao::ciao:

WhenDarknessFalls
1.11.2007, 2:48
Ucices je ne 5, nego 55 godina ako koristis sifre... :qliranje: Predji kampanju na "fer" nachin :>
Drugo, najbolje je da igras 1na1, pogotovo ako si u fazi vezbanja.
Trece, i verovatno najbitnije, kako za TFT tako i za sve strategije: nauci da koristis tastaturu zajedno sa mishom. Znaci nauci komande preko tastature, koristi strelice za gledanje mape... Sve sto moze da ti kupi sekundu-dve tokom igre, jer to mnogo znachi.
Sto se tice vojske, po defaultu AI brze gradi od tebe, tako da probaj da koristis 2 barake za vojnike.

Edit: Koliko sam zakljucio iz tvog posta, ti igras sa Humanima... Ja bih ti preporucio sa Orcovima, jer su nekako jednostavniji za pocetnika (bez uvrede)

Pozdrav, i srecno :ciao:

Sarmatian
1.11.2007, 3:48
@Peraa84

Pravilnik foruma Sveta Kompjutera:

Piratski softver i sajtovi („warez”) zabranjeni su u bilo kakvom obliku (pominjanje, reklamiranje, prilozi uz poruke, linkovi...). Zabranjena je i bilo kakva diskusija na temu nelegalnih radnji, posebno kad je reč o nelegalnoj upotrebi ili kopiranju softvera. Namerna zloupotreba će se kažnjavati. Ocena da li se radi o takvim temama predstavlja diskreciono pravo moderatora i administratora foruma.

Sto se tice tvog originalnog pitanja - ako te mrzi da igras igru, vec trazis da ti neko objasni kako da budes bolji, onda nemoj ni igrati.

Peraa84
1.11.2007, 5:09
@WhenDarknessFalls
Hvala na savetima potrudicu se:ciao:

@Sarmatian
Ok izvinjavam se sto sam prekrsio pravilo!Onda lepo odes na prvu stranicu ove teme pa ces da vidis da postoji da cak i da se skine (tj sad je dead link koji je posavio SuperG (http://www.sk.co.yu/forum/member.php?u=404) ali toliko o pravilu)ovo o cemu sam ja pricao!
A to da li cu ja da igram ili ne i kako cu da igram to je moja stvar da me mrzi da igram kao sto ti kazes ne bih se ni patio ni postavljao pitanja!

WhenDarknessFalls
1.11.2007, 5:23
@Sarmatian malo si preterao (sto se tice igre, sto se tice wareza, no comment)... Lik samo trazhio savet :icon_stud
Valjda necu popiti crvenu :paranoia:
:to_care:

tosheen
1.11.2007, 9:51
Pa ono jendo par milion puta sam preso kampanju sa siframa i verujem da bi mi sada bilo veoma dosadno da ponovo prelazim ispocetka!
Naucio sam ja kako se koja gradjevina zove sta treba odprilike da gradim al sto se tice vojske tu sam 0 i to veeelika!

Kao sto rekoh unisti me easy za 10 sec(kad me napadne:)) imao ja svih 100% populacije popunjenih sa raznovrsnom vojskom kako krene napad tako vidim samo mi se smanjuje br vojnika op op dok ne dodje do herojcica na koga nagrnu ko nezdravi i the end!

Pa ovo sa replayovima ok samo da nadjem odakle da skinem posto sam nasao neki koreanski sajt neki hieroglifi pa ne mogu da se snadjem:D

I sve mi se nesto cini da cu da ucim ovu igru narednih 5 god dok mi u glavu ne udje sta,kako posto mi se jako svidja igrica al jedva sam i ovo malo naucio ne znam ni sam kako?Imam problem sa ovim wc ne mogu da ga skontam tj mogu al mnogo mi treba vremena!:ciao::ciao:

baci pogled na ovaj sajt:

www.mymym.com/en/replaycenter.html

zdravkelja
1.11.2007, 11:11

To sam i ja mislio pre 5 god. pa sad dobijam Insejna za 10min.;)
I ja ti savetujem Orkove, za pocetnika su stvarno najbolji.
Sa njima nema sanse da izgubim.
3 whitch doctora master levela, Far Seer sa vukovima i lightingom, Tauren Chieftain sa aurom i waveom, 5 Gruntova, 6 Wynd raidera, svima unapredjen level oruzja i armora na 2 su strasna kombinacija!!!:dzavo:

FooFighter
1.11.2007, 11:22
@Peraa84:

Najbolji sajt za WCIII replayeve je http://war3.replays.net/ Jeste korejski (valjda), ali nema nikakvih problema sa "hijeroglifima"; samo skroluješ malo dole i tu je spisak, pa skidaj.

Sajt se često užasno sporo učitava, pa ako imaš problem s tim evo "prečice": click here (http://replays.sabijanje.net/) (ovo sam iskopao sa klan RUR foruma).

Tu je uvek i WCReplays (http://www.wcreplays.com/replays.php?page=1).

Što se tiče taktike & strategije, gledaj replaye pro-igrača i pokušaj da kopiraš njihovu igru. I mani se igranja protiv kompa, skupi neko društvance, idite do igraone i pržite:dedica:

Sarmatian
1.11.2007, 15:54
@Sarmatian malo si preterao (sto se tice igre, sto se tice wareza, no comment)... Lik samo trazhio savet :icon_stud
Valjda necu popiti crvenu :paranoia:
:to_care:

Dobices ban na 30 dana :rofl:

Peraa84
1.11.2007, 19:43
Ma za danas mi je do jaja 1 put od 150 puta sam uspeo da pobedim easy-ja gledao sam replay-eve neke i prvi put kada sam kopirao nekog lika sa replaya dobio sam easy-ja sledeci put sam se napalio i rascepao me ko majmuna!:D
Igram sa orkovoima protiv nigh elfova i bas me deru ovih zadnjih 100 partija al stacu valjda to tako treba:D

A sto se tice drustva s njima ne vredi da igram svi bolji od mene a nece da mi pomognu tj toliko brzo bi mi pokazivali da bi se izgubio:D (pokusali su)

Hvala na svim odgovorima i ono javicu kad budem mogao da derem easy-ja za jedno par meseci god. :)

Igrica je :n_klanja::n_klanja: sto se ranije ne setih da je igram :dedica::D

:ciao::ciao:

tedex
3.11.2007, 14:19
ona maivev nemoze da se pomeri a da je neko ne ubije.da bar ima stitnika kao rexxar sto ima rokhana.ne mogu preci nivo gde se mora doci do nje sa ona 2 heroja 10tog nivoa.ali igrica je jako zabavna:D

Irondacha
3.11.2007, 14:56
Ja duze vreme igram War III i presao sam kampanje bez sifara,i relativno dobro igram dotu ali protiv kompa nikada nisam znao da igram,ja lepo pocnem da se razgradjujem i to,i on mi dodje sa vojskom i 1 herojem i pocisti me,ja posaljem moje vojnike i samo gledam kako umiru :(...

Peraa84
3.11.2007, 15:10
Ma brate onaj komp je laz da ne moze biti veca on me za 10 min razvali
Poceo sam da se nerviram!Ne mogu,igra kao human dodje mi sa onim blood mage-om baci prvu magiju par puta dok ja pomerim vojsku on me iskoka njegovim puskasima i ptice me pociste i on ode i tako na svakih 5 min svaraca taman sto napravavim neku kao vosjku on dodje pa mi je lepo sravnja s zemljom!Ako mi ovo radi easy sta ce tek insane !

Beowulf
3.11.2007, 16:21
To je zato sto nemas dovoljno iskustva u pokretanju jedinica i kombinovanju istih. Npr. kod human nemoj nikad svestenike i ostale magic units stavljati napred, ili kad human pravi magic units protiv tebe ti sa npr. night elf pravis dryad (polu-zene sa kopljem) kako bi skinule magiju. Znaci moras stalno da pratis sta protivnik radi da bi znao kako da se prilagodis. Veruj mi komjuter na insane level-u je glup (ti sam, ako imas dovoljno vestine, mozes da "pokupis" po 4-5 insane-a koji su saveznici). Kad odes na neki server na netu videces kako ljudi igraju (znaci ima ljudi koji su toliko usavrsili vestinu da im treba manje od 5 min. da dobiju druge igrace). I za kraj, pogledaj sto vise pro replay-a one rase sa kojom igras i kao sto je neko rekao pokusaj da skines njihovu taktiku. :ciao:

zdravkelja
4.11.2007, 12:10
Pa ja sam vise gubio od normala nego od insejna.:kreza:
Samo replayevi, tako sam i ja naucio.:ciao:

FooFighter
4.11.2007, 14:45
Kad smo već kod toga, trenutno se u Kini održava MGC international tourney i replaye sa tog takmičenja možete skinuti odavde (http://replays.sabijanje.net/).

Učestvuju trenutno najbolji svetski igrači (4K.Grubby, WE.Sky, MYM.Moon, BeT.FoV, SK.ReMinD, 4K.ToD,...) i partije su zaista extra - od ovoga teško da može bolje, pa pogledajte.

Napomena: da biste mogli da gledate replaye, treba vam MGC mappack click here (http://www.proplay.ru/demos/7133/) (kliknite na "скачить демку").

tedex
6.11.2007, 21:40
IMAM PROBLEM:kada sam probao da se ukljucim u turnir koji je bio danas i trebas imati tim da bi se prickljucio,ja sam nasao nekoga i onda neko ne prihvati ili prihvati ali mi kaze nesto da mi firewall sprecava nesto i nesto jos kaze o nekom portu 166...*nesto*.taj turnir dolazi jednom godisnje i ja sam ga propustio.:n-cc2:

Beowulf
7.11.2007, 2:11
Verovatno nisi stavio u firewallu war3.exe u listu izuzetaka koj treba firewall da propusti. Ako igras na eurobattle.netu onda kod njih imas posebni deo foruma (Technical Support) koji ti moze pomoci oko toga.

Dushan
8.11.2007, 1:04
@tedex

Turnira na BNetu imash svaki dan.

@Peraa84

Ako hocesh da nauchish da igrash, gledaj replayove pro igracha i ako si u mogucnosti igraj na netu 1v1 ili pikaj sa nekim u lanu. Znachi samo igraj, igraj i igraj i nauchicesh i na kraju ce ti sve postati rutina: build order, mikro itd. Znachi samo vezhba. Ako si totalni pochetnik, uzmi igraj sa orcom, ne znam da li je najjednostavnije, uglavnom ja dok sam aktivno igrao bio sam orc. Ako ti treba josh neki savet, slobodno mi se javi na pm. Pozdrav!

mad_skillz
8.11.2007, 18:53
ako si pocetnik uzmi Night Elfa

zdravkelja
8.11.2007, 20:06
Bolje Orke, da bi bio dobar sa Elfovima stvarno moras biti iskusniji. Orci su sirova snaga, imaju najbolje osnovne jedinice (Grunt je zakon) i imaju najbolje healer jedinice (koliko mi je puta Whitch Doctor spasio zivot), brzo dobijaju letece jedinice koje su prilicno dobre, imaju objedinjen armor za sve vrste jedinica, imaju dobru odbranu + Far Seer koji je sjajan prvi heroj sa vukovima i munjama.

Dushan
9.11.2007, 0:01
Bolje Orke, da bi bio dobar sa Elfovima stvarno moras biti iskusniji. Orci su sirova snaga, imaju najbolje osnovne jedinice (Grunt je zakon) i imaju najbolje healer jedinice (koliko mi je puta Whitch Doctor spasio zivot), brzo dobijaju letece jedinice koje su prilicno dobre, imaju objedinjen armor za sve vrste jedinica, imaju dobru odbranu + Far Seer koji je sjajan prvi heroj sa vukovima i munjama.

Ovo ko da si prekopirao iz Blizzardovg strategy guide-a. Grunt jeste dobar, ali je relativno skup i dugo se pravi. Dok ti ne napravish jednog grunta, elf ima 2 archera, human 2 footmana itd. Drugo, human ima najbolje healere. Jeftini su, prave se na tier2 (za razliku od witch doctora kojima treba tier3 za healing ward), + shto 95 % humana ide archamagea prvog i onda ima brilliance auru i brzhe regenerishe manu casterima. Dalje, shto se tiche air unita, one nisu loshe, samo shto su dosta ranjive i skupe, a i zauzimaju 4 populacije. Shto se far seera ticha, ja njega isto uvek uzimam, mada ne secam se kad ga je neki pro igrach koristio, svi koriste blademastera. I josh neshto: elf je imba ;)

Shadowfax
9.11.2007, 0:09
Pa, otprilike svi pro igraci su koristili Far Seera pre 1.21 patcha, a i sad se koristi, mada redje...:)
Ako cemo pro vs pro, orc moze samo da ga pu... protiv humana, a u begginer modu:D je sve moguce..

zdravkelja
9.11.2007, 9:08
Strategy guide nisam citao, video sam ali me je mrzelo.

Grunt jeste skup ali ako uzmes far seer-a onda imas i dva vuka (podrazumeva se da uzmes tu magiju za prvu), mozes brzo stici do levela 2 a onda bacis chain lighting na archerke sto prilicno dobro radi protiv njih. Jedini je problem demon hunter koga skoro svi uzimaju a moze za 10 sec da ubije far seer-a ako ti malo padne koncentracija. Letece jedinice nisu mnogo skupe, a i dobijas ih u tieru 2 a ne 3 kao kod humana. A sto se tice whitck doctora, jeste da je lecenje tier 3 ali ako brzo to uradis nece biti problema, orci su zilavi, mogu malo duze bez healera.
A ne secam se kad me je na b-netu zadnji put pobedio neko ko je uzimao blademastera za prvog heroja.
Cak mi se i jedan lik smejao, pa sam ga pocistio za 10min.:boxing:

Dushan
9.11.2007, 12:24
Stoji to za archerke, chain + vukovi koji im nanose extra damage, ali tu je demon hunter koji ti spamuje mana burn svakih 10 sekundi, a FS je intelligence heroj tako da to zna biti zaebano. Ja dok sam igrao, shto meni niko ni dan danas ne mozhe da objasni, u 95 % sluchajeva sam dobijao elfa sa orcom, a skor vs elfa mi je bio negde oko 70-20, dok me je opet s druge strane svaki prosechni undead dobijao vrlo lako :confused:. Shto se bladea tiche, on ima neku malu prednost nad FS, dobar je zbog toga shto je agility heroj + kad kupi chizme u prodavnici i dobije level 3 + critical, stvari se znatno komplikuju i mozhe da dokrajchi FS-a iz 4-5 udaraca. Anyway, u sushtini slabo sad znam shta se deshava, WC nisam palio ne pamtim od kad, zadnje shto sam uradio je da sam skino replayeve sa WCG-a i to je to. Pozdrav!

FooFighter
9.11.2007, 12:50
@Dushan:

Treća partija u finalu WCG-a 4K.Creo vs WE.Sky je jedna od najboljih koje sam gledao. Ako imaš vremena, pogledaj neke replaye sa nedavnog MGC - a (ostavio sam sve linkove u mom postu na prethodnoj strani); neke partije su stvarno vrhunske.

Što se tiče Orc vs NE matchupa, dobro si rekao, Blademaster ima veliku prednost u odnosu na Far Seera. Far Seer je izrazito "mana-dependent" što nije dobro zbog Demon Huntera. Blademaster bar ima jedan pasivan skill, Critical Strike. Staviš mu dva "Claws of Attack"-a i "Gloves of haste" i imaš killing mašinu (iako generalno gledano, NE i dalje ima prednost u odnosu na ORCa)

Zanimljivo je i to što je, koliko sam ja primetio, Blade i u ostalim matchup-ima (vs UD, HU, Mirror) potpuno preuzeo primat od FS-a.

zdravkelja
9.11.2007, 14:00
Nijedna rasa nema prednost nad drugom, vazno je kako igras. Gledao sam replayeve kako orc sa FS dobija elfove sa demon hunterom, i ja sam tako pobedjivao.

Samo je vazna vestina:dedica:

mad_skillz
9.11.2007, 16:57
onda je taj Elf debil bez uvrede:kreza:

zdravkelja
9.11.2007, 17:31
Nije on bio glup, ja sam bio pametan;)
Improvizacija je cudo;)

mad_skillz
9.11.2007, 17:35
s'ozbirom kakav mikro treba za elf ipak mislim da je obratno..
veruj mi jer znam, igram sa elfovima na ladderu vec 3,4 godine minimum..

Peraa84
10.11.2007, 2:55
Igrao sam ovih dana i mogu i normala da dobijem malo teze al mogu!I sa orkovima nista nisam mogao da uradim i toliko sam se nervirao kako zasto?I presao na undead-ove koji su mi 200 puta laksi od orc-ova!Al eto snasao sam se!Replayeve gledam al kako ih pogledam tako zaboravim igram sad sa ortakom stalno 1 na 1 posto onaj glupi eurobattle net samo dota dota dota i dota!Hvala na savetima pokusacu nesto sa replayevima al cisto sumnjam da cu nesto uraditi!:D

ivan011
10.11.2007, 23:55
replay je jako korisna stvar pogotovo ako nadjes neku taktiku koja je slicna tvojoj i onda vidis neke cake koji drugi igraci znaju pa ih ukombinujes sa svojom taktikom. treba ih cesto gledati ali ne treba ih u popunosti kopirati nego ih koristiti za dopunjavanje svojih

IYIARKO
25.11.2007, 16:18
Far seer ti je dobar protiv undead na pocetku.

NIDZONSON
25.11.2007, 22:09
Ma ona buba u undeadovima za pocetak je zakon,izbaci 6 bubica i .......

Irondacha
25.11.2007, 23:09
Na pocetku ja gotivim paladina,ima heal i ima devotion aura(armor bonus),sta ti jos treba?

RUSuper
4.12.2007, 4:03
Da odgovorim na pitanje sa pocetka teme.Po meni igra je nadmasena,a odavno je postala legenda,igrala se,igra se i igra ce se,legende se dugo ne zaboravljaju,ali samo sacekaj ekspanziju za C&C3 bice to BUM

zdravkelja
4.12.2007, 9:48
Ova igra nikada nije niti ce ikada biti nadmasena, ne postoji igra koja me je duze zadrzala. Jedino je moze nadmasiti WarCraft IV ali svi znamo zasto se nece pojaviti.:mad:
Moja najveca zelja je da im WoW propadne pa da se bace na WarCraftIV i ispune zelje mnogih igraca.:aplauz:

RUSuper
5.12.2007, 2:53
Ova igra nikada nije niti ce ikada biti nadmasena, ne postoji igra koja me je duze zadrzala. Jedino je moze nadmasiti WarCraft IV ali svi znamo zasto se nece pojaviti.:mad:
Moja najveca zelja je da im WoW propadne pa da se bace na WarCraftIV i ispune zelje mnogih igraca.:aplauz:
Ma mene zadovoljava i warcraft3,a to sto se tice propadanja WoW-a,pa zbog toga bih te UUUUUUU....hteo sam da kazem da bih ti zbog toga ulepsao zivot tako sto bih ti dao neku nagradu jer ja mrzim WOW,a i da ja neznam sto nezele da izbace warcraft4,ali imam osecaj da je to zbog WOW-a(propao da bog da)

Dushan
5.12.2007, 20:08
I ja sam WC 3 igrao vishe od bilo koje druge igre, samo shto ce 90 % WC 3 igracha preci na SC 2 kad izadje... Tuzhno, ali tako je :(

pRoskiLLz
5.12.2007, 20:41
sta najbolja??? DotA je nesto najbolje ikada naprawljeno za W3!!! Ja do otkrica DotA-e nisam skoro ni pogledao W3, ali tada su se stwari promenile... ;))

Dushan
5.12.2007, 23:00
Pa dobro, kapiram te, za dotu ne treba skill. Ajd sad lepo na dota forum pa tamo troluj.

zdravkelja
5.12.2007, 23:12
Za dotu trebaju zivci. :mrgreensa
Nikad je nisam voleo. Od svih modova volim samo koridore.

Shadowfax
6.12.2007, 1:06
Ma potreban je i za DotA-u skill, ali ipak je neuporedivo sa WC3.:)

Dushan
6.12.2007, 1:38
Ma potreban je i za DotA-u skill, ali ipak je neuporedivo sa WC3.:)

Nisam nikad voleo dotu, al kad vidim ovde kod mene ko sve igra, pomislim da bi i 3-godishnje dete moglo da je igra. Nego da ne idemo u offtopic, nego da saopshtim par koliko-toliko svezhih vesti.

Demuslim je napustio 4K, a par dana pre njega i ToD, koji je preshao u mouz, tako da sad nemaju nijednog humana i u sushtini od nekadashnjeg tima je ostala samo bleda senka i zaista ne znam ko ce sad da im igra. Grubby je za razliku od Fury-ja i Zeus-a koliko-toliko u formi, osvojio je nedavno i DreamHack u Shvedskoj, al opet gubi od nekih prosechnih igracha. Jedino shto mi pada napamet je da bi 4K sad trebao da baci neki kesh i pokupi korejske mercove, ko shto je SK uradio.

W1ndWalke®
6.12.2007, 19:27
Far seer ti je dobar protiv undead na pocetku.
nerubian assasin i anti-mage su po meni ne prewazidjeni... :n_klanja::n_klanja:

zdravkelja
6.12.2007, 19:31
Nije pricao o Doti

W1ndWalke®
6.12.2007, 19:44
oke.. onda sam ja nesto malcice pobrkao, no nije ni wazno... ja ostajem pri swome...

NightWalker
8.12.2007, 17:51
UPOMOC!!!Imam problem.Ja imam frozen throne(nije original,pirat je)i hocu da igram preko neta.Verzija je 1.07.E sad,sta treba da uradim da bi igrao preko neta?Znam da treba neki patch 1.21a...Uglavnom,ja ga instaliram ali nece da mi pokrene igricu jer pise da ima neka greska.Sta treba da se radi?

W1ndWalke®
8.12.2007, 20:53
iceUPOMOC!!!Imam problem.Ja imam frozen throne(nije original,pirat je)i hocu da igram preko neta.Verzija je 1.07.E sad,sta treba da uradim da bi igrao preko neta?Znam da treba neki patch 1.21a...Uglavnom,ja ga instaliram ali nece da mi pokrene igricu jer pise da ima neka greska.Sta treba da se radi?
batice ne smes owde ni da pisnes o pirateriji ali ajde... :boodala::boodala:
ako netje da pokrene onda moras ponowo da reinstalliras w3 RoC pa FT pa ponowo patch, i onda bi trebalo da radi....
:cool::cool:

zdravkelja
8.12.2007, 23:42
Pa nije zabranjeno sto se tice toga. Moras se registrovati na eurobattle netu al sam zaboravio adresu, procesljaj ovu temu znam da sam video negde. Ako u ovoj sigurno negde na forumu.

NightWalker
9.12.2007, 17:39
Ma ok.A jel zna neko sto ne mogu da se konektujem na Eurobattle Net?Sinoc i jutros sam mogao a sad ne mogu.U cemu je stvar?

Dushan
9.12.2007, 19:26
Verovatno je pao server, deshavalo se to x puta...

NightWalker
9.12.2007, 21:44
Pao server,a?Pa jel ima neki drugi?I kada se obicno ovaj ponovo dize?Posle dan-dva?

Dushan
10.12.2007, 11:08
Pa u moje vreme su to relativno brzo reshavali :) Digne se za koji sat, najkasnije sutradan. Za ostale piratske servere ne znam, jer na njima ne igram vishe od 2 godine, ali je vrlo verovatno da ima...

zdravkelja
10.12.2007, 12:47
Prebaci server na aziju, trebalo bi da radi. A server ce brzo proraditi.

NightWalker
10.12.2007, 12:49
Prebaci server na aziju, trebalo bi da radi. A server ce brzo proraditi.
Aha.A kako da prebacim?

W1ndWalke®
19.12.2007, 13:26
pa u warcraftu pored battle.net imas neq ikonicu... klikni na nju i tamo su ti ponudjeni europe, asia.......... odaberi koji hoces i uziwaj...

ivan011
19.12.2007, 21:45
koji je najlaksi europe asia n amerca ili s america??

andrijaster
9.2.2008, 15:09
Imam original warcraft 3 frozen throne nekoliiko puta sam reinstalirao racunar i ponovo instalirao warcraft i on je sve normalno radio medjutim, probao sam ponovo na svezem widowsu da ga instaliram, kada ga instaliram i pokrenem posle 30 sekundi pojavi mi se slicice ne moze da prepozna disk to sam probao i sa warcraftom 3 i sa frozenom shta je u pitanju zashto ne prepoznaje disk u racunaru , nekoliko puta sam reinstlirao igru i ponovo isto

Dusan Spasic
11.2.2008, 20:46
Sta treba da skinem da bi igrao Frozen Thron preko net-a?:alealeee:
Koja je poslednja verzija FT?

zdravkelja
11.2.2008, 21:03
To prvo mozes naci medju postovima ove teme, potrazi malo.

A poslednja verzija je ja mislim bila 1.21 kada sam zadnji put igrao na Bnettu

Telepatic
11.2.2008, 22:49
Sta treba da skinem da bi igrao Frozen Thron preko net-a?:alealeee:
Koja je poslednja verzija FT?

Skini original za pocetak,s`obzirom na pravila foruma.

ivan011
12.2.2008, 0:17
da bi igrao warcraft 3 tft preko neta treba ti original warcraft 3 roc i warcraft 3 tft,ako oces da igras ko covek na serveru sa najvise igraca i tako to... a mozes i na piratskim serverima

Thunderman
12.2.2008, 19:06
Posledjna verzija je 1.21.A ja Frozen Throne igram na Eurobattle.netu besplatno,a skoro uvek nas na serveru ima oko 150.Za novu godinu nas je bilo 220

vagabundo
13.2.2008, 0:17
Posledjna verzija je 1.21.

Poslednja verzija je 1.21b :dedica:

Dushan
13.2.2008, 0:45
Jeste, zadnja je 1.21b. Inache, chekao sam taj patch godinu i po dana i nadao se bar nekim promenama (nerfovanje humanskih towera npr. :)) i sve shto su oni uradili je to da mozhe da se igra bez cd-a (originalna verzija). Strashno, sve zbog raspalog WoW-a :(

zdravkelja
13.2.2008, 11:41
Da skoro su izbacili taj patch, glavna novina je sto igra sada moze da se igra bez Cd-a. :)

Wastelander
13.2.2008, 12:05
Er se taj patch odnosi na original ili samo na frozen throne?

zdravkelja
13.2.2008, 12:14
Ima posebno za oba.

Wastelander
13.2.2008, 15:14
Ima posebno za oba.
Cool, najzad cu moci da probam starcraft modove:D

The Eye of Sauron
13.2.2008, 21:11
Jeste li culi za patch 1.22. Treba uskoro da izadje.

Dushan
21.2.2008, 16:02
Karune, Community manager of Blizzard, made a new announcement concerning 1.22

Here's what he says:

"February 14th. 2008- The Dev Team will be shifting the testing of the Patch 1.22 to a test Battle.net server, inviting various feedback perspectives on these final changes."

In other words: there will be a test realm for all of us to try out the upcoming 1.22 changes, give feedback (whine about those changes) and await the final patch (and whine when it's released) So you can guess that the patch will still take some time until its out. Well at least the community can get a feeling of it earlier on :)

misko9
22.2.2008, 21:42
Cao svima da li zna neko kako se igra Warcraft preko interneta ako zna neko neka me edukuje.:):)Jer mi je dosadilo sa kompiuterom da igram.:(:(:(Hvala unapred.

voodoo_
22.2.2008, 21:51
Skupiš 1600 dinara, odeš kupiš original War3 (800 din) i Frozen Throne (800 din), i igraš.

zdravkelja
22.2.2008, 23:03
Kupovinom originala!!!

Ja ne znam zasto je tesko dati 1598 dinara za igru. Ako ijedna igra to zasluzuje, onda je to Warcraft III

RUSuper
22.2.2008, 23:13
Kupovinom originala!!!

Ja ne znam zasto je tesko dati 1598 dinara za igru. Ako ijedna igra to zasluzuje, onda je to Warcraft III
Pa 1598 dinara,hmmmmmm,mogu memorijsku karticu za telefon da kupim,ostace mi visak kesa,uzmem piratsku igricu i igram na piratskom serveru,ali opet najbolje je da se uzme tih 1600 din i igra na originalu

zdravkelja
22.2.2008, 23:17
Battlenet i piratski serveri NE mogu da se porede.

ivan011
22.2.2008, 23:38
Pa 1598 dinara,hmmmmmm,mogu memorijsku karticu za telefon da kupim,ostace mi visak kesa,uzmem piratsku igricu i igram na piratskom serveru,ali opet najbolje je da se uzme tih 1600 din i igra na originalu

pa razlika je u tome sto na piratskom serveru imas 100 puta manje (bez preterivanja) igraca dok sa originalom imas 4 servera ,za evropu,s. ameriku , j.ameriku i aziju nema pucanja i tako tih gluposti najvise ljudi tu dolazi ne placa se mesecna pretplata... vredi 1600 dinara nije mnogo uopste za takav HIT koji se igra i 6 godina posle izlaska

shalabajzer
6.3.2008, 13:30
Ma, igrace se war3 jos 6 godina. :D Evo ove male mapice sto prave ljudi. Mislim na dotu i slicne zaebancije. Ima kreativnih ljudi, naprave mnogo dobre mape. Moze mape da pravi ko god hoce. Iz editora .
Samo me intersuje ovo: Izadje nova dota. Neko je hostuje na publicu ( ili private). I ja hocu da je downloadujem preko njega. E sad da li ta mapa moze da sadrzi virus ili spyware:confused:. Mislim ja sam skinuo na tone ovih mapa. Pa me zanima. Verujem da zanima i druge , osim mene.:)

Dushan
6.3.2008, 19:26
Ma, igrace se war3 jos 6 godina. :D Evo ove male mapice sto prave ljudi. Mislim na dotu i slicne zaebancije. Ima kreativnih ljudi, naprave mnogo dobre mape. Moze mape da pravi ko god hoce. Iz editora .
Samo me intersuje ovo: Izadje nova dota. Neko je hostuje na publicu ( ili private). I ja hocu da je downloadujem preko njega. E sad da li ta mapa moze da sadrzi virus ili spyware:confused:. Mislim ja sam skinuo na tone ovih mapa. Pa me zanima. Verujem da zanima i druge , osim mene.:)

Jako, jako, jako teshko.

Isko
31.3.2008, 23:08
Isto kao i za cnc.Momci su uspjeli da naprave mnogo modela za war craft.A i postavili kako i vi to da uradite.Nego da ne pricam mnogo izvolite::)

List of models

Buildings (http://wowpapercraft.blogspot.com/search/label/Buildings) (5)
Characters (http://wowpapercraft.blogspot.com/search/label/Characters) (5)
Completed Models (http://wowpapercraft.blogspot.com/search/label/Completed%20Models) (15)
Creatures (http://wowpapercraft.blogspot.com/search/label/Creatures) (38)
Helms (http://wowpapercraft.blogspot.com/search/label/Helms) (12)
Items (http://wowpapercraft.blogspot.com/search/label/Items) (14)
Links (http://wowpapercraft.blogspot.com/search/label/Links) (3)
Weapons (http://wowpapercraft.blogspot.com/search/label/Weapons) (10)

Guardian
5.4.2008, 14:37
Planiram da ponovo pređem ceo WarIII(sa FT-om), pa me interesuje u kojoj meri se priča trećeg dela nadovezuje na prva dva?

:ciao:

DeCoy
5.4.2008, 14:59
Ne nešto preterano. U prva dva dela priča je fokusirana na sukobima između Orka i Alijanse, dok se u trećem delu pojavljuje Goruća Legija. Neke lokacije se pominju i u drugom i u trećem delu, ali sve će ti biti jasno i ako nisi igrao prva dva dela:)

Dushan
12.4.2008, 18:51
Karune released the 1.22 Patch Notes last week, and though they were posted on April 1st, it was not a sick joke. Following this, the announcement was made that the Westfall Beta server is up and running. You can find the full patch changelog and information on how to access Westfall below:

April 1st, 2008
Here are the Patch Notes for 1.22:
--------------------------------------------------------------------------
Patch 1.22
--------------------------------------------------------------------------

FEATURES

- There is now a replay auto-save feature in the options menu. Replays are automatically saved to the "replay" folder.
- Added an option to always show unit and building health bars.
- You can now enable and disable the display of minimap signals from players and other observers using chat commands: /showminimapsignals and /hideminimapsignals.

BALANCE CHANGES

HUMAN
- Scout Tower repair rate changed from 12 to 20.
- Knight damage increased: Attack cooldown changed from 1.50 to 1.40 and base damage increased from 25 to 28 (Average damage is 34).

UNDEAD
- Increased Ziggurat base armor from 1 to 5.
- Reduced the build time of the Necropolis from 120 to 100.

NIGHT ELF
- Reduce the Orb of venom poison duration from 10 seconds to 8 seconds.
- Increase the experience gain from Dryads from Level 2 (40xp) to Level 3 (60 xp).

FIXES

- The cooldown on unlimited usable items (example: the staff of preservation) now persists after the item is dropped or traded.
- A cooldown exploit with potions has been fixed.
- When you unburrow a Crypt Fiend, its auto-cast will no longer be toggled off.
- An exploit bug in which items could lose their cooldowns when transferred between heroes has been fixed.

ADDITIONAL MAPS

Furthermore, these 4 new contest winner maps will be included in the final patch, but not on the PTR:
- (2)MeltingValley
- (2)RoadToStratholme
- (4)CentaurGrove
- (4)TidewaterGlades

April 7, 2008- The 1.22 patch is currently available for public testing on the Westfall(beta) realm. Players will need to restart their game after their initial patch to be able to see the Westfall(Beta) realm in the Battle.net realm list.

When players select Westfall(Beta) in their realm list, they will then be able to log in and update their client to patch 1.22. When players select a different server, their client will automatically patch back to 1.21b.

Note: Ladders and league info will not be available on the test servers. Furthermore, arranged team matches may take longer than normal because of the smaller pool of people playing on these servers.

Zhalosno shto im treba ~ 2 godine za ovako malo izmena...

RUSuper
13.4.2008, 17:20
Planiram da ponovo pređem ceo WarIII(sa FT-om), pa me interesuje u kojoj meri se priča trećeg dela nadovezuje na prva dva?

Ako zelis da znas pricu mozes je dopuniti WoW-om.Prva dva dela su manje bitna dok je WoW popuni produzetak price,njen nastavak pogotovu kada izadje ekspanzija sa Arthasom.Ali je najbitnije da predjes celu kampanju u War III

andrijaster
22.4.2008, 14:58
U pitanju je warcraft 3 frozen throne igru normalno startujem i sve je ok medjutim kada ocu da se pirkacim na evropski server pise mi da nisam konektovan na net iako koristim kablovski internet. A ako hoco da se prikljucim na us west ladno mi udje na server i sve normalno radi. Shta da radim??

p.s preko modema radi sve normalno

macke
19.7.2008, 22:44
Pokusavao sam vec nekoliko puta, instaliram uspesno Reign of Chaos i kad treba da instaliram Frozen Throne, ne moze da pronadje Reign-a. Sveze instaliran sistem, igre su kupljene, cak su i kodovi registrovani na blizzard-a.ROC se uspesno updejtuje mogu da upandnem na chanel itd. Uglavnom, igra je original :paranoia:

Pokusao sam da ih skinem sa blizzarda, ali mi izbaci mi nesto tipa . Nisi autorizovan, wtf?!:confused:
I tako, ne znam vise sta da radim a igra mi se dota :kreza:

Btw, bila je neka narodska verzija pre ako to nesto znaci ali sistem je sveze instaliran!
Eto, ako neko zna nek pomaga !

Lich_king2
31.8.2008, 11:57
Sta bi ste rekli ljudi kad bi vam rekao da moj WC III direktorijum ima 5GB

La.Prestige
31.8.2008, 12:22
Sta bi ste rekli ljudi kad bi vam rekao da moj WC III direktorijum ima 5GB

kako to:confused:

zdravkelja
31.8.2008, 12:34
Zato sto verovatno ima milion mapa i modova.

Lich_king2
12.9.2008, 12:10
Da ali kvalitetnih modova i mapa a ne neki crap.Primer Wc3:WoW mod

Peruzzi
12.9.2008, 12:15
aj postavi neke kvalitetnije RPG-ove , ali imena , pa cu ja da skidam ....

Lich_king2
13.9.2008, 19:50
Ovako The Kingdom of Kaliron http://www.trekinc.net/tkok/TKoK_Eastern-2.11.07-betaV1.w3x ako se setim jos neke editovacu post

Mosquito Slayer
18.9.2008, 17:07
Evo napisao sam jedan opis na našem DDayWorldu, koji pravi DDay: Judgement mape :) (tamo mi je nik XS-Archangel)

DDay: Judgement
I Basic
II Heroes
III Shops
IV History

I Basic
DDay: Judgement is a warcraft 3 custom map, based on 3 corridors map. You have two sides, Holy Forces and Damned Forces and you can choose which side you want to fight for. Each side has main building (for Holy Forces it's Castle; for Damned Forces it's Black Citadel) and to score a win you have to destroy an opponent's main building. It won't be easy because it is surrounded by three big towers and many more weaker towers. And also creeps, which respawn in ordered time, will try to stop you and of course enemy's hero/es. Maximum number of players is 5vs5; for those who wants to play against AI, will have to wait because DDayteam have started something about that; just be patient.II Heroes
DDay: Judgement currently has 82 custom-made heroes. You will see many known characters from different universe (Marvel comics, Mortal Kombat, Final Fantasy, Starcraft, Warcraft and many more). Team continually works on hero balance, in order that all heroes be equal so you can't say that some hero is weak. Remember that for all in your life you need practice to become good in it, so don't expect that you will win some pro or average dday player after playing three to five games. Practice, practice and only practice.
About hero's spells... Most of them are custom made, because we want to make original hero with original spells. Of course there are Warcraft 3 original spells. For more information I'll suggest you to look into our Heroes database (http://heroes.ddayworld.com/).III Shops
Items in DDay: Judgement are 80% unique. For more information I'll suggest you to look into our Items database (http://items.ddayworld.com/).
You buy items in shops of course, but also you can buy creeps there which will help you in creeping and farming. DDay: Judgement can be hard game for those who are new in it because you don't control only a hero; you will control also creeps which you can by in specific shops. You don't need to use them, but you will certainly lose that game, because your experienced opponent will use them for sure.IV History
DDay: Judgement history begins in a year of Warcraft 3: Reign of Chaos release. Soon after the birth of 3 corridors map (creators: ilPal and Zigzager), man with nickname Toosalty made a spin-off map called 3 Corridors D-DAY and he was it's editor until version 10.5p. That map later involved into DDay Sequel map which was edited by MonkY (also known as DDay's Legend :) ) and Armafire.
After 14.0 version, that map was renamed into D-Day: Judgement and it's main editor was Monky. Map was so popular that it had several millions of fans all around the world. But life has to go on and MonkY had to abandon dday's creation and after his retreat there are several notable editors such as Alex and Daniel, eScpY until 19.0x series. number of map's fans was decreased by bad changes. Dh-Neo became map's editor and he postponed work on his previous project DDay: Deathmatch so he can work on DDay: Judgement and DDay: Xtremme map. Map becomes more popular than before. At the near end of 19.x era map's editor Dh-Neo had to retired (because fans wanted new version but Neo couldn't find the time to update.). After Neo, Markone, current editor, took over the challenging editing job. His first version was 19.9F, he dedicated the map credit to DDayteam as a whole.
So as every other thing on the world even this map continues to evolve and you will see what we are planning to do with it. Enjoy in this map and if you want become part of it by helping to make it even better. :)

bojanh
18.10.2008, 15:20
moze neko da mi preporuci neke mape koje su kampanje,dakle da prelazim isto kao original kampanju,razgradnja,budzenje likova,itd,a da su kvalitetne.
ako neko zna,neka stavlja samo imena mod kampanja,ne trebaju linkovi.

voodoo_
18.10.2008, 15:24
Creeps
Warsong
Dark Times
City of the Seven Mithril Golems
Defenders of Dwarvenkind

bojanh
18.10.2008, 15:38
voodoo,hvala.
jesi cuo mozda za kampanju "Rise of the Lich King"?
procitao sam da se nastavlja na zavrsetak frozen thronea,ali ne mogu nigde da nadjem link za download,jer postojeci link gde sam to procitao vise nije vazeci,a guglao sam i nisam mogao da nadjem.
ako neko kojim slucajem zna gde moze da se skine ta kampanja,neka postavi link ako nije ilegalno ili neka mi posalje link na PM,hvala.
i da li je neko uopste isprobao tu kampanju?
evo da procitate o cemu je zapravo rec:
The camapign is a sequel to the Frozen Throne. Follow the destiny of the Scourge, the bloodelves and the nagas after Arthas took the helmet of Ner'Zhul. You can find what becomes of Vashj, Kael, Kel'Thuzad, Sylvanas and Varimathras, and play each side.

features :

-8 playable maps with different types of gameplay
-4 cinematics + 1 bonus
-travel from the cold of Icecrown to the tropical island of Theramore, and also Lordaeron, Khaz-Modan and the Barrens
-a new model for Arthas-Lich King
-a few new units and researches for the undead and elves
-all cinematics are skippable
-extensive testing should result in really few bugs left
-custom AI for maps with a base

English is not my first language, but there shouldn't be too many mistakes, and I hope the voices of Blizzard I used will fit well.

Enjoy !
:);)

aktuelno i dalje...nije valjda da niko nista ne zna?

Ocelot
22.10.2008, 21:31
The Warcraft Retrospective
Part I: The Drums of War

http://www.gametrailers.com/player/41869.html?type=wmv

Nisam baš neki ljubitelj Warcrafta i strategija uopšte, ali me je ovo oduševilo. Nisam znao da je trebalo i da izađe Warcraft avantura. Obavezno pogledati.

Lich_king2
1.11.2008, 16:46
evo Rise of the lich king :http://www.hiveworkshop.com/forums/maps.php?p=download&id=fk7gmz&toast=851413955927390252cf14a65d89cfaa&dateline=1225550753 enjoy

Auror
18.11.2008, 15:26
Mozete li da mi date link za najnoviji patch za frozen hrone?1.22 ili tako nesto.sem ako nije jos neki izasao.

Red Dragon
18.11.2008, 20:30
Mozete li da mi date link za najnoviji patch za frozen hrone?1.22 ili tako nesto.sem ako nije jos neki izasao.
Vidi ovde. (http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=21220)
Uvek mozes i da kucas na googlu.:)

Auror
24.11.2008, 21:23
A one teme o online okrsajima su zamrle.Oce li neko partiju preko neta?

Beowulf
25.11.2008, 1:48
A one teme o online okrsajima su zamrle.Oce li neko partiju preko neta?

Ako igras na eurobattle-u potrazi me oko 10h uvece. Nick: NightCaller3

Auror
27.11.2008, 14:41
Nece battle net da mi upali.Nemam original igru,a stavio sam patch 1.22.
Mozes li da mi kazes na koji nacin da igram online?Predpostavljam hamachi.

M.C.
27.11.2008, 18:10
Nije Hamachi, bilo je dosta reči o ovome. Idi na eurobattle.net i instaliraj njihov loader.

Auror
3.12.2008, 9:12
E ljudi,pun sa utisaka sa battleneta.Igrao sam sinoc sa nekim momkom iz novog sada.Profesionalno me odro.Provalio sam mnoge taktike(igram sa orkovima),i uglavnom sam ukapirao sta sve treba da radim.Kad igram protiv undeadova ili humana,u vecini slucajeva izlazim kao pobjednik.Ali kada igram protiv orkova ili elfova ne prolazim bas najbolje.Jedini nacin da pobjedim je da protivnik ne uzme blademastera dok ja imam far seera,ili ja da uzmem blademastera.i kad mi elf dodje sa demon hunterom pa mi razvali mog far seera.Mada dobro poznajem igru,najveci problem mi je sto u trenutku ne mogu da se sjetim koja jedinica je najbolja odbrana za protivnikov napad. Uspjevao sam da dobijem i efove,ali samo kad mi dodje neki noob od igraca(pazi ko mu kaze,poceo sam da igram prije prije 10 dana).E da ,micro mi je ocajan.:o

--Molim za neki dobar savjet/taktiku.:ciao:
--i pogledajte ovaj replay mute_(serbia). A bilo bi dobro da pogledate ovu foru kako me je spasio pillage protiv humana.:to_care:

Auror
6.12.2008, 17:00
PA? ocjena? jeste li pogledali? sigurno vas ima strucnih da meni pocetniku date neke instrukcije.:cool:

Beowulf
9.12.2008, 0:32
Dakle, ovako.

Kad god stavis peona da gradi nesto drzi shift i stavi ga na sledeci zadatak (da ne bi gubio vreme). Dalje, probaj da se gradis tako da ti ostane mesta pozadi za neke gradjevine iz drugog doba. Probaj da burrowe gradis tako da im je tesko prici (npr. iza odredjene gradjevine). Kada vidis da dolazi sa onom vojskom ubaci peone u burrowe dok se on ne povuce. Taktike ces najbolje usavrsiti ako gledas replaye, zato kucaj na googleu wcreplays i potrazi replaye pro igraca (usput, tu mozes i da pronadjes neke osnove makroa i mikroa u W3).

Retko koja taktika kod Orc ima samo 1 heroja (mislim da to mozes samo da primenis kada pravis Tauren Chieftain). Kada pravis Bladea pravi i Shadow Huntera u 2. dobu. Dalje, povlaci ostecene jedinice (pogotovo one koje su vec pocrvenele), jer sto vise jedinica ti ubije vise exp on dobija. Citaj sta pise u vezi napitaka (npr. primetio sam da i u bitci konstantno bacas Healing Salve koji leci samo dok neko ne napadne jedinicu). Pokusaj da pariras odredjenoj taktici tako sto ces praviti jedinice koje daju extra damage njegovim. Konkretno, u ovoj partiji koju si trazio da neko pogleda trebalo je da napravis nekoliko katapultova ili raidera, jer oni daju extra damage huntressicama i dryadima. NAJVAZNIJE za tvoju taktiku je da radis scout kroz celu partiju (znaci da gledas na sta on ide, pa da pravis antagonisticke jedinice; i da gledas da li je zauzeo drugi rudnik), kao i da konstantno kripujes (pogledaj sam replay pa vidi koliko vremena stojis sa vojskom i ne radis nista). I na kraju, ako pravis Bladea radi harass kroz celu partiju (najbolje rezultate daje na pocetku). Pobijes mu wispove i tako ga usporis i/ili pratis ga kad kripuje i zadas poslednji udarac cudovistu i dobije experience.

Ovo su neke glavne informacije, a da bi usavrsio svoju igru moras da odgledas replaye dobrih igraca i da naucis nekoliko taktika.

Nadam se da je ovo makar malo pomoglo. Pozdrav i :icon_stud how to play like a pro :kreza:.

Auror
9.12.2008, 0:41
Da,da. Siege damage protiv light armora... jasno. mada imam problem protiv night elfova. uzme protivnik pitlorda i smanjuje mi damage a sa onim magovima(kako se vec zovu) mi baca faerie fire da mi smanji armor.
kada igram protiv orcova protivnik mi jede gruntove sa kodo beastovima.e sad kodo beast moze da gadje gornju vojsku tako da je to dodatni plus.koja je taktika protiv kodoa?

Beowulf
9.12.2008, 12:24
Standardna taktika orc glasi ovako:
Blade Master, 2 grunta, pocinjes novo doba, gradis jos 2 grunta + 1 burow. U drugom dobu gradis vs orca Shadow Hunter-a i magija HEX. Gradis Beastiary i Spirit Lodge. Jedan rider pa mreza jedan spirit walker pa adept training. Nastavljas sa gradnjom ridera i spirita sagradis... Ukoliko tvoj protivnik ide na kodoe gradi ridere bacis mrezu i ubijes kodoa (kad je pod mrezom ne moze da jede). Ukoliko ti pojede neku jedinicu nemoj ga pretvarati u hex, dobice mu heroj experience. Nabijaj heroje do 5 levela i otkini ga.

Opet ponavljam kucaj wcreplays na googleu, pogledaj sto vise replaya dobrih igraca, i ne igraj protiv kompa vec protiv ljudi.

Auror
9.12.2008, 12:55
Igram protiv ljudi.imam oko 20 pobjeda i 15 poraza. mada u zadnje vrijeme nizem poraze jer mi dolaze iskusniji igraci. hvala na ovim upustvima.Mada moram nauciti da igram sa nekom drugom nacijom. mislio sam sa elfovima da naucim.masu su jaki.

Auror
9.12.2008, 13:27
Bolje ti je kupi piratski i skini battle net loader. ;-) :to_care:

Beowulf
9.12.2008, 14:11
Za koliko para mogu da uzmem oba WarcraftIII(originala)i gde?p.sKADA imas original da li mozes da igras preko betl neta

Mislim da mozes da kupis za 1500-1600 din. Sigurno mozes da igras preko battle.neta sa originalom. Samo ti treba 1.22 patch i njihov loader.

Flameseker
10.12.2008, 0:09
Ovo su standardne taktike o kojima Beowulf govori.
naravno mogu se menjati i prilagodjavati protivniku.
Ovako sam nekad igro :n_klanja: a sad neznam nista :n-cc2:
nadam se da cu pomoci vama koji volite Orc rasu.
btw najslabija je verujte mi...

Cyb0rg
10.12.2008, 1:55
Ljudi mnogo pametujete:''dodas grunta,dodas burrow'' ja kazem da samo treba pucati na upgradeove u war millu za range,za meele i za armor.Taureni i oni rideri sa otrovom kaki gruntovi kaki bakraci.Idite tako i cepajte.
Nadam se da je pomoglo.

mrki023
10.12.2008, 13:44
Ljudi mnogo pametujete:''dodas grunta,dodas burrow'' ja kazem da samo treba pucati na upgradeove u war millu za range,za meele i za armor.Taureni i oni rideri sa otrovom kaki gruntovi kaki bakraci.Idite tako i cepajte.
Nadam se da je pomoglo.

Pa da dok ti to sve uradis koliko puta ti neko rashuje bazu...protiv ljudi na netu ne vredi taktika stek u bazi i izgradi 2 tima vojske pa na kompa...moras konstanto da napadas i da zauzimas rudnika i da smaras protivnika...unistis mu 1 zgradu pa povlacenje ili mu kod rudnika pobijes radilice i povlacenje...uostalom koga interesuje kako se igra nek ode na youtube pa nek tamo potrazi meceva sa wcg turnira...da vidite kako pro ljudi igraju...

Beowulf
10.12.2008, 15:01
Nadam se da je pomoglo.

:eek:

Ti si kralj :to_care:.

Ovako nesto moze da napise neko ko samo igra protiv kompjutera. S tom taktikom ne bi dobio skoro nikoga na battle.netu ili na northu. Kao sto rece covek pre mene, dok se ti razvijes on ce te unistiti sto puta.

Auror
10.12.2008, 18:42
Tajming je ovdje najbitniji.A moras micro da imas ubistven.

Ne mogu a da ne poredim igranje warcrafta sa cs 1.6,naravno na pro nivou. mi mozemo da dostignemo neki nivo znanja(recimo pucanje i kretanje u cs,a u wc poznavanje damagea i armora i vrijeme pravljenja i upgradeovanja),ali se taktike konstantno prilagodjavaju u obje pomenute igre,a protivnici naravno nauce koja ti je omiljena taktika. Tako da najcesce najsitnije stvari odnose prevagu.

A ovaj kralj sto veli pravi taurene.ti dok napravis jednog taurena ja cu ti rasovati bazu sa 50 seljaka od kojih neces moci da se odbranis.

Shadowfax
10.12.2008, 18:58
Pa pazi, postoje taktike i sa taurenima. Mada, retko.

Obicno se igra tier2 sa orkovima.

Auror
10.12.2008, 19:28
Ovo su standardne taktike o kojima Beowulf govori.
naravno mogu se menjati i prilagodjavati protivniku.
Ovako sam nekad igro :n_klanja: a sad neznam nista :n-cc2:
nadam se da cu pomoci vama koji volite Orc rasu.
btw najslabija je verujte mi...

Odlican je ovaj drugi replay. zeznuo si protivnika sto mu nisi dao da nabije level na blademastera. mada on se zeznuo sto ti je napadao bazu. imam samo jednu primjedbu(ako sam dobro vidio),nisi imao pillage.Mislim da ne bi moglo da ti steti kad si u jednom trenutku imao 900 zlata(prvi replay ne drugi). :n_klanja:

Flameseker
10.12.2008, 19:33
Ko voli orca neka pogleda ovo.
Orc vs Night Elf
map: Terenas stand.
ovo sam igro davno.
Recite mi svoje komentare.
Edit: Auror ne mogu svega da se setim :) a i osetio sam prednost.

Auror
10.12.2008, 19:56
hahaha! GG! a reci mi zasto bas burrow pravis?:cool:

Flameseker
10.12.2008, 21:30
hahaha! GG! a reci mi zasto bas burrow pravis?:cool:

Sta bi ti pravio? baraku altar vodoo war mill ? :) burow daje damage bacis 4 peona unutra i roka brzo.ostatak si vido dolaze kule...
u burrow mozes da sakrijes peone koji su ojadjeni daje dobar damage huntersicama i odlicna je potpora za gruntove.moze se reci Burrow = kupovanje vremena.

evo jos 2 slicna replaya.

mrki023
11.12.2008, 0:42
E jel neko igra sa Night Elfovima??? Jel moze neku taktiku da mi da...uglavnom protiv orcova i undeadova??? unapred hvala

Auror
11.12.2008, 1:15
Flameseker,sto ne rece da si ti mute_ kojeg ja pominjem i ciji replay stavljam na forum? :ciao:

Beowulf
11.12.2008, 12:57
E jel neko igra sa Night Elfovima??? Jel moze neku taktiku da mi da...uglavnom protiv orcova i undeadova??? unapred hvala

Evo mog replaya protiv ud (igrao pre 2-3 dana protiv lika iz BoS klana, koji je 34 lvl).

Flameseker,sto ne rece da si ti mute_ kojeg ja pominjem i ciji replay stavljam na forum? :ciao:

Nije on mute_. On ima acc na battleu Blu[e]ziq. Igra uglavnom sa orcima.

Auror
11.12.2008, 15:35
Skolski prijer kako ne treba igrati sa undeadovima(mada ni sa ostalim nacijama).Sve pare je coek potrosio dok napravi 5 zmajeva.Cak i sto je uspio da ti ubije heroje nije mu pomoglo(jer mu je oduzelo previse vremena). i jos je forsirao bube koje su tvoji medjedi razvalili(plus imaju roar). Odlicno odigrano.

mrki023
11.12.2008, 23:05
Slazem se sa Aurorom sjajno odigrano...samo si mogao ranije povuci vojsku blize moonwellovima,al dobro...Sve u svemu dobra partija...Sta treba da skinem da igram na netu (imam pirata,v1.22)???

Beowulf
11.12.2008, 23:42
Idi na eurobattle.net i skini njihov loader za igru. Instaliraj ga, napravi account i aktiviraj isti. Nakon 10 min. uloguj se, i to je to. Ako hoces da postujes na njihovom forumu moras napraviti poseban acc za to.

mrki023
12.12.2008, 1:33
E hvala Beowulf sredio sam sve i odigrao 1 partiju i za cudo pobedio sam:alealeee:. Jedva cekam da se skola smiri pa da mogu ko covek da igram:D

mrki023
13.12.2008, 13:55
E ljudi moze mala pomoc...tice se igraca koji igraju sa Night Elfovima...Koje heroje da gradim??? Kojeg prvog??? Ja uglavnom gradim 1. Deamon Huntera, a 2. Keeper of the Grove...Sad ne znam koliko je to dobro msm koja se 2 heroja najbolje slazu kod njih???

Beowulf
14.12.2008, 1:31
Zavisi od protivnika i tvoje taktike. Evo nekih kombinacija.

1. Protiv NE: Demon Hunter + KotG ili ako je rush samo PotM,

2. Protiv Orc: DH + Beast Master ili + KotG

3. Protiv Human: Warden (ili DH) + Panda (ili KotG),

4. Protiv Undead: Warden (ili DH ili Beast Master ako se plasis rusha) + Panda (ili KotG).

Ovo su neke standardne varijante (sve zavisi na kojoj mapi igras zbog taverna, i kakva ti je taktika). Kazem pogledaj sto vise replaya, videces i neke ludacke kombinacije, poput KotG + Alchemist ili Dark Ranger + Naga, koje veoma dobro funkcionisu.

Crusader88
28.12.2008, 21:01
je li samo meni nece trenutno da se konektuje na Northrend?:n-cc2::n-cc2:

ILLidaN_93
7.1.2009, 15:58
Najbolja igra na svetu....nemoguce je da naprave igru koja ce biti toliko dobra...mada i wow nije losh:)

Auror
15.1.2009, 15:55
Pitanje,fukcionise li discheant spirit walkera na kosture koje dizu necromanseri?
Koja je najbolja taktika protiv necromansera koji dizu kosture i crypt lorda koji dize one bubice? jednostavno me masakriraju.

Daki_92
15.1.2009, 16:34
naravno da funkcionise,protiv necromansera napravi nekoliko ptica i spirit walkere.

Auror
15.1.2009, 16:57
Pa dobro,lako je sa orcovima. A kako protiv njih kad igram sa humanima. oni blood elf spell breakeri sa magijom spell steal,mogu li oni da preumu kosture,ili se kosturi ne racunaju kao buff? jel moram da cekam control magic da se istrazi pa onda da uzimaju sumoned units?

LoshMeeBre
15.1.2009, 20:40
Pa dobro,lako je sa orcovima. A kako protiv njih kad igram sa humanima. oni blood elf spell breakeri sa magijom spell steal,mogu li oni da preumu kosture,ili se kosturi ne racunaju kao buff? jel moram da cekam control magic da se istrazi pa onda da uzimaju sumoned units?

Sumoned units su sumoned units, nisu buff :P

Sa humanima protiv orkova sam voleo da rushujem do grifona... Lako sljuste sve sto oni imaju na zemlji, a ako krenu na njihove pticurine imas deagonhawkove koji su jeftiniji i imaju shackle, tako da mogu da te skinu mass berserkerima koje retko ko massuje jer nisu posebno jaki..

koliko se secam sa control magic mozes da uzimas summoned a sa spell steal samo da premestas buffove...

Inace neko je rekao Undead Vs. NE, kad undead massuje necroe odgovara se sa drijadama i wispovima, unistavaju summonovane jedinice, i malo medveda kao heavy support bi trebalo da odradi posao :D

Auror
15.1.2009, 20:58
Ja sam danas igrao(ne sacuvah replay) protiv jednog rumuna koji me dobio na sledeci nacin. Ja orc on night elf.

pravio je wellove i ancient of war i natovario archerica masu sa warden herojem.E onda je pravio jos wellova i samo se lijecio. kad je upgradeovao bazu,pravio je one pticurine i popeo archerice i nisam imao sanse. em wolf rideri,em trolovi,em spirit walkeri,em range heroji.MASAKR!

koja je protiv taktika? (mislim ja bih sad znao kako da ga dobijem,ali mi se cini da tesko orkovi mogu da pobijede) probao sam sa trolovima,jednostavno imaju malo HP. spirit krmad imaju slab armor. moje ptice im nista ne mogu. wolf rideri isto tako. e onda sam pravio one bat ridere, ali ne mogu da postignem dovoljan broj eksplozija da bih raznio sve njegove ptice.

Kako bi vi odigrali protiv ovoga?

mrki023
16.1.2009, 1:12
Znam to je jako dobra taktika sa NE (posto igram sa njima),ima lik na eurobattle igra extra, 2 puta me pobedio s tom taktikom...ta taktika je jos bolja kad se kao heroj uzme PotM (1 ili 2 svejedno) vazno je zbog aure...ne zaustavljiva taktika bar sto se tice vs NE...

LoshMeeBre
16.1.2009, 11:45
Paaaa, jbg.. Kad orcu odes na mass air, orc je manje vise gotov :D

DIrektan counter bi mozda bio samo mass troll + par iznenadnih bat ridera + neka AoE magija heroja ili chain ili tako nesto.. Da ides na weyverine nema smisla jer ce samo da sjase archersice i da ih izjede sa 2 strane..

Naravno uvek mozes da ga sprecis da dodje do toga.. Archersice su slabije od gruntova + wolfova, a nisu toliko mobilne koliko huntersice tako da mozes da ih koljes.. Juri ih, pritiskaj, uzmi expanziju pre njih, ne daj im da uzmu expanziju, onda se okreni na wolf ridere, gruntove i shamane.. Mozda i koji kodo zato sto je debeo i ruzan..

Ne znam, ja igram sa NE i humanima.. Kada tako odigras prtiv orcova uglavnom je GG ako uspes da sve izvuces na vreme :D Ali pazi, ako ne pravi huntersice ti bi trebao da imas supremaciju u early-to-mid game-u.. Ne daj mu da kripuje, ne daj drugu bazu, uzmi drugu bazu.. To je prvi korak.. Upregduj u T2 kao i on, unapredi grantove, izvuci wolf ridere iz dual beastelarija i kog explozivca koje cuvas u pozadini kao iznenadjenje.. On mora da ceka da mu se zavrsi upgrade za hyppogrife da bi uopste mogli da ih jasu archersice.. Ja bih, ako osecam da sam izvrsio dovoljan pritisak u early game-u jurno u bazu tad.. Bar da mu ostetis ekonomiju i po neki moonwell.. Za to vreme upgrade u T3 i bacis sve sto imas na njega uz podrsku shamana koja uvek dobro dodje, a ako jedini imas drugu bazu mozes to sebi da dozvolis.. Samo pazi posto je NE i humanima najlakse da naprave drugu bazu i mogu to da urade vrlo rano, a ako zaostanes sa resursima protiv NE igraca ondak je GG ako je imalo NEretardiran :D

Auror
16.1.2009, 15:01
pravio sam wolf ridere,i uspio 2-3 ptice da ubijem,pravio sam 4 bat ridera i oni nisu uspjeli bez 3-4 ptice da ubiju.tako da ih je on opet imao vise od 5.sto je dovoljno da mi pobije svu vojsku. I onda heroj ostade sam. Imao sam priliku da ga dobijem samo jednom,ali sam propustio,jer mi je heroj bio los sa manom i healthima. Recimo da igram sa undeadovima,masakrirao bih ga bubama i gargoylima ne bi znao sta bi. Ali ovako mi je zanimljivo da se malo mucim da nadjem protiv taktiku. A trollovi se raspadaju. 320 HP je jednostavno premalo.

mrki023
16.1.2009, 19:18
Jos nesto sto moze pomoci protiv te taktike NE je Panda sa onom magijom Drunk Haze...to isto moze da se primeni vs Undead kada krene mas gargoylima...Drunk Haze i vatra i to je to...ostatak uradi vojska...A sto se tice Orc vs NE na mapi 1 na 1 tj svim malim mapama,orc je u totalnoj prednosti...BM i 1 grunt vs DH i 2 archersice(najverovatnije na pocetku) orc ubije lako ove 2 archersice i samo se povuce...NE ostecen mora da nadoknadi vojsku tj mora da trosi jos resursa...ti izgradis jos 2 grunta i ponovo ga smaras(dok se gruntovi grade kripujes malo ili harasujes NE)...NE nema sanse u pocetku igre..znam jer kao sto sam vec spomenuo igram sa njima...moras biti dobar da bi se izvukao na pocetku mada sve zavisi i od protivnika...Sve u svemu na maloj mapi 1 na 1 jednostavno mozes da ne dozvolis NE da stigne do hypografa...

Auror
16.1.2009, 22:52
Ma pravi moon wellova preko mjere,samo da bi se lijecio.konstantno koristi noc(plus kupuje ono za pomracenje). Uspijem 3 heroja da mu ubijem dok on meni ne(moj blade protiv warden i KotG) A vojske jednostavno ima vise,ma koliko moji gruntovi bili jaki.

mrki023
17.1.2009, 21:01
E ovako... NE vs UD....UD ima DK i igra mas crypt fiend(mravi)...Kako da se odbranim sa NE tj koje jedinice da gradim???

Auror
17.1.2009, 22:39
Ti masujes huntersice i po koju dryadu da uspori ionako spore bube(mislim na napad).

mrki023
17.1.2009, 23:04
Ma de huntersice kad one nemaju armor te su slabe na piercing tj range...kad se ovaj poredja sa paukovima ne mogu ni da mu pridjem...a dok skinem nesto pauku DK ga izleci...ne vredi to sam prvo probao...

Auror
18.1.2009, 16:41
pravi medjede ,i one talon druide da im smanje armor.

Dj o r dj e
22.1.2009, 21:40
Pozz svima.....Imam jedan problem......Umrezio sam novi i stari racunar......instalirao i war craft III i frozen throne i na jedan i na drugi .......kreiram igru na localu na jednom ali na ovom drugom se ne vidi da sam kreirao???????U cemu je problem....?pomozite.......:(

Mare911
22.1.2009, 23:19
Firewall verovatno. Dozvoli warcraftu prolaz kroz firewallove na oba kompa i bice u redu (ako je mreza dobra)

BoRa
26.1.2009, 13:51
Po meni WC3 je nabolj igrica koja postoji ! Jedina igra za koju je stvarno potreban mozak a ne samo vezba ...
E sad ja igram na north-u ! 31 lvl solo . aka BoRa ! Pa ako neko hoce da odigramo neku partiju neka se javi !

Dj o r dj e
27.1.2009, 14:09
Pozzz svima hteo bih da vam postavim jedno pitanje:
Umrezio sam dva racunara i imam original i warcraft III i frozen throne......pa me zanima da li je moguce da sa oba racunara igram na battle netu u isto vreme ....
P.S nisam jos uvek probao........HVALA unapred:D:D:D

Dushan
27.1.2009, 18:47
Nije moguce oba u isto vreme, jedino ako imash 2 razlichita cd keya, onda bi mogao.

Lich_king2
27.1.2009, 22:53
Za sve ljubitelje diabla:http://www.hiveworkshop.com/forums/resource.php?t=112705&page=7

http://img.photobucket.com/albums/v93/CloudWolf/52.png
http://img.photobucket.com/albums/v93/CloudWolf/49.png

Vladimir djurdjevic
31.1.2009, 23:07
hey, imam problem sa igranjem igre u dvoje ili vise igraca... ne mogu nikako da se povezem sa drugom - prijavljuje neki problem sa portom 6612 i firewall-om.... sta da radim??? pomoc pls
ultimate981@yahoo.com ili ultimate981@msn.com

Auror
14.3.2009, 1:25
Kako pizdim zbog ove igre!! mislio sam da se samo na CS pizdi toliko,ali sam se prevario!

Evo pogledajte kako ja gubim zivce,kad igram kao poslednji BRAV glupi!:n-cc2:

_Maximus_
14.3.2009, 22:43
Ljudi moze li neko da mi pomogne.Ja udjem u frozen throne odem na batle net a vec sam skino dotu i ono mi izbaci obavestenje da nece...sta da radim!!!???!!!
:n-cc2::confused::mad::paranoia:

B3l1
15.3.2009, 14:01
Maximus imas li original wc3?Jesil skinuo patch 1.22b?I ako nemas original treba da skines jos wc3loader na eurobattle.net

Auror
21.3.2009, 17:46
evo naucio sam konacno da igram kako treba. ovaj lik sto sam ga dobio pise mu 24lvl. kako je stigao dotle pojma nemam. protiv mene je imao ocajnu taktiku.

Orc vs Undead
Auror vs K4elth4s

Dark Champion
28.3.2009, 23:07
Što se tiče DOTA mapa sve su sjajne. Ngo koji heroj vam je BEST?

NikolaCabrilo
29.3.2009, 15:53
Imam kuci original frozen ali nemam adsl trenutno. Kod ujke sam iskopirao samo folder gde je instalirana igrica i igram preko garene. Ali sad je izasao nov patch 1.23 i nemogu sa 1.22 da updatujem na 1.23. Kako to da uradim...da li je moguce da to uradim posto nemam instalaciju za frozen.Potreban odgovor hitno!!!!

dacajak
29.3.2009, 16:53
skini novi patch odavde (http://www.fileshack.com/file.x/3317/Warcraft+3:+The+Frozen+Throne+1.23a+Patch+-+English) i instaliraj

Mare911
29.3.2009, 17:51
Imam kuci original frozen ali nemam adsl trenutno. Kod ujke sam iskopirao samo folder gde je instalirana igrica i igram preko garene. Ali sad je izasao nov patch 1.23 i nemogu sa 1.22 da updatujem na 1.23. Kako to da uradim...da li je moguce da to uradim posto nemam instalaciju za frozen.Potreban odgovor hitno!!!!

Ako si samo kopirao folder, da bi instalirao patch moras da imas u registry-ju upisan install path (glupavi patch prvo gleda na to i nece da se istalira ako ga nema)

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment\Warcraft III]
"InstallPath"="D:\\\\Games\\\\Warcraft III"

snimi ovo gore kao .reg fajl, importuj i spreman si (naravno prvo promeni putanju da bude kao kod tebe, obrati paznju na ove \\\\)

toxic
2.4.2009, 13:53
Imam problem sa igrom na 22" (16:10) monitoru. Naime, sve je preveliko kao na slici ispod. Znam da igra ne podrzava widescreen, probao sam i da menjam rezolucije u registriju, ali ne radi. Ovo je 1280x960 rez. Ima li neki lek za ovo?

http://img58.imageshack.us/img58/4938/w3ws.th.jpg (http://img58.imageshack.us/my.php?image=w3ws.jpg)

Mosquito Slayer
9.5.2009, 23:22
imam i ja widescreen ali iskoristio sam tool koji sam skinuo sa Hive Workshopa. Program uoči koju rezoluciju imaš na desktopu i tu rezoluciju ti prebaci u igru :)
Evo link za skidanje :)
http://www.hiveworkshop.com/forums/resource.php?t=93661

toxic
10.5.2009, 2:34
Probao sam i to. Taj programcic samo promeni rezoluciju u registriju automatski, ali slika je i dalje razvucena, sto mi i nije problem. Problem je sto je sve preveliko, odnosno, preblizu je kamera i ne moze da se igra.

W1ndWalke®
17.5.2009, 23:12
ljudowi, zna li iko kako da promenim onu sliku sto stoji kao pozadina u warcraftu kad ga pokrenemo??? mislim da sam na youtube-u wideo da moze da se promeni... :icon_scra

strajo
17.5.2009, 23:22
Ja mislim da se Vuk prevrce u grobu... -.-

al evo ti http://www.dota-utilities.com/2008/09/warcraft-3-background-changer.html

W1ndWalke®
18.5.2009, 10:52
Ja mislim da se Vuk prevrce u grobu... -.-

al evo ti http://www.dota-utilities.com/2008/09/warcraft-3-background-changer.html

ma to tako treba... uzgred, hwala...

probot
16.7.2009, 2:50
Instalirao sam War lepo, skinuo pach, pachovao sam ga i kad sam skinuo xpam kako bih igrao na eurobattlenet nije htelo ni da ga pokrene. Prijavljuje da ne moze da pronadje neki file u C:/....../temp/_ir_sf_temp_0/irsetup.exe, i posle toga could not start the setup. Ako moze neko da mi pomogne bio bih zahvalan.

Auror
24.7.2009, 11:45
Momci zasto ne mogu da gledam replay ovih pro igraca ako se ime mape zavrsava na w3x? sta da radim.nijedan novi replay ne mogu da gledam.

mrki023
24.7.2009, 15:55
Moras da imas tu mapu da bi mogao da gledas, a obicno se na turnirima igraju druge verzije mapa...Ako nije to problem onda je do patcha...

Auror
24.7.2009, 17:51
1.22 je patch,a skinuo sam najnoviji set NGL 6season mape.

mrki023
24.7.2009, 21:23
Pa ako se ne varam najnoviji patch ti je 1.23...verovatno zbog toga...Jer ako je replay sniman na 1.23 ne mozes da ga gledas na 1.22, bar ja tako mislim...

Auror
24.7.2009, 22:21
**** ih patch. onda necu moci ove sa 1.22 da gledam.:nov_mad2:

Auror
27.7.2009, 20:20
imam problem sa battle.net-om instalirao sam battle1.22 posto sam stavio 1.22 patch. i kad kliknem na battle net u warcraftu izbaca mi ovo. u cemu je problem?

Pandemonium
27.7.2009, 20:58
**** ih patch. onda necu moci ove sa 1.22 da gledam.:nov_mad2:

Probaj s ovim (http://warcraft.gamewebz.com/warcraft-iii-replay-converter-patch-122-to-patch-123.htm).

Auror
27.7.2009, 22:52
ma nemam ja problem sa gledanjem replaya! nego sa pokretanjem battle net-a.

Vlada988
28.7.2009, 14:30
E neko igra Warcraft III-Frozen Throne preko iCCup-a?

virtuoz pavle
18.8.2009, 22:27
Jedna od najboljih igara uopste,ne samo strategijskih.Po mom skromnom misljenju.
I na zalost, kao sto kaze FRIghTMaN, nece biti nastavka zbog WoW-a..

:D upravo sam i ja to mislio dok nije izasao WoW The Burning Crusade, onda mi je bilo drago.

DBrave
19.8.2009, 1:54
odakle vam t oda nece biti War4 ?? Jel to neko iz Blizzarda rekao zvanicno?
Ja mislim da ce biti, mozda za 5-6 godina ali ce biti

Djerman
31.10.2009, 19:33
imam sledeci problem:
imao sam piratsku verziju warcrafta, pa sam kupio original.problem je taj sto se wc3 instalira normalno ali ekspanzija (tft) nece.pise mi da treba da instaliram prvo wc3(Reign of Chaos).da li se ovo nekome desavalo ?
mislim da je problem u tome sto neki fajlovi ostaju u registri, ali ne znam kako da ih obrisem...

M.C.
31.10.2009, 19:46
Win+R >>> regedit >>> HKEY_CURRENT_USER >>> Software >>> Blizzard Entertainment i onda izbriši Warcraft III folder.

@lamborghini

Za tebe takođe ista putanja. :) Uđi u video folder unutar Warcraft III i tu imaš reshight i reswidth stavke. Desni klik >>> Modify >>> Decimal, i upišeš vrednosti (u tvom slučaju 900 i 1440 respektivno). Gotovo. ;)

Djerman
31.10.2009, 19:56
mozes li mi samo reci gde se nalazi to win+r
ostalo se nadam da cu naci
znaci majke mi postaje mi glupo vise da te pitam... ali moram
da li treba da izbrisem i Blizzard Entertainment?
hvala ti mnogo -!

M.C.
31.10.2009, 19:58
Drži Windows dugme i pritisni R. Ili Start >>> Run >>> i tu kucaš regedit.

Djerman
31.10.2009, 20:23
i dalje mi trazi wc3...
"please install warcraft 3 before installing the frozen throne"
a obrisao sam wc3 folder kao sto si rekao.

M.C.
31.10.2009, 20:33
Našao sam potencijalno rešenje na netu. Deluje mi potpuno debilno, ali vredi pokušati. Idi u C:\Windows, kreiraj 2 blanko text dokumenta i nazovi ih War3Unin.dat i War3Unin.exe. Zatim pokušaj da instaliraš ekspanziju.

EDIT: Ipak nije bilo debilno. :)

toxic
31.10.2009, 20:50
Probaj i ovako:
Napravi novi text dokument i ispisi ovo:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment\Warcraft III]
"InstallPath"="D:\\\\Games\\\\Warcraft III"Umesto D:\\\\Games\\\\Warcraft III, stavi tvoju putanju do foldera gde ti je igra, ovo je moja. Sacuvaj to i promeni mu ekstenziju iz .txt u .reg, onda pokreni fajl.

Djerman
31.10.2009, 20:54
Brate car si ! evo instalira. hvala ti puno!
:alealeee:

toxic hvala i tebi !

gamer4life
21.11.2009, 11:45
Zdravo svim ljubiteljima WCIII ovde.
Instalirao sam W3 RoC i TFT, poslednji patch (1.24) i nabavio poslednju verziju DotA-e (6.64). Kada odem na Single Player, Custom map i izaberem DotA-u, mapa se ne pokrene. Samo se ponovo vrati na ekran za odabir mape. Ima li resenja za ovo?

M1L0SH
22.11.2009, 0:53
Zdravo svim ljubiteljima WCIII ovde.
Instalirao sam W3 RoC i TFT, poslednji patch (1.24) i nabavio poslednju verziju DotA-e (6.64). Kada odem na Single Player, Custom map i izaberem DotA-u, mapa se ne pokrene. Samo se ponovo vrati na ekran za odabir mape. Ima li resenja za ovo?

Zashto singleplayer valjda multyplayer battlenet ili shta vec a ako hocesh protiv botova treba da skinesh AI mapu ...

gamer4life
22.11.2009, 2:47
Nema to veze sa tim da li sam hteo protiv botova ili online... Uglavnom, resio sam problem. Stvar je bila u tome da sam imao patch 1.24a, a ne 1.24b, i kad sam skinuo taj mali update mapa je proradila.

Hypnotized
25.11.2009, 15:08
e ljudi gde da skinem patch za warcraft ovaj najnoviji? i da li mogu da igram dotu preko neta a imam narodnu verziju?

love2spooge
25.11.2009, 17:16
Umesto petljanja sa registry-om mozete da koristite programe koji su namenjeni za tu situaciju.

WC3 Resolution Changer, za promenu u zeljenu rezoluciju.

Warcraft 3 Registry Fixer 1.3, popravlja registry ("please install warcraft 3 before installing the frozen throne")

Svi patch-evi mogu se skinuti odavde:

http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/pc/

Hypnotized
26.11.2009, 9:34
Umesto petljanja sa registry-om mozete da koristite programe koji su namenjeni za tu situaciju.

WC3 Resolution Changer, za promenu u zeljenu rezoluciju.

Warcraft 3 Registry Fixer 1.3, popravlja registry ("please install warcraft 3 before installing the frozen throne")

Svi patch-evi mogu se skinuti odavde:

http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/pc/:ciao:

e brate la ja skinem patch i meni onda pise error,sta da radim? Da napomenem,nisam nikad patchovao warcraft,znaci verzija igre je 1.07!! imas resenje,ili neko drugi>? plz

gamer4life
26.11.2009, 9:37
Jesi li probao ovaj Warcraft 3 Registry Fixer?
Mozes li dati detaljniji opis greske koju dobijes?

Shark
2.12.2009, 20:22
Dal zna neko gde da skinem novi patch 1.24c. Ubih se trazeci al nista... Drugar skino preko battle.neta al ja nemam original:qliranje:

Mare911
2.12.2009, 20:42
Dal zna neko gde da skinem novi patch 1.24c. Ubih se trazeci al nista... Drugar skino preko battle.neta al ja nemam original:qliranje:

Zasad je jedino dostupan kao upgrade preko b.neta;
cim bude dostupan kao standalone patch, pojavice se ovde:
http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/pc/

Milos M
4.12.2009, 0:21
Da li neko zna gde mogu da nadjem mapu Athena Vs Sparta? Ta mapa je prethodila Doti i bila je aktuelna pre nekih 5 godina (ja sam se tada povukao iz W3). Ono u cemu se Dota i Athena Vs Sparta razlikuju jeste to sto Atinu i Spartu cuva po jedan heroj; Atinu (pogadjate-Atina) Jayna Proudmoore i Spartu-Spartacus (Mountain King). Sve ostalo je isto... Pozdrav

petrixs123
13.12.2009, 22:25
Da li mozete da mi pomognes oko igra warcraft forzen tron.Zeleo bih je igrati preko interneta, medjutim ne znam ni sta mi treba ni kako da udjem na neki server. Posto sam ja navikao na cs gde se kucaju ip-jevi.
Ako moze imam piratsku verziju.Daj mi neki dobar server gde ima dosta ljudi...pls.
Hvala:o
Bez pravopisnih gresaka...po prvi put.

petrixs123
13.12.2009, 22:56
Evo situacija je sledeca skinuo sam pec 1.24b i mapu dotu i ubacio je ali imam piratsku verziju W3 ft sta sad da radim kako da igram na nekom drugom eserveru a ne na battle net=u.

Pandemonium
13.12.2009, 23:55
Da li mozete da mi pomognes oko igra warcraft forzen tron.Zeleo bih je igrati preko interneta, medjutim ne znam ni sta mi treba ni kako da udjem na neki server. Posto sam ja navikao na cs gde se kucaju ip-jevi.
Ako moze imam piratsku verziju.Daj mi neki dobar server gde ima dosta ljudi...pls.
Hvala:o

Garena (http://www.garena.com/) - pokušaj ovde. Tu imaš i sva uputstva.

offtopic:

Bez pravopisnih gresaka...po prvi put.

Poslednja ispravka: DeCoy (danas u 21:52) Razlog: imao si ih ;)

Smejao sam se 10 minuta.

petrixs123
14.12.2009, 0:06
@Pandemonium
Neradi ti link.
Sad radi :D
Al sta da radim sada...:D

[]D.[].[]v[].[]D.
14.12.2009, 0:13
@Pandemonium
Neradi ti link.

radi link , nego ti treba patch 1.24c (http://www.gamershell.com/download_53818.shtml) za najnoviju dotu (http://getdota.com) ! Registuj se na Garenu , nadji War III RPG ili TFT i udji u Serbian room 1,2,3,4 .... ili gde vec i igraj .;)

Vlada988
25.12.2009, 19:32
Gde moze da se skine 1.23 upgrade patch to 1.24.b?

M.C.
25.12.2009, 19:52
Skini Warcraft Version Switcher pa upgrejduj preko njega. Uvek možeš da se vratiš i na stariju verziju ako ti je potrebno, npr. zbog gledanja replaya.

kvare_cg
7.1.2010, 2:00
Moze samo jedno pitanje, nedje sam cita da je WC3 potpuno neigriv na visoke rezolucije, odnosno da je sve ogromno, wide je monitor u pitanju, pa da vidim zna li ko kako izgleda na 1680x1050, da ga ne instaliram za dzabe

petrixs123
7.1.2010, 2:46
Ja imam tu rezuluciju monitoraa. Nemoj nista da instaliras extra je kod mene....

kvare_cg
7.1.2010, 12:19
Sta je extra, i sta da ne instaliram, ne kapiram???

love2spooge
7.1.2010, 13:33
Moze samo jedno pitanje, nedje sam cita da je WC3 potpuno neigriv na visoke rezolucije, odnosno da je sve ogromno, wide je monitor u pitanju, pa da vidim zna li ko kako izgleda na 1680x1050, da ga ne instaliram za dzabe

Installiraj, Wc3 moze da se igra na visokim rezolucijama.

Samo skini WC3 Resolution Changer i promeni rezoluciju na 1680x1050.

petrixs123
7.1.2010, 14:11
Ja imam tu rezuluciju monitoraa. Nemoj nista da instaliras extra je kod mene....

xexe...pardon moja greska.....instaliraj ga.... dobar je i sve se widi....

kvare_cg
8.1.2010, 3:49
Installiraj, Wc3 moze da se igra na visokim rezolucijama.

Samo skini WC3 Resolution Changer i promeni rezoluciju na 1680x1050.

Meni to ne radi, i dalje mi je Artas velicine bebe od 2 mjeseca, u prirodnoj velicini :)

mrki023
8.1.2010, 4:06
evo pitanje za igrace Night Elfova...Koju taktiku koristite protiv Undeadova???

LoshMeeBre
8.1.2010, 10:32
evo pitanje za igrace Night Elfova...Koju taktiku koristite protiv Undeadova???

Hehehe, jos se igra obican warcraft?? :D Ne znam kako su se stvari promenile u zadnjih par pacheva, al evo sta sam ja radio..

Ako ide na pauke + statue, onda najbolje da juris na medvede.. Hantersice su unarmored pa ih paukovi "jedu" (mada ne obavezno, ako si bolji igrac mozes da ih mikrujes jer imas SoP i agilniji si).. Znaci sto pre tier 3, medvedi + wardenka ili DH, ja preferiram DH zbog mana burna na DK-a..

Ako ide na mass gargojle onda hipo + archersice.. Cesto ljudi zaborave na hipogrife, ne znam zasto.. Par puta sam bas iznenadio protivnika, znaci on mass gargojle ti mass hipogrife i standardan broj archersica. Heroji Warden + Panda, bacis njihove AOE magije, uletis sa hipoima i pojedes ***** :D Onda dignes archersice na njih i jurnes u bazu ;)

Ako ti massuje crve onda, jbg, izgubio si. Sto si mu dao da masuje crrve? :D Sve u svemu, izvuces gomilu drijada i hipoe i nadas se najbolje..

Ako koristi zaboravljene necromansere + crypt fienda, onda izvlacis drijade da unistavaju summonovane jedinice..

U early game-u koliko sam video dobri igraci najvise vole da idu na archersice i da preskoce huntersice.. Ja izgleda nisam dobar igrac :D AL stvarno sam izvlacio pobede sa klasicnim otvaranjem, juris na hantersice, T2 drijade i mece, brzi T3 - debeli medvedi, kraj :D

E sad, nisam igrao dugo, mozda se nesto promenilo ;)

mrki023
8.1.2010, 21:13
Hvala...E sad igrao sam sa nekim likom on ide DK i paukove na rush i odma gradi zigorote ili kako se vec tacno zovu ispred moje baze, ja za to vreme mogu samo da imam DH i par archersica ali cim ubije koju, digne skeletone, onda ja moram wispovima da ih unistavam, ali uglavnom me pobedi...Da masujem huntersice nema sanse, a ni archerke nisu nesto tj jako malo hp, msm krenem ja odma u 2 vek ali ne stignem sve da izgradim...ja npr kad igram idem 4 wisp u rudnik, 1 za Altrar, izgradim jos 2, 1 za Moonwell 1 za AoW, onda gradim wispove tako da imam DH i 1 archersicu i sve ostalo wispovi do 20/20 populacije, ali za to vreme se gradi jos 1 moonwell i cim skupim drva odma tier2, ali za to vreme sam jako ranjiv pa idem uglavnom haras da smorim protivnika malo, posle sve zavisi protiv koga igram, za orc talonci, za humane uglavnom mede i huntersice (ako lik ne ide na riflemene), za undeadove ako uspem mede i mozda driade(ako on koristi necromancere)...Po meni NE je najlakse rushovati jer svi uglavnom brzo ide tier 2 pa imaju malo vojske, bas kao i ja...

Auror
9.1.2010, 0:09
pa probaj onda na wardena/shadow strike da ides protiv onih odvratnih bubetina :D

LoshMeeBre
9.1.2010, 10:05
Opa, nisam znao da UDeovi rade tower rush :confused:
Sve u svemu, ako krene rush ti morash da odlozis T2 do drugog moonwell-a.. Izvuci i jednog Ancienta ispred baze i moonwelle postavi tako da su ti blizu.. Idealno bi bilo da unistis zigurate PRE nego sto ih upgrade-uje tako da mogu da pucaju, al nakon sto ih izgradi, sto je poprilicno tesko jer nemas mnogo vremena :D Znaci 3 moonwella, to je 5-6 archersica, 2 wispa + u ovom slucaju mozda bolje wardenka, pa sta ti bog da.. Izbaci sve sto imas, ne smes mu dozvoliti da te zatvori, mada to znas i sam :D

Ja jako retko idem TOLIKO rano na T2, zato sto sam pi*** :D Mnogo mi je to nesigurno.. DA mozes da profitirias, al brate mnogo mozes da izgubis..

Moje klasicno otvaranje je
Altar, Moonwell, saljem 2 na drva, jedan na zlato, onda jos na drva.. Stekam dok ne skupim I za Hunter's Hall I za AoW.. Onda dizem i jedno i drugo.. Dizem 2i moonwell.. Krecem sa stancovanjem huntersica, lecim DHa koji je sam ocistio zeleni kamp (evasion), i tu negde sa 2 huntersice i trecom na putu idem u T2.. Ne zaboravi Infravision upgrade..

Iz T2 ako situacija dozvoli, nakon 2-3 wispa, odma t3..

Auror
9.1.2010, 14:53
Ako uzmes DH i cekas da te undead rushuje, onda gledaj da uzmes manaburn i da forsiras da DK sto manje lijeci svoje. Ne znam kako igraju elfovi protiv ovoga ja sam vise gledao orcove. :D mada ja sam toliki nub da mene bilo koji early rush moze da poremeti, ali ako se izvucem postajem opasan :D

mrki023
9.1.2010, 16:45
Pametno je to ici na mass hunters ali npr kod humana on odma udari kontru i rifleman-e pa nema sanse da ga napadnes i nadas se da on tebe nece napasti dok ne dodjes do meda...Dobra stvar kod huntersica je scout (ona sova) pobacas je po mapi, pogotovo ako igras solo i mapa je mala i onda znas svaki njegov potez, a jos ako uspes da ostavis u njegovoj bazi da on ne skonta, onda znas i na koju taktiku ide, pa ti je lako da udaris kontru, jedino kod orcova svi uglavnom idu na onu taktiku BM, par grantova, raideri i svinje, to je counter za vecinu taktika...ja volim da rizikujem sa tier2 na brzinu, malo odes sa DH ili wordenkom da ga harasujes malo da mu skrenes paznju, ali opste je poznato da cim neko ide na haras znaci da nema puno toga u bazi (osim kod orcova koji smaraju uvek sa BM imali vojsku ili ne), msm na pocetak igre, pre drugog heroja...

matrix_ninja
13.2.2010, 14:10
Јел има још неки начин да се промјени резолуција у ове игре, пробао сам и тај програм пар постова више, а и помоћу регистру-а ал неће да буде wide нема паре...

Djerman
24.5.2010, 14:44
imam jedan problem.
kada instaliram wc3 ne mogu da ga pokrenem.
jer kad kliknem na ikonicu ekran mi pocrni i poveca se rezolucija, a i ikonica wc3 u taskbaru se promeni u beli pravougaonik.
tako moze da stoji do sutra onda udarim ctrl alt delete i pise :not responding
onda sam probao da instaliram(i instalirao sam ga) frozen throne ali se desava ista stvar kao i sa obicnim wcom bez ekspanzije...
Da li se nekom ovo mozda desavalo ima li neko ideju kako da resim ovaj problem?
Hvala unapred

Oxygen
24.5.2010, 16:34
imam jedan problem.
jer kad kliknem na ikonicu ekran mi pocrni i poveca se rezolucija, a i ikonica wc3 u taskbaru se promeni u beli pravougaonik.
onda sam probao da instaliram(i instalirao sam ga) frozen throne ali se desava ista stvar kao i sa obicnim wcom bez ekspanzije...
Hvala unapred

Verovatno nije nesto uredu sa hardwerom ili je nesto pogresno podeseno. Jer igra ipak nije nesto zahtevna.

Ali probaj posle instalacije i da skines i instaliras najnoviji patch. Mozda uspe... :icon_stud

love2spooge
24.5.2010, 16:40
imam jedan problem.
Hvala unapred

Probaj da promenis naziv foldera Movies u Wc3 folderu...

Djerman
24.5.2010, 21:28
Covek se uci dok je ziv!
Hvala love2spooge !!!

Reap3R
7.6.2010, 16:39
Strategija je ekstra. Ponekad i raspalim neku online, mada nisam odavno :D.
Sada igram pomalo Dotu...

Soho
7.6.2010, 20:23
Ja i ne igram vec neko vreme. Smorilo me. Kad se setim koliko sam igrao tu igricu. I kuci, i u igraonici sa drustvom i online..

Wastelander
8.6.2010, 0:20
Igra poseduje kvalitet, ali se meni jednostavno tematski nikad nije svidela.
A da smo je pre par godina przili u igraonicama, jesmo:)

Starface
13.7.2010, 19:07
Ljudi mislim da me muci problem isti kao i kod Oxugena.Instaliram igru lepo patchujem je kad ono da udjem u igru ,crn ekran !!!

Instalirao najnovije drajvere za graficku i maticnu i nista.

Graficka mi je inace 8600gt :(:(

Luka.zip
13.7.2010, 19:30
Procitaj post #742.

Starface
13.7.2010, 21:17
Evo upravo sad kucam da sam tako resio problem.Samo sto sada ne mogu da gledam cinematics ali jbg :))

hYbRiD
1.8.2010, 22:05
CAo ljudi! :)
imam 1 problem,kada startujem warcraft 3 frozen throne umesto normalne slike pojavi se crna slike ,a pri tom iz 1024x768 prebaci u 800x600 sada me zanima shta treba da uradim da bi uklonio ovo.....
Monitor sigurno nije zato shto je nov a i cini mi se nije los (Acer V223HQ) :)
KOnfiuracija zadovoljava sva polja......igrao sam pre WC3 bez problema....
konfiguracija:
ati radeon9550 x1050 series 128 mb
256 mb Ram-a
amd sempron 2600+ 1.6 gh
...

Molim vas ako neko zna neka me bar navede shta treba da radim

poZz:(