PDA

Prikaži potpunu verziju : Google Toolbar za Maxthon


milstan
28.12.2005, 14:12
Postoji li Google Toolbar za Maxthon browser (MyIE2)? Gde moze da se downloaduje?

Dimo
30.12.2005, 22:00
Verovatno postoji,nisam siguran,mozda trebas da skines sa interneta odgovarajuci plug-in.Batali Maxton,instaliraj Firefox ili Operu,tu ces naci i Google toolbar i jos vrhunskih mogucnosti kojih ni u snu nema u Maxtonu.

milstan
31.12.2005, 1:19
Imam i Operu i Firefox, ali uglavnom radim sa CMS paketima koji su mi instalirani na lokalnom serveru (apache2 za windows) i koji (verovali ili ne) najbolje rade se IE engine-om. U Firefoxu obicno posle pola sata rada pocne ceo sistem da se cudno ponasa, o Operi da ne govorim. Zato jos uvek drzim IE kao default browser.

Oliver
31.12.2005, 4:07
ne ne ne

milstan
31.12.2005, 11:18
ne ne ne
Sta ne ne? Ne razumem.