Telefoni
Promo
Samsung Galaxy Tab S9 serija
Novi standardi za impresivno gledanje i kreativnu slobodu
Svet kompjutera
3. oktobar 2023.

Tablet je izvrstan uređaj koji u mnogim situacijama može da zameni laptop, posebno ako često putujete, ako ste u pokretu ili želite svoj rad ili zabavu da nosite sa sobom u praktičnom obliku - lakšem, tanjem i manjem uređaju. Ovog leta Samsung je predstavio svoju novu i vrhunsku seriju Galaxy Tab S9, koja redefiniše svet tableta i postavlja nove standarde za gledanje i kreativnu slobodu. Pored izvanrednih performansi, ovi tableti su dizajnirani da podstaknu vašu želju da pretvorite svoje ideje u stvarnost, povećaju vašu produktivnost i sve to bez većeg napora, zahvaljujući uključenim inovacijama.

Odličan radni asistent za sve kreativce čije najbolje ideje dolaze neočekivano


Bez obzira da li se odlučite za Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ili Galaxy Tab S9 Ultra, očekuje vas do sada najveći Dynamic AMOLED 2X ekran proizveden od strane kompanije Samsung. Oduševiće vas oštri i jasni detalji u širokom spektru jarkih boja i potpuno crnoj zahvaljujući HDR10+ poboljšanim vizualima i tečnom skrolovanju do čak 120 Hz. Tanji, ali moćniji od prethodnih modela, Galaxy Tab S9 tableti su opremljeni istim vodećim mobilnim procesorom sa munjevitom brzinom, Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma za Galaxy. Takođe, tu je i funkcija zaštite vida koja smanjuje naprezanje vaših očiju pri slabom svetlu, a prilikom gledanja sadržaja na vašem novom tabletu, primetićete čak i najfinije detalje, precizne i jasne. Ovo unapređenje pri gledanju važi i ako želite da uživate u svom sadržaju na tabletu na otvorenom - inovativna Vision Booster tehnologija automatski će registrovati uslove pri jakom svetlu i prema njima će prilagoditi ekran kako bi iskustvo bilo još bolje. Sve napredne funkcije tableta iz serije Galaxy Tab S9 omogućavaju vam da provodite duge sate u strimovanju, igranju igrica, gledanju sadržaja, čitanju ili radu.


Upravo zbog toga, ako radite u nekoj od kreativnih industrija, najbolje rešenje za vas je tablet iz serije Galaxy Tab S9, koji zbog takve lakoće prenosivosti možete uvek nositi sa sobom i koristiti u svakom trenutku bez obzira na osvetljenje, vremenske uslove ili lokaciju. Izvanredni ekran serije Galaxy Tab S9 je idealna pozadina za svaki projekat. Sa opcijom Multi Window možete povezati do tri aplikacije kao organizovanu mrežu lako prilagodljivih prozora.


Sa fenomenalnom, već poznatom i prepoznatljivom, a sada i unapređenom Galaxy S Pen olovkom, moći ćete da pišete i crtate veoma slično kao na papiru, a njegova otpornost na vodu i prašinu otvara vrata širokim mogućnostima upotrebe, bez obzira na okruženje ili uslove. Aplikacija GoodNotes će vam pružiti novo iskustvo pisanja beleški i zapisa po prvi put na Android uređaju, dostupno samo za korisnike Galaxy tableta. Pored toga, beleške napravljene u GoodNotes moći ćete lako da uređujete i delite sa drugima istovremeno. Svi dizajneri i profesionalci mogu pretvoriti svoju kreativnu viziju u pažljivo izrađene 2D CAD šeme, sveobuhvatne planove prostora i tačne procene.

Samsung
Galaxy
PRETHODNI TEKST
SLEDEĆI TEKST
Najčitanije
Igre
Telefoni
Hardver
Softver
Nauka
Aktuelno štampano izdanje
DECEMBAR 2023
Microsoft Windows 11 23H2
Sveže oprani Prozori
Windows Copilot, ugrađeni AI pomoćnik, već sada je daleko više od toga što je Cortana ikad bila i mogla da bude...
Asus ROG Maximus Z790 Formula
Hladna zimi, hladna leti
Uz Raptor Lake Refresh generaciju Intelovih Core procesora paralelno je „osvežena” i ponuda modela matičnih ploča...
Apple Watch Ultra 2 i Apple Watch Series 9
Ovogodišnji „ vršioci dužnosti”
Oba sata dolaze sa preinstaliranim WatchOS-om 10.x i to je jedna od značajnih novina...
Asus ROG Ally Z1 Extreme
Saveznik je stigao!
Ovo je Windows PC, oličen u formi ručne igračke konzole, što ga već na prvu loptu razlikuje od najvećeg konkurenta, Valveovog Steam Decka...
Estetska vizija Pavela Surovog
Arhetipsko kulturno nasleđe i AI
Kako to izgleda kad AI u svoje ruke uzme neko ko i te kako ume da ga iskoristi kao alatku?
Razvoj traktorskog snopa
Svemirski čistač
Naučnici su na korak od stvaranja tehnologije koja je donedavno bila sastavni deo naučne fantastike...
Samsung Galaxy Tab S9 FE+
Povoljan kvalitet
Uređaj laserski fokusiran na zonu gde se preklapaju vrh srednjeg dela tržišta i početak onog najvišeg...
Borba YouTubea protiv adblockera
Reklamokalipsa YouTubea
Alphabet očekuje da mu se vrati uloženo, što je sasvim normalno, ali sam kvalitet usluge na svim nivoima opada u svim Googleovim proizvodima...
Regulacija kripto-trgovanja
Kripto-tržište u paklenoj kuhinji
Tržište kripto-valuta i srodnih finansijskih instrumenata pretrpelo je još jedan veliki i razočaravajući potres...
Alan Wake II
Ovo je hrabar, na momente lud i superpretenci-ozan, ali nikada dosadan eksperiment kombinovanja naracije i gejmpleja...
The Talos Principle 2
Bolju, impresivniju, zarazniju i produkcijski napucaniju glavolomku u ovome trenutku nećete naći...
Call of Duty: Modern Warfare III
Kampanja je kratka, multiplayer recikliran, a glavna novost je zombi režim DMZ, posuđen iz Warzonea...
© 2023 Svet kompjutera. Sva prava zadrzana.
Novi broj - Arhiva - Forum - O nama