Softver
Promo
PROMENITE ŽIVOT U 2023
Upišite ITAcademy po najnižoj ceni i stvorite svoju šansu za uspeh
Svet kompjutera
28. decembar 2022.

Kraj godine je najbolje vreme da podvučete crtu i rezimirate sve uspehe i neuspehe u godini koja ostaje za nama. Sada je idealan trenutak i da iskoristite pozitivnu prazničnu energiju i donesete nove odluke koje će vam pomoći da narednih 12 meseci budu značajno drugačiji i kvalitetniji od ovogodišnjih.


U tome vam može pomoći i ITAcademy, koja za Novu godinu poklanja čak do 48% popusta na sve programe školovanja za najtraženija i najplaćenija IT zanimanja.


Iskoristite Novu godinu da stvorite svoju šansu za uspeh u IT industriji


Nova godina počinje akcijom koja može biti vaša najbolja novogodišnja odluka.


ITAcademy do 4. januara omogućava upis po najnižoj ceni tokom godine, pa jednogodišnje školovanje za neko od najplaćenijih IT zanimanja možete započeti za samo 1.299 evra ili svega 69 evra mesečno ukoliko se odlučite za plaćanje u ratama.


Ako vas zanima IT oblast, ovo je jedinstvena prilika da promenite život u 2023. godini, osigurate uspeh i steknete veštine za posao i platu koje priželjkujete.


Steknite veštine koje će vam obezbediti posao u IT sektoru


IT sektor već godinama važi za oblast u kojoj se najbrže pronalazi posao, a predviđanja govore da će se takav trend nastaviti i u budućnosti. Ipak, prilikom izbora karijere važno je razmišljati i o tome koja IT oblast najviše odgovara vašim interesovanjima kako biste, pored odlične zarade i prilike da uvek pronađete posao, zapravo i uživali u onome što radite.


Novogodišnja akcija na ITAcademy omogućava vam da po specijalnim uslovima započnete izgradnju uspešne karijere u nekoj od šest glavnih IT oblasti: programiranju, dizajnu i multimediji, administraciji mreža, IT poslovanju, 3D dizajnu i CAD-u ili razvoju mobilnih aplikacija.


Školovanjem na nekom od ovih programa razvićete veštine koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite pisanjem programskih kodova, administracijom računarskih mreža ili kreiranjem mobilnih aplikacija, koje su danas neizostavan deo naših života. Osim toga, vaše zanimanje može postati i kreiranje 3D objekata i drugih grafičkih rešenja ili vođenje IT projekata, osmišljavanje onlajn marketinških kampanja i još mnogo toga.


Na vama je samo da izaberete odsek u kome se najviše pronalazite i za manje od godinu dana od početka školovanja postaćete kvalifikovan stručnjak koji je deo najbrže rastuće industrije.
Međunarodni sertifikati kao potvrda vašeg znanja


Školovanjem na ITAcademy pruža vam se mogućnost da steknete neki od prestižnih sertifikata iz oblasti u kojoj ste se usavršavali. Na taj način dobićete potvrdu za usvojena znanja i postaćete kvalifikovan stručnjak koji će se vrlo brzo izdvojiti od konkurencije i doći do željenog radnog mesta.


Do međunarodno priznatih dokumenata koji će predstavljati vašu referencu za uspešnu karijeru možete doći jer ITAcademy radi na najvišem nivou partnerstva sa vodećim IT institucijama i kompanijama. Microsoft, Adobe, Oracle, Zend, Autodesk, CompTIA, Cisco, Linux Professional Institute, ISTQB, Unity ili Odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu samo su neke od adresa sa kojih vam može stići priznati sertifikat nakon uspešno položenih ispita.


Prijavite se što pre – broj mesta je ograničen!


Nova godina je najbolja prilika da presečete i uradite nešto za sebe. Vreme će pokazati da je školovanje na ITAcademy najbolji potez koji možete povući u ovom trenutku. Potez koji će vam promeniti život i karijeru.


Da podsetimo, akcija za upis na ITAcademy po najnižim cenama traje samo do 4. januara, a broj mesta je ograničen. Zato se prijavite što pre preko ovog linka.

ITAcademy
programiranje
akcija
PRETHODNI TEKST
SLEDEĆI TEKST
Najčitanije
Igre
Telefoni
Hardver
Softver
Nauka
Aktuelno štampano izdanje
MART 2023
Eksplozija veštačke inteligencije
(Anti)utopija koja postaje realnost
I ranije smo bili svedoci pojave automatizovanih procesa koji su umnogome promenili čitave industrije, a dve su oblasti u kojima je AI poslednjih mes...
Stockimg • Cleanup.pictures • Texta • Murf • Excel Formula Bot • SlidesAI • resumA.I. • Writesonic
Korisne AI alatke
Bilo koja sofisticiranija programska rutina koja na svoja pleća može da preuzme obavljanje (kreativnog) posla, naplaćuje se suvim zlatom...
Inovacije koje treba pratiti u 2023. godini
AI i drugari
Brojni projekti u različitim naučnim i tehnološkim disciplinama trebalo bi da tokom ove godine urode plodom...
Asus TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC Edition
Ni na nebu, ni na zemlji
Pred nama je još jedan predstavnik Asusove serije TUF, poznate po svojoj svedenosti i robusnosti, a zbog toga je naš favorit...
AMD Threadripper Pro 5995WX, Gigabyte MC62-G40, AMD Radeon Pro W6600 i W6800
Kad posao ne može da čeka
Sa velikim zadovoljstvom pozabavili smo se jednom vrhunskom radnom stanicom, većinom sastavljenom od komponenata koje proizvodi AMD...
Asus ROG Strix Scar 18 G834JY
Fantastična zver i kako je kupiti
Ovogodišnji Strix Scar već prvom cifrom u oznaci najavljuje jednu veću promenu, ali je, naravno, osavremenjen i iznutra. I to drastično!
Samsung Galaxy S23 i S23 Ultra
Još bolje Galaksije
Glavna kamera od 50 megapiksela na Galaxy S23 pravi oštre i živopisne snimke u svim uslovima osvetljenja...
Atomic Heart
Igra je glasna kao razbesneli Hruščov, raskošna kao Ermitaž, ali i nepredvidiva i na momente konfuzna kao vojnik Crvene armije koji je oslobodio v...
Hi-Fi RUSH
Iza ovog naslova stoji studio koji je potpisao hitove The Evil Within i Ghostwire Tokyo...
Hogwarts Legacy
Fanovi izvornog materijala će „odlepiti” dok budu istraživali sve kutke ove odlične igre...
Pentiment
Igra je u velikoj meri inspirisana jednim od književnih klasika, romanom „Ime ruže”, Umberta Eka...
Blade Runner: Core Rulebook + Starter Set
Stoni neon-noir RPG
Detaljno opisana oprema koja obuhvata oružje, ali i alatke poput Voight-Kampff mašine...
© 2023 Svet kompjutera. Sva prava zadrzana.
Novi broj - Arhiva - Forum - O nama