Hardver
Promo
Kako vam Galaxy Watch5 može pomoći da bolje iznesete radni dan
Svet KOMPJUTERA
24. novembar 2022.

Tehnologija nam danas dosta olakšava život jer zahvaljujući različitim uređajima koji su nam dostupni lakše možemo obavljati poslovne, ali i privatne obaveze. Tako je danas uobičajeno da se veliki deo dana provodi na nekom od uređaja kao što su kompjuter, laptop, mobilni, a sve moderniji i sve više se koriste i pametni satovi kao sredstvo koje dodatno olakšava sve što radimo.


Spreman za sve izazove


Desilo se svima sigurno više puta da ste u putu, telefon je u torbi ili džepu, a očekujete važan poziv ili poruku. Međutim, nošenje mobilnog u ruci sve vreme nije najbolje rešenje. Zbog toga je pametni sat odlično rešenje za ovakve situacije. Uz pametne satove ne samo da vam je lakše obavljati svakodnevne zadatke, već su satovi sada toliko pametni da vam pomažu i u održavanju zdravlja i fizičke snage.


Kompanija Samsung kreirala je sat koji može odgovoriti svim navedenim potrebama, a reč je o Galaxy Watch5 satovima, koji su holistička zdravstvena inovacija opremljena mogućnostima pametnog praćenja sna, personalizovanog dizajna i poboljšane izdržljivosti koja oblikuje svakodnevne zdravstvene i wellness navike.


Galaxy Watch5 Pro je najizdržljiviji i najkompletniji Samsung sat do sada. Watch5 Pro, zahvaljujući vrhunskim materijalima, spreman je za sve izazove. Sadrži poboljšani safirni kristal koji je otporniji na habanje i izdržljivo kućište od titanijuma koje štiti ekran sa okvirom. Galaxy Watch5 Pro takođe dolazi sa potpuno novim sportskim D-Buckle kaišem.


Sa povećanom površinom i direktnijim kontaktom sa vašim zglobom, Galaxy Watch5 sada prati zdravstvene metrike sa još većom preciznošću. Osim toga, njegov moćni 3-u-1 BioActive senzor radi zajedno s drugim senzorima iz serije Galaxy Watch5, uključujući novouvedeni senzor temperature (dostupnost ove funkcije zavisi od tržišta), kako bi korisnicima pružio dubinsko razumijevanje njihovog zdravlja. Senzor temperature koristi infracrvenu tehnologiju za preciznija očitavanja, čak i ako se temperatura vašeg okruženja promeni. Ovo otvara nove mogućnosti programerima da prošire svoje zdravstvene i wellness opcije, a korisnicima da iskoriste potpuno nova iskustva.


Galaxy Watch5 nudi moderan i minimalistički dizajn, kao i performanse koje vam pomažu da postignete više svaki dan.



Fitness trendovi


Bez obzira na to koliko različitih rutina vežbanja menjamo tokom života, u skladu s fitnes trendovima, neke vežbe nikada ne bi trebalo da izađu iz mode. Ako se izvode pravilno, vežbe poput čučnjeva, sklekova, iskoraka i trbušnjaka jednako su efikasne za dovođenje tela u formu, kao i bilo koji drugi oblik fitnesa. Osim toga, odličan su dodatak nakon kvalitetnog kardio treninga. Snažan i napravljen da traje, Galaxy Watch5 Pro ima najveću bateriju u Galaxy satu. Iskoristite prednosti GPX-a, koji je prvi put dostupan na Galaxy Watchu. Uz Route Workout, možete ići na planinarenje i snimati, te deliti sadržaj sa kolegama u aplikaciji Samsung Health. Takođe, možete preuzeti pešačke i biciklističke rute dok trenirate za sledeću trku ili jednostavno želite da promenite svoju rutinu. Dok hodate ili vozite bicikl, fokusirajte se na stazu, a ne na kartu, s intuitivnim upustvima skretanje po skretanje. Kada budete spremni da krenete kući, Galaxy Watch5 Pro će vas lako odvesti uz Track back, koji vas vraća putem kojim ste došli.


Dizajniran za svakodnevne pobede, Galaxy Watch5 nudi sveobuhvatno iskustvo koje nadilazi fitnes aktivnosti i uključuje procese nakon treninga, odmora i oporavka. Alat za merenje telesne kompozicije pruža potpunu sliku ukupnog zdravlja korisnika, dajući im prilagođeni pristup postavljanju ciljeva, vodeći ih kroz personalizovane vežbe i praćenje napretka. Kada dođe vreme za odmor, Galaxy Watch5 korisnicima pruža podatke o oporavku, uključujući broj otkucaja srca nakon intenzivnog vežbanja i prilagođene preporuke za potrošnju vode na osnovu gubitka znoja. Dobar noćni odmor važan je za oporavak organizma posle napornog radnog dana i zato Samsung pomaže korisnicima da bolje spavaju. Proučite svoje obrasce spavanja pomoću rezultata sna koji prati sve faze spavanja, zajedno sa hrkanjem i otkrivanjem nivoa kiseonika u krvi.


Galaxy Watch5 serija pametnih satova uparena sa nekim od najnovijih revolucionarnih Samsung preklopnih telefona garantuje najbolje korisničko iskustvo do sada.

Samsung
Galaxy
Watch5
pametni sat
PRETHODNI TEKST
SLEDEĆI TEKST
Najčitanije
Igre
Telefoni
Hardver
Softver
Nauka
Aktuelno štampano izdanje
APRIL 2024
Gigabyte Radeon RX 7900 GRE Gaming OC 16G
Zlatni zeka
Model koji je izvorno namenjen kineskom tržištu, i koji se tamo pojavio još prošlog leta, lepo je popunio prazninu između modela RX 7800 XT i RX ...
Asus ROG Zephyrus G16 (GU605MY-QR085X)
Najkompaktnija zverka
Uz sve kompromise, ovo je verovatno najsnažniji laptop smešten u manje od dva kilograma i 18 milimetara visine...
Honor Watch 4
Savršeno upakovan
Sat koji donosi veoma malo pravih noviteta, ali kod kog je uklapanje poznatog i očekivanog dovedeno do savršenstva...
Mobile World Congress 2024
Ovde i AI ima AI
Utisak je da MWC „na nogama” drže isključivo velike kineske kompanije, a praksa predstavljanja flegšip telefona na sajmu je sve ređa...
Inovativni motori i reaktori
Bolji pogon
Električni motori uskoro stižu u putničke avione, samo da se reši nekolicina konstruktorskih prepreka...
Honor Magic 6 Pro
Magična Šestica
Sistem kamera oslanja se na tehnički sofisticiran dizajn sa promenjivim otvorom blende...
Apple, AI i nova tužba za monopol
Kisela ili slatka jabuka
Apple će uvek da koristi sopstveno rešenje, ukoliko može da ga napravi dovoljno brzo i kvalitetno...
Dragon’s Dogma 2
Nastavak dvanaest godina stare igre koja odavno ima kultni status, naoko, jednostavan akcioni RPG koji se trudi vas angažuje, ali i pomalo namuči...
Rise of the Ronin
Rise of the Ronin izuzetno podseća na Ghost of Tsushima, kako po izgledu, tako i po konceptu...
Highwater
Ugodan koktel postapokaliptične komike i poetične melanholije...
Microsoft Windows 3.0
Prisećamo se treće iteracije operativnog sistema baziranog na grafičkom korisničkom okruženju, koja je konačno mogla da izađe na crtu takmacima...
© 2024 Svet kompjutera. Sva prava zadrzana.
Novi broj - Arhiva - Forum - O nama