Softver
Vesti
Promo
LAST MINUTE ponuda koja se ne propušta
Upišite ITAcademy i pođite na put od početnika do uspešnog IT eksperta
Svet kompjutera
23. avgust 2022.

Da li ste i vi među onima koji jure last minute ponude turističkih agencija kako bi uz ogromne popuste letovali na što atraktivnijim destinacijama? E pa, ovih dana se pojavila još jedna fantastična last minute ponuda, koja vam može omogućiti da nikada više ne razmišljate o tome koliko zarađujete, gde ćete putovati ili čak živeti i raditi!


U pitanju je last minute akcija na ITAcademy, koja vam omogućava da izaberete neku od najtraženijih IT destinacija i da krenete na uzbudljivo putovanje od početnika do uspešnog i odlično plaćenog IT eksperta.


Iskoristite ovu fantastičnu priliku i prijavite se na vreme, jer je broj mesta ograničen. Posetite sajt it-akademija.com i rezervišite svoje mesto!


Krenite na putovanje do dobro plaćenog posla


Dok mnogi građani iz regiona teško pronalaze radno mesto sa pristojnom platom pa samim tim moraju i da jure takozvane last minute ponude sa velikim popustima da bi uopšte razmišljali o letovanju, naši sugrađani koji se bave IT poslovima imaju mnogo slađe muke.


Zarađuju po nekoliko prosečnih mesečnih plata (čak i početnici zarađuju oko dve i po prosečne mesečne plate), a na posao ne moraju da čekaju – posao čeka njih. Štaviše, sva istraživanja predviđaju siguran rast poslova u IT oblasti, te se sve više ljudi opredeljuje za karijeru u ovom sektoru.


Zato je ITAcademy, međunarodna IT škola koja već godinama uspešno školuje kadrove za najplaćenije poslove današnjice, odlučila da za ovo leto pripremi specijalnu last minute ponudu, koja vam, uz veliku uštedu, omogućava da i vi za samo 12 meseci školovanja zakoračite u uzbudljiv IT svet.


Izaberite IT destinaciju koja vas najviše interesujePonude za zaposlenje u oblastima informacionih tehnologija konstantno rastu, pa je tako samo tokom prošle godine IT stručnjacima u Srbiji na raspolaganju bilo čak 11.500 pozicija, što je za 65% više nego ranije.


Ovakva statistika najbolje pokazuje da svako ko ovlada potrebnim znanjima i praktičnim veštinama može vrlo lako da pronađe posao i počne odlično da zarađuje!


Iako mnogi misle da je za rad u IT sektoru potrebno posebno fakultetsko obrazovanje, u realnosti to nije slučaj. Oko 70% programera (najplaćenijih IT stručnjaka) u svetu nema završen fakultet iz srodnih oblasti. Za rad u IT-ju najvažnija su praktična znanja, a njih možete steći za kratko vreme – bez obzira na prethodno iskustvo.


Tako, zahvaljujući jedinstvenoj metodi za lakše i brže učenje, na ITAcademy imate priliku da za manje od 12 meseci školovanja steknete veštine za koje je ranije bilo potrebno dve do četiri godine. Potrebno je samo da izaberete IT oblast koja vas najviše privlači: programiranje, administraciju mreža, dizajn, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili pak razvoj mobilnih aplikacija. Šta god da izaberete, nećete pogrešiti, jer  svako od ovih zanimanja garantuje odličan posao i visoka primanja – od samog starta.Nastava u učionici ili preko internetaUkoliko se odlučite za školovanje na ITAcademy, birate i način pohađanja nastave – u učionici ili preko interneta.


Predavanja u najmodernije opremljenim učionicama zasnovana su na minimumu teorije i maksimumu prakse, a učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao.


Ipak, ako želite da organizujete svoje vreme onako kako vama najviše odgovara, sva profitabilna znanja i veštine, ali i diplome, možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje, pomoću jedinstvenog ITAcademy Distance Learning Systema. Obuka preko interneta uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za proveru znanja... Baš kao da nastavu pohađate u učionici. Dovoljno je samo da imate računar i internet.


I ne samo to! Školovanjem na ITAcademy dobijate čitav niz alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima u rekordnom roku možete doći do posla. Praksa i mogućnost zaposlenja u najuglednijim IT kompanijama, mogućnost besplatnog doživotnog usavršavanja, 100 besplatnih sati u IT hubovima, fakultativni kursevi engleskog i nemačkog za one koji žele da rade u inostranstvu, program za razvoj ličnih i profesionalnih veština samo su neki od benefita koji vas očekuju u toku i nakon jednogodišnjeg školovanja!


Priznati sertifikati gde god da ste u svetuITAcademy je jedina ustanova u našoj zemlji koja poseduje sva ovlašćenja Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće svetske IT kompanije za obučavanje polaznika po naprednom programu za računarske tehnologije.


Microsoft, Zend, Adobe, ISTQB, Oracle, Autodesk, Cisco, Unity, MikroTik i Cambridge samo su neki od brojnih sertifikata koje možete besplatno dobiti nakon školovanja na ITAcademy. Pored toga što su kod poslodavaca veoma cenjeni, ovi sertifikati će predstavljati garant znanja i biti sigurna karta za vaše uspešno IT putovanje.


Ovog leta promenite svoj život iz korena!


Ako se odlučite da narednih godinu dana investirate u školovanje na ITAcademy, već sledećeg leta ćete raditi na svojim prvim pravim projektima i uživati u plodovima svog rada, s obzirom na to da mnogi polaznici ITAcademy počinju da zarađuju već tokom školovanja.


Zato nemojte propustiti ovu jedinstvenu last minute ponudu, koja vam donosi uštedu do čak 550 evra! Ovog leta započnite svoje najvažnije putovanje i zakoračite ka sigurnoj budućnosti odlično plaćenog IT stručnjaka.


Požurite, broj slobodnih mesta je ograničen!

ITAcademy
programiranje
akcija
edukacija
PRETHODNI TEKST
SLEDEĆI TEKST
Najčitanije
Igre
Telefoni
Hardver
Softver
Nauka
Aktuelno štampano izdanje
OKTOBAR 2022
AMD Ryzen serija 7000 (Ryzen 5 7600X)
Odličan, sa svim peticama
Peta generacija Ryzena briše razliku u jedinoj disciplini u kojoj je Intel još uvek bio dominantniji - u igrama...
Return to Monkey Island
Igra počiva na vrlo jednostavnom i logičnom pitanju: šta je zapravo Tajna Majmunskog ostrva?
Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 6950 XT Gaming OC
Najvredniji Safir
Karta koja nema čega da se postidi i ozbiljan je konkurent suparničkom, a mnogo skupljem, modelu RTX 3090...
Samsung QE65QN95BAT QLED
Samson (g)
Trenutno najbolji Samsungov QLED model demonstrira koliko je LCD tehnologija došla do svojih krajnjih limita...
Microsoft Speech • Apple Dictation • Google Docs Voice Typing • Speechnotes • Speechtexter • Otter • Nuance Dragon
Programi za konverziju glasa u tekst
Svi operativni sistemi imaju sve što je neophodno da vaše reči pretoče u tekst, ali, naravno, postoje i specijalizovani programi...
Samsung Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4
Uzduž i popreko
Z Flip4 ima sličan spoljašnji ekran kao njegov prethodnik, ali uz nova softverska podešavanja funkcionalnost je boljaFold4 donosi unapređen multit...
Apple iOS 16
Pun kofer poboljšanja
iOS 16 predstavlja jednu od najvećih nadogradnji koju je Apple u poslednjih nekoliko godina „pustio u etar”...
Napredak konstrukcije borbenih robota sa TV-a
Evolucija robo -gladijatora
Napredak robo-gladijatora tokom godina može da posluži kao odlična ilustracija za opšti napredak tehnologije...
The Last of Us Part I
Novo ruho ubedljivo najbolje igre iz pozne ere PlayStationa 3...
Tinykin
Gameplay Tinykina istovremeno je veoma inovativan, opušten i veseo...
The Wandering Village
Već premisa lutajućeg sela golica maštu, a samo izvođenje ove igre je posebno kul...
Call of Duty: Modern Warfare 2
Beta verzija novog CoD: Modern Warfare 2 naslućuje da će igra, ukratko, biti prilično dobra...
© 2022 Svet kompjutera. Sva prava zadrzana.
Novi broj - Arhiva - Forum - O nama