Softver
Vesti
Promo
ITAcademy slavi Dan sistem administratora i poklanja do 600€ popusta
Svet kompjutera
29. jul 2022.

Svakog poslednjeg petka u julu obeležava se SysAdmin Day, dan kada cela planeta slavi prave heroje modernog doba – sistem administratore, koji se tokom svih 365 dana u godini staraju da brojni IT sistemi oko nas funkcionišu kako treba i prvi priskaču u pomoć kad god imamo neki problem sa tehnologijom.


Ako niste znali, sistem administratori su među najplaćenijim i najtraženijim stručnjacima iz IT sektora. To ne treba da vas čudi, jer, na kraju krajeva, čak ni programeri ne mogu da funkcionišu bez njih.


Kada vam baguje internet, ne radi računar ili se zaglavite sat vremena u pošti čekajući u redu zbog problema zvanog „pao nam je sistem”, administratori su ti koji rešavaju sve vaše probleme i brige. Sistem administratorima možete da zahvalite i što neki haker još uvek nije upao na sve vaše online naloge i što vam štampač i telefoni rade bez problema.


Zato su i zaslužili svoj dan u godini.


Idealna prilika za sve one koji žele da postanu sistem administratori


ITAcademy i ove godine slavi SysAdmin Day. Međutim, na ovoj međunarodnoj edukativnoj ustanovi proslava traje sve do 1. avgusta, do kada važi do 600€ popusta za sve one koji odluče da započnu školovanje na odseku Administration.

Ako ste razmišljali o tome da postanete jedan od najvažnijih IT stručnjaka, bez kojih teško da bi funkcionisao digitalni svet koji danas poznajemo, onda iskoristite ovu sjajnu priliku i prijavite se odmah preko ove strnice.Na ITAcademy možete izabrati jedan od tri jednogodišnja programa za sistem administratore: Network Administration, Microsoft Administration ili Linux Administration. Svaki od programa prilagođen je i apsolutnim početnicima, a vode ih iskusni IT stručnjaci, sistem administratori, koji će vas pripremiti za posao u ovoj oblasti.


Nastavu je moguće pratiti u učionicama ITAcademy u Beogradu ili u online varijanti, preko najsavremenije platforme za učenje na daljinu, koja vam omogućava da pratite obuku iz bilo kog grada ili zemlje. Na kraju programa besplatno polažete za zvanična Microsoft, CompTIA, Cisco, Linux ili MikroTik zvanja i stičete kompetencije tražene u vodećim IT kompanijama i organizacijama.


Sve ovo, ističu iz ITAcademy, omogućiće vam da u savremenom poslovnom svetu radite širok spektar dobro plaćenih poslova – od početnog nivoa administratora do vrhunskog sistemskog i mrežnog projektanta.


Pored kvalitetnog znanja, školovanje na ITAcademy pruža sve resurse za započinjanje uspešne karijere: mogućnost obavljanja stručne prakse, uspostavljanje kontakta sa najboljim poslodavcima preko Centra za razvoj karijere, program za razvoj ličnih i profesionalnih veština i usavršavanje stranih jezika kako biste svoje usluge mogli da ponudite klijentima širom sveta samo su neke od besplatnih beneficija koje vam obezbeđuje ITAcademy.


Prijavite se do 1. avgusta i započnite školovanje uz posebne uslove


ITAcademy akcija povodom Dana sistem administratora traje do 1. avgusta i omogućava vam da u tom periodu upišete neki od programa odseka Administration uz popust do čak 600€!


Izaberite školovanje koje će vas pripremiti za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i zaboravite na probleme koje donose nezaposlenost i loše plaćeni poslovi. Postanite sistem administrator koji rešava brige svih nas i zasluženo ima svoj dan.

ITAcademy
Sistem administrator
akcija
PRETHODNI TEKST
SLEDEĆI TEKST
Najčitanije
Igre
Telefoni
Hardver
Softver
Nauka
Aktuelno štampano izdanje
AVGUST 2022
Stray
Stray je, pre svega, wholesome igra prepuna okidača za ljudske emocije nevezane za mačke...
Asus ZenBook Pro 16X OLED (UX7602ZM)
Sve, i svašta, i mnogo
U pitanju je univerzalna, moćna sprava koja će dobro poslužiti bukvalno za SVE...
Gigabyte H610M H DDR4
Na poslu i kod kuće
Ploča minijaturnih dimenzija i skromnih mogućnosti, ali koja može da čini vrlo dobru osnovu za specifičnu grupu korisnika...
Najekstremnije laboratorije na svetu
Naučni superlativi
Širenje granica ljudskog znanja zahteva izvođenje eksperimenata u veoma specifičnim i atipičnim laboratorijama...
Honor Magic4 Pro
Čast Honorovih
U prilog ovom zanimljivom aparatu ide i uvreženo mišljenje publike da sa Honorom dobijaju Huaweijev kvalitet sa Google servisima...
.rs: Otvoren drugi deo DDC • eGrad u tri opštine • BIO4 kampus • Detalji napada na RGZ
Aktivno leto
Početkom jula, u probni rad pušten je Objekat 2 Državnog data centra u Kragujevcu. Ovaj objekat namenjen je za smeštaj opreme i podataka MUP-a, Mi...
Cult of the Lamb
Simulator upravljanja kultom na čijem čelu je vaš lik, ovčica sa ukletom krunom na glavi...
Raft
Raft ne dostiže neuhvatljive visine Subnautice, ali uspeva da se nametne kao next best thing...
Četrdeset godina Commodorea 64
Srećan rođendan, Debeljko!
Jedan od razloga Debeljkovog uspeha je velika baza (kvalitetnog) softvera, koji je nicao kao pečurke posle kiše...
Novi PlayStation Plus i šta da radite sa njim
PS Plus radi!
PS Plus, iako zvanično ne podržava Srbiju, ovde sasvim fino radi...
© 2022 Svet kompjutera. Sva prava zadrzana.
Novi broj - Arhiva - Forum - O nama