Hardver
Vesti
Promo
Kompanija Huawei ulazi na tržište kancelarijske opreme sa novom linijom uređaja
Svet kompjutera
20. maj 2022.

Huawei Consumer BG će ući na tržište kancelarijske opreme, uvedeći ovu potrebu među kompanijama, kao i pojedincima, kao potrošačima. Ovo proširenje ponude predstavili su Richard Yu, izvršni direktor kompanije Huawei, izvršni direktor Consumer BG i izvršni direktor Intelligent Automotive Solution BU, na Huawei Business Product Launch događaju.


Gospodin Yu je istakao da će novi unapređeni hardverski i softverski ekosistemi olakšati dinamičan rad svih povezanih uređaja, te da će nova kancelarijska rešenja podstaći bolji rad sledečih ključnih domena: političko upravljanje, obrazovanje, zdravstvena zaštita, proizvodnja, transport, finansije i energija.


Uvođenje sveobuhvatnih proizvoda usmerenih na potrebe kompanija


Uz poslovne zahteve i tržišne uslove koji se brzo menjaju, potreba za sveobuhvatnim kancelarijskim rešenjima nikada nije bila veća. Huawei poslovni proizvodi će zadovoljiti zahteve kupaca u pogledu performansi i isplativosti, dok će pružati još bolje i pametnije korisničko iskustvo, zasnovano na digitalnoj tehnologiji viših nivoa.


Kao nova snaga na tržištu poslovne opreme, Huawei dolazi s konceptom i vizijom koji obećavaju revoluciju u industriji. Huawei veruje da poslovna oprema ulazi u eru kojom će dominirati Cloud i AI tehnologije. Ovo uključuje kompletan set poslovnih proizvoda, rešenja i servisnih platformi, uključujući MateBook B seriju za prenosive računare, MateStation B seriju za stolne računare, Display B seriju za monitore, MatePad C seriju za tablete, B seriju za štampače i B seriju za nosive uređaje.


Strogi standardi, sigurnost podataka i višeslojne zaštite


Huawei korisnicima pruža snažnu podršku u smislu standarda za testiranje proizvoda i rešenja za sigurnost podataka, kako bi se zadovoljile specifične potrebe državnih i poslovnih korisnika.


Svi poslovni proizvodi Huawei Consumer BG prošli su niz strogih testova za što bolje osiguranje kvaliteta. Poslovni stoni računari, na primer, moraju proći testove eksplozivne atmosfere, mehaničkih vibracija, niskog vazdušnog pritiska, niske temperature, visoke temperature, mehaničkih uticaja, buđi, sunčevog zračenja, temperaturnog uticaja, vibracija, peščane prašine, i vlažnosti. Koriste se samo odabrani materijali, a proizvodi su dizajnirani s naglaskom na pouzdanost i sigurnost.


Huawei takođe pruža višeslojne sigurnosne mere zaštite podataka, kako bi osigurao njihov bezbedan prenos. Princip "bez smetnji, bez praćenja i bez curenja informacija" striktno se poštuje u pogledu zaštite privatnosti i ugrađen je u svakom koraku dizajniranja i razvoja proizvoda. Osetljive dozvole vezane za privatne korisničke podatke, kao što su evidencije poziva, poruke, odlazni pozivi i informacije o uređaju, su otkazane. Opseg pristupa za foto albume je strogo kontrolisan, a dozvola se može dati na osnovu pojedinačne fotografije. Huawei je takođe prilagodio rešenje za međusobnu saradnju više uređaja i na više ekrana, koje omogućava korisnicima da dodaju filtriranje datoteka i time kontrolišu deljenje.


Poslovna oprema nije samo sredstvo za veću produktivnost u industriji, to je takođe okosnica za unapređenu digitalnu ekonomiju i infrastrukturu koja će učiniti život obogaćenijim u svim segmentima. Tri Huawei principa za poslovne proizvode su: kvalitet, inteligencija i pouzdanost, na taj način će ubrizgati potpuno novi život u industriju, i time osigurati da svaka kancelarija može biti pametna.

huawei
štampač
monitor
laptop
tablet
pametni sat
PRETHODNI TEKST
SLEDEĆI TEKST
Najčitanije
Igre
Telefoni
Hardver
Softver
Nauka
Aktuelno štampano izdanje
JUL 2022
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge
Dičan omaž beat ’em up igrama iz osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka...
Microsoft Store Community i Editor’s Choice Awards
Nagrade za najbolje aplikacije sa Microsoft Storea (1)
U okviru Microsoft Store Community Choice Awards korisnici glasaju za aplikacije koje im se najviše dopadaju...
Lenovo Yoga 9i gen 7 (14IAP7)
Do sada najbolji 2-u-1
Najnovija Yoga, sedme generacije, donosi nekoliko osveženja, a svakako je najprimetniji fantastični OLED ekran...
AMD Ryzen 7 5800X3D
Stvoren (samo) za igranje
Sasvim nesvakidašnji model procesora, koji donosi jedno vrlo specifično i do sada neviđeno rešenje u desktop svetu...
vivo X80 Pro
Filmska priča
Kompanija vivo ne škrtari, te je u prodajno pakovanje, pored maske i telefona, uvrstila i brzi punjač od 80 vati, USB kabl i pristojne slušalice sa...
Huawei Mate Xs2
Vratio se Gumiflex
Ekran je OLED tipa i bez dileme, predstavlja najbolji ekran na nekom savitljivom telefonu...
Novosti iz sveta robotike
Tri robota uđu bar...
Predstavljamo vam tri inovativna rešenja koja će pozitivno uticati na neprestanu evoluciju robota koje sve više koristimo...
Sukob u Ukrajini i domaća IT industrija
Turbulentna priča najbrže industrije
Bez ulaska u politiku sukoba, jasno je da je najveću štetu, posebno dugoročno, pretrpela ukrajinska IT industrija...
Disney+ u Srbiji
Imperija „zadaje” udarac
UHD 4K stream na četiri uređaja odjednom. Izuzetan katalog starih i novih naslova. Nema naših titlova ni sinhronizacije.
Starship Troopers: Terran Command
Naslov koji je zabavan dok ga aktivno igrate, ali veoma brzo potom izvetri iz sećanja...
Diablo Immortal
Preporučujemo da neko vreme igrate Immortal bez plaćanja, a zatim da mu okrenete leđa i zaboravite da postoji...
V Rising
V Rising je vampirski survival RPG, pri čemu vampirština nije franšizno licencirana, tipa Vampire: The Masquerade...
© 2022 Svet kompjutera. Sva prava zadrzana.
Novi broj - Arhiva - Forum - O nama