Softver
Vesti
Promo
Jedinstvena ponuda na ITAcademy
Neograničeno školovanje po ceni jednogodišnjeg programa
Svet kompjutera
12. april 2022.

ITAcademy već godinama na regionalnoj IT sceni važi za obrazovnu ustanovu na kojoj, pored najkvalitetnijih znanja i veština, dobijate i najkompletniju podršku za razvoj IT karijere, kakvu ne pruža nijedna druga IT škola u ovom delu Evrope. Međutim, na ITAcademy su odlučili da ponovo pomere granice u obrazovanju budućih IT stručnjaka.


Naime, na ovoj obrazovnoj ustanovi u toku je prolećni upisni rok, pa buduće polaznike koji u ovom periodu odluče da započnu školovanje očekuje značajan popust na školarinu, ali i jedinstvena mogućnost doživotnog školovanja po ceni samo jednog programa.


Dobro ste pročitali! Na ITAcademy su stvorili nesvakidašnji program edukacije koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg školovanja nastavite sa potpuno besplatnim usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba. Neograničen broj puta. Neograničen broj godina.


Ukoliko razmišljate o dugogodišnjoj karijeri u IT oblasti, ovu priliku ne smete propustiti. Zbog tehničkih kapaciteta koji su odvojeni za ovakvu vrstu školovanja, ovu ponudu neće moći da iskoriste svi kandidati, pa je potrebno da se prijavite što pre. Da saznate više i rezervišete svoje mesto, posetite ITAcademy sajt.


Steknite najtraženija IT znanja za samo 12 meseci. Nastavite sa besplatnim usavršavanjem kad god se pojavi nova tehnologija


Bez obzira na to za koji odsek i program se odlučite, nakon završetka školovanja na ITAcademy dobijate mogućnost da nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.
To konkretno znači da, čim se u programu ITAcademy pojavi nova verzija softvera ili tehnologije za koju ste slušali nastavu, stičete pravo da se prijavite za besplatno školovanje putem najsavremenije platforme za učenje na daljinu.


Zahvaljujući ovako jedinstvenoj prilici, možete biti sigurni da vaše znanje nikada neće zastareti. ITAcademy vam omogućava da uvek budete u toku sa najnovijim tehnologijama i znanjima, što je vrlo važno ukoliko želite da budete tražen i visoko plaćen IT stručnjak.


Da biste bili konkurentni u IT svetu, važno je da se neprekidno usavršavate


Danas je u surovom poslovnom okruženju konkurencija oštra i svi se trude da rade bolje i više. A ono što vas može izdvojiti od ostalih jeste znanje koje je aktuelno i primenljivo u praksi.


Ali tu postoji i jedan problem. Živimo u svetu u kome se tehnogija razvija ogromnom brzinom, a to znači samo jedno: znanja zastarevaju brže nego ikada ranije. A znanje koje zastari zapravo prestaje da bude znanje.


Svi oni koji su se odlučili za unosnu i izuzetno plaćenu karijeru IT stručnjaka znaju koliko brzo se razvijaju novi alati i pojavljuju nove tehnologije. Da biste mogli da obavljate svoj posao uspešno, izuzetno je važno da budete u toku sa ovim promenama. Samo tako možete imati uspešnu IT karijeru.


Zbog toga neograničeno školovanje koje vam donosi ITAcademy predstavlja zaista dragocenost za svakoga ko ozbiljno razmišlja da postane IT stručnjak.


ITAcademy, škola koja se razlikuje od svih drugih


ITAcademy je jedina škola na Balkanu i jedna od malobrojnih u Evropi koja ima zvanična partnerstva sa najcenjenijim svetskim institucijama i IT kompanijama kao što su Microsoft, Adobe, Oracle, Zend, Autodesk, Cambridge i drugi, zbog čega su znanja i sertifikati koje dobijate na ovoj instituciji priznati kod poslodavaca širom sveta.


Bez obzira na to koja od najtraženijih IT oblasti današnjice vas interesuje: programiranje, dizajn i multimedija, administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija, na ITAcademy ćete znanja i veštine dobijati od najcenjenijih stručnjaka iz tih oblasti.


Takođe, u skladu sa svojim potrebama i afinitetima možete se odlučiti za tradicionalno školovanje u učionici ili za online nastavu – putem napredne platforme za učenje na daljinu, pri čemu kroz oba modela stičete potpuno isti kvalitet znanja.
ITAcademy je poznata i kao ustanova koja ne samo da svojim polaznicima donosi četvorogodišnje IT veštine za manje od 12 meseci školovanja već im i pruža čitav niz alata i servisa za razvoj karijere zahvaljujući kojima oni u rekordnom roku dolaze do posla. Tako vas tokom školovanja na ITAcademy očekuju fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika za one koji žele da rade u inostranstvu, prakse u najuglednijim regionalnim IT kompanijama, 100 besplatnih sati u IT hubovima, program za razvoj ličnih i profesionalnih veština, pomoć u učenju i zapošljavanju i još mnogo toga. Jednostavno, na ITAcademy dobijate kompletnu podršku za svoju buduću karijeru.


Prijavite se što pre, ovu ponudu neće moći da iskoriste svi


Za razliku od drugih IT-jevaca koji moraju skupo da plaćaju usavršavanja svaki put kad se pojavi neka nova tehnologija ili da se snalaze za samostalno učenje, zahvaljujući ovom jedinstvenom ITAcademy programu možete biti sigurni da ćete najaktuelnija znanja dobijati na vreme, potpuno besplatno.


Međutim, važno je da znate i da ova ponuda važi samo za ograničen broj ITAcademy polaznika i da zbog toga neće moći svi koji se prijave da je iskoriste.


Zato rezervišite svoje mesto na vreme preko ITAcademy sajta i, pored školovanja po sniženim cenama, obezbedite sebi i edukaciju za čitav život.

ITAcademy
programiranje
akcija
PRETHODNI TEKST
SLEDEĆI TEKST
Najčitanije
Igre
Telefoni
Hardver
Softver
Nauka
Aktuelno štampano izdanje
MAJ 2022
Lego Star Wars: The Skywalker Saga
Najveća Lego igra do sada sa solidnih dvadesetak sati zabave... Po količini komedije upakovane u jednu igru, TT Games nadmašio je samog sebe...
Xiaomi 12, 12 Pro
Ofanzivni tandem
Šjaomi sa svakom generacijom cenovno sve više odmiče od onoga što smatramo pristupačnim, pa je tako i sa novim jevim perjanicama, modelima Xiaomi...
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra
Džangl je masivan
Tab S8 Ultra je uređaj u koji se zaljubljuje na prvi pogled...
Biorobotika, mikrorobotika, nanorobotika
Živi roboti
Neprestana minijaturizacija robota briše granicu izmedu mašina i gradivnih elemenata života...
Intel, AMD, UCIe, Nvidia...
Novi čipovski poredak
S obzirom na stanje u kom se Evropa nalazi u ovom trenutku, jasno je da će „osovine novog svetskog čipovskog poretka” biti SAD i azijske države...
Lenovo Legion 5 (15IAH7), Asus ROG Strix G713RM i Gigabyte Aorus 15 XE4 / 17 XE4
Odnos novca i muzike
Postoje oni koji negiraju opravdanost pojma „gejmerski laptop”, ali mi ipak probasmo četiri nova modela, različitih klasa...
Doživljaji korisnika eUprave
Biće nešto od eSrbije !
Servisi eUprave u Srbiji konstantno se razvijaju, ali ne bez problema, sistemskih nelogičnosti i, na kraju krajeva, dečjih bolesti...
UltraMon 3.4.1 • Dual Monitor Tools 2.8 • MultiMonitorTool 1.96 • DisplayFusion Pro 9.9
Programi za kontrolu višemonitorskog okruženja
Što se tiče programa za kontrolu višemonitorskog okruženja, UltraMon je bio ono što smo smatrali reperom...
Tiny Tina’s Wonderlands
Šest klasa, multiclassing, gomila predmeta i izazovan endgame režim čine ovu igru odličnom zabavom...
Serious Sam: Tormental
„Čak je i fragment mene kul”. Vaistinu Simo, vaistinu!
Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread
Grind za resursima stvara osećaj da se nalazite u nekom 2D izdanju iz serijala Souls...
© 2022 Svet kompjutera. Sva prava zadrzana.
Novi broj - Arhiva - Forum - O nama