Softver
Vesti
Promo
Napravite plan koji će vam pomoći da 2022. bude vaša najuspešnija godina. Pratite ove korake
Svet kompjutera
26. januar 2022.

Ako želite da ovu godinu započnete dobrim odlukama i učinite je najuspešnijom do sada, onda je krajnje vreme da preduzmete konkretne korake i sreću potražite tamo gde su je mnogi već pronašli – u IT sektoru.


Želja za boljim poslom, na kome ćete odlično zarađivati i uživati u onome što radite, neće se ostvariti sama od sebe. Potrebno je da se pokrenete i uz pažljivo osmišljen plan do rezultata možete doći za manje od 12 meseci.


Pratite korake koji su definisali eksperti sa ITAcademy − međunarodne škole za najtraženije IT profesije i učinite 2022. svojom najuspešnijom godinom!


1. Pronađite sebe u najplaćenijoj oblasti – informacionim tehnologijama


Odavno više nije tajna da se do profesionalnog uspeha najbrže dolazi u sektoru informacionih tehnologija. Odlična zarada i mogućnost pronalaženja posla u svakom trenutku najveće su prednosti ove oblasti.


Međutim, da biste postali deo IT sveta, neophodno je da steknete kvalitetno obrazovanje i pripremite se za buduće zanimanje.


Školovanjem na ITAcademy možete usvojiti potrebna znanja koja će vas uvesti u neku od 6 najtraženijih IT oblasti: programiranje, administracija, dizajn i multimedija, 3D design i CAD, IT poslovanje ili razvoj mobilnih aplikacija.


Istražite oblasti koje odgovaraju vašim interesovanjima i izaberite onu koja vam može doneti najveće šanse za uspeh.


2. Izaberite način na koji ćete se školovati – online ili u učionici


Munjevit razvoj modernih tehnologija, osim novih zanimanja i prilika za zaradu, doneo je i slobodu prilikom odabira načina na koji ćete se školovati.


Svi oni koji nisu u mogućnosti da predavanja prate tradicionalno, u učionicama, do najtraženijih veština na tržištu mogu doći i online, putem interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje.


To znači da je kvalitetno IT obrazovanje sada dostupno svima koji imaju računar i internet konekciju. Pritom, online školovanje donosi identična znanja i priznate sertifikate kao i klasično obrazovanje.
3. Steknite priznati međunarodni sertifikat koji će vas izdvojiti iz konkurencije


Međunarodno priznati sertifikati imaju posebnu vrednost u očima poslodavca, jer predstavljaju siguran dokaz vaše stručnosti. Pored kompletne jednogodišnje obuke, na ITAcademy dobijate mogućnost za besplatno sticanje sertifikata kao što su Oracle, Adobe, Autodesk, Microsoft, Zend, Cambridge, Unity, Cisco, MikroTik, CompTIA, ICM, ISTQB i drugi.


Uz praktična IT znanja, sertifikat i iskustvo koje možete steći tokom školovanja vrlo brzo ćete pronaći svoj prvi posao u najplaćenijoj oblasti današnjice!


4. Za lakši put do posla – praksa i pomoć prilikom zapošljavanja


Pored revnosnog učenja, da biste započeli uspešnu IT karijeru, morate da steknete i dodatne poslovne veštine, kao i da svoje znanje primenite u praksi. Brojne pogodnosti koje su na raspolaganju polaznicima ITAcademy znatno olakšavaju taj proces.


Tako, pored stručnih znanja za posao u IT sektoru, na ITAcademy ćete imati priliku da usavršite engleski i nemački jezik za rad u inostranstvu. Uz to, očekuje vas i mogućnost besplatnog doživotnog usavršavanja, 100 besplatnih sati u IT hubovima za razvoj biznisa i freelance karijere, program za razvoj ličnih i profesionalnih veština, kao i niz besplatnih programa u okviru kojih ćete realizovati svoje prve projekte i steći praktične veštine za brži pronalazak posla. A za one koji se u toku školovanja istaknu svojim rezultatima, tu je i praksa, kao i mogućnost zaposlenja u nekim od najboljih kompanija u zemlji i regionu, sa kojima ITAcademy sarađuje preko Centra za razvoj karijere.


Ne zaboravite, ovo su samo neke od besplatnih pogodnosti koje vas očekuju u toku i nakon školovanja na ITAcademy. A da vas sasvim sigurno, ako se dovoljno posvetite, očekuje i uspešna IT karijera, potvrđuju i brojni polaznici koji već uveliko posluju u IT sektoru širom sveta.


ITAcademy poklanja do 850€ popusta svima koji odluče da u 2022. započnu školovanje za najplaćenije IT pozicije


Da na svojoj ovogodišnjoj to-do listi čekirate prva četiri koraka treba vam manje od 12 meseci. U tome vam može pomoći i ITAcademy, koja poklanja do 850 evra popusta svima koji odluče da u 2022. započnu školovanje za najplaćenije IT pozicije i pokrenu uspešnu IT karijeru.


Posebne pogodnosti upisa na ITAcademy važe samo do ponedeljka, 31. januara – zato se  prijavite što pre i realizujte plan čiji će vam rezultat promeniti život.

programiranje
akcija
ITAcademy
PRETHODNI TEKST
SLEDEĆI TEKST
Najčitanije
Igre
Telefoni
Hardver
Softver
Nauka
Aktuelno štampano izdanje
MAJ 2022
Lego Star Wars: The Skywalker Saga
Najveća Lego igra do sada sa solidnih dvadesetak sati zabave... Po količini komedije upakovane u jednu igru, TT Games nadmašio je samog sebe...
Xiaomi 12, 12 Pro
Ofanzivni tandem
Šjaomi sa svakom generacijom cenovno sve više odmiče od onoga što smatramo pristupačnim, pa je tako i sa novim jevim perjanicama, modelima Xiaomi...
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra
Džangl je masivan
Tab S8 Ultra je uređaj u koji se zaljubljuje na prvi pogled...
Biorobotika, mikrorobotika, nanorobotika
Živi roboti
Neprestana minijaturizacija robota briše granicu izmedu mašina i gradivnih elemenata života...
Intel, AMD, UCIe, Nvidia...
Novi čipovski poredak
S obzirom na stanje u kom se Evropa nalazi u ovom trenutku, jasno je da će „osovine novog svetskog čipovskog poretka” biti SAD i azijske države...
Lenovo Legion 5 (15IAH7), Asus ROG Strix G713RM i Gigabyte Aorus 15 XE4 / 17 XE4
Odnos novca i muzike
Postoje oni koji negiraju opravdanost pojma „gejmerski laptop”, ali mi ipak probasmo četiri nova modela, različitih klasa...
Doživljaji korisnika eUprave
Biće nešto od eSrbije !
Servisi eUprave u Srbiji konstantno se razvijaju, ali ne bez problema, sistemskih nelogičnosti i, na kraju krajeva, dečjih bolesti...
UltraMon 3.4.1 • Dual Monitor Tools 2.8 • MultiMonitorTool 1.96 • DisplayFusion Pro 9.9
Programi za kontrolu višemonitorskog okruženja
Što se tiče programa za kontrolu višemonitorskog okruženja, UltraMon je bio ono što smo smatrali reperom...
Tiny Tina’s Wonderlands
Šest klasa, multiclassing, gomila predmeta i izazovan endgame režim čine ovu igru odličnom zabavom...
Serious Sam: Tormental
„Čak je i fragment mene kul”. Vaistinu Simo, vaistinu!
Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread
Grind za resursima stvara osećaj da se nalazite u nekom 2D izdanju iz serijala Souls...
© 2022 Svet kompjutera. Sva prava zadrzana.
Novi broj - Arhiva - Forum - O nama