Softver
Vesti
Promo
NAJBOLJA LAST MINUTE PONUDA OVOG LETA
Upišite ITAcademy i krenite na put do odlično plaćenog posla
Svet kompjutera
21. avgust 2021.

Da li ste i vi među onima koji jure last minute ponude turističkih agencija kako bi uz ogromne popuste letovali na što atraktivnijim destinacijama? E pa, ovih dana se pojavila još jedna fantastična last minute ponuda, koja vam može omogućiti da nikada više ne razmišljate o tome koliko zarađujete, gde ćete putovati ili čak živeti i raditi!


U pitanju je last minute akcija na ITAcademy, koja vam omogućava da izaberete neku od najtraženijih IT destinacija i da krenete na uzbudljivo putovanje od početnika do uspešnog i odlično plaćenog IT eksperta.


Iskoristite ovu fantastičnu priliku i prijavite se na vreme, jer je broj mesta ograničen. Posetite sajt it-akademija.com i rezervišite svoje mesto!


Krenite na putovanje do dobro plaćenog posla


Dok mnogi građani iz regiona teško pronalaze radno mesto sa pristojnom platom pa samim tim moraju i da jure takozvane last minute ponude sa velikim popustima da bi uopšte razmišljali o letovanju, naši sugrađani koji se bave IT poslovima imaju mnogo slađe muke.


Zarađuju po nekoliko prosečnih mesečnih plata (čak i početnici zarađuju oko dve i po prosečne mesečne plate), a na posao ne moraju da čekaju – posao čeka njih. Štaviše, sva istraživanja predviđaju siguran rast poslova u IT oblasti, te se sve više ljudi opredeljuje za karijeru u ovom sektoru.


Zato je ITAcademy, međunarodna IT škola koja već godinama uspešno školuje kadrove za najplaćenije poslove današnjice, odlučila da za ovo leto pripremi specijalnu last minute ponudu, koja vam, uz veliku uštedu, omogućava da i vi za samo 12 meseci školovanja zakoračite u uzbudljiv IT svet.


Izaberite IT destinaciju koja vas najviše interesuje


Ponude za zaposlenje u oblastima informacionih tehnologija konstantno rastu, pa je tako danas skoro svaki peti oglas namenjen IT stručnjacima. Tome doprinosi i činjenica da je tokom prethodne godine, kada je opšte tržište rada usled pandemije doživelo pad, u IT-ju došlo do porasta broja radnih mesta za čak 6%.


Ovakva statistika najbolje pokazuje da svako ko ovlada potrebnim znanjima i praktičnim veštinama može vrlo lako da pronađe posao i počne odlično da zarađuje!


Iako mnogi misle da je za rad u IT sektoru potrebno posebno fakultetsko obrazovanje, u realnosti to nije slučaj. Oko 70% programera (najplaćenijih IT stručnjaka) u svetu nema završen fakultet iz srodnih oblasti. Za rad u IT-ju najvažnija su praktična znanja, a njih možete steći za kratko vreme – bez obzira na prethodno iskustvo.


Tako, zahvaljujući jedinstvenoj metodi za lakše i brže učenje, na ITAcademy imate priliku da za manje od 12 meseci školovanja steknete veštine za koje je ranije bilo potrebno dve do četiri godine. Potrebno je samo da izaberete IT oblast koja vas najviše privlači: programiranje, administraciju mreža, dizajn, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili pak razvoj mobilnih aplikacija. Šta god da izaberete, nećete pogrešiti, jer svako od ovih zanimanja garantuje odličan posao i visoka primanja – od samog starta.Nastava u učionici ili preko interneta


Ukoliko se odlučite za školovanje na ITAcademy, birate i način pohađanja nastave – u učionici ili preko interneta.


Predavanja u najmodernije opremljenim učionicama zasnovana su na minimumu teorije i maksimumu prakse, a učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao.


Ipak, ako želite da organizujete svoje vreme onako kako vama najviše odgovara, sva profitabilna znanja i veštine, ali i diplome, možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje, pomoću jedinstvenog ITAcademy Distance Learning Systema. Obuka preko interneta uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za proveru znanja... Baš kao da nastavu pohađate u učionici. Dovoljno je samo da imate računar i internet.


I ne samo to! Školovanjem na ITAcademy dobijate čitav niz alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima u rekordnom roku možete doći do posla. Praksa i mogućnost zaposlenja u najuglednijim IT kompanijama, mogućnost besplatnog doživotnog usavršavanja, fakultativni kursevi engleskog i nemačkog za one koji žele da rade u inostranstvu, program za razvoj ličnih i profesionalnih veština samo su neki od benefita koji vas očekuju u toku i nakon jednogodišnjeg školovanja!


Priznati sertifikati gde god da ste u svetu


ITAcademy je jedina ustanova u našoj zemlji koja poseduje sva ovlašćenja Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i četiri vodeće svetske IT kompanije za obučavanje polaznika po naprednom programu za računarske tehnologije.


Microsoft, Zend, Adobe, Oracle, Autodesk, Cisco, MikroTik i Cambridge samo su neki od brojnih sertifikata koje možete besplatno dobiti nakon školovanja na ITAcademy. Pored toga što su kod poslodavaca veoma cenjeni, ovi sertifikati će predstavljati garant znanja i biti sigurna karta za vaše uspešno IT putovanje.


Ovog leta promenite svoj život iz korena!


Ako se odlučite da narednih godinu dana investirate u školovanje na ITAcademy, već sledećeg leta ćete raditi na svojim prvim pravim projektima i uživati u plodovima svog rada, s obzirom na to da mnogi polaznici ITAcademy počinju da zarađuju već tokom školovanja.


Zato nemojte propustiti ovu jedinstvenu last minute ponudu, koja vam donosi uštedu od preko 650 evra! Ovog leta započnite svoje najvažnije putovanje i zakoračite ka sigurnoj budućnosti odlično plaćenog IT stručnjaka.


Požurite, broj slobodnih mesta je ograničen!

ITAcademy
programiranje
akcija
PRETHODNI TEKST
SLEDEĆI TEKST
Najčitanije
Igre
Telefoni
Hardver
Softver
Nauka
Aktuelno štampano izdanje
SEPTEMBAR 2021
Humankind
Humankind je kompleksna zver, složenija nego Old World i zaguljenija nego Civilization VI sa obe ekspanzije...
AMD Ryzen 5 5600G i ASRock B550 Taichi
Gejmerski survival kit
Novi APU modeli predstavljaju „survival kit” za igrače, da mogu kako-tako da se igraju dok se situacija na tržištu ne normalizuje...
Asus ROG Strix Radeon RX 6600 XT Gaming OC
Brz, hladan, tih... i preskup
Odlična kartica koja bez ikakvih problema izlazi na kraj i sa maksimalno nasviranim zverkama od igara i u rezoluciji od 2,5K...
Gigabyte Aorus 17G KD
Takmičarski laptop
Gejmerski laptop za one kojima u igranju nije bitna puka lepota grafike, niti priča i istraživanje, već - brzina...
Asus ROG Zephyrus M16 (GU603HR)
Više piksela, više akcije
U kućištu koje odgovara standardnom laptopu sa ekranom od 15,6 inča, ovde je upotrebljen WQXGA ekran koji je veći po visini za 11 odsto...
Šesta generacija mlaznih lovačkih aviona
SF u stvarnosti
Avioni koji će uskoro gospodariti nebom podsećaju na nešto iz naučne fantastike...
Novi standard veb-protokola i mnogo više od toga
QUIC i HTTP/3
U proteklih četrdeset godina možda se najmanje menjao HTTP protokol koji je odgovoran za prenos svega onoga što gledamo na vebu...
Nokia X10
Pouzdani 5G srednjak
Nokia X10 je deo programa Android One i ima garantovanu trogodišnju podršku za sistemska i bezbednosna unapređenja...
King’s Bounty II
Taktička dubina, izazovnost i zabava tokom poteznih bitaka i dalje su na očekivano visokom nivou...
Psychonauts 2
Osim kompleksnijeg gejmpleja i „mekših” fazona, igra se od keca prvenstveno razlikuje po spektakularnoj, modernoj grafici...
Diablo II: Resurrected
Igra stvorena za ljubitelje aRPG žanra kojima je Diablo III bio previše šaren...
© 2021 Svet kompjutera. Sva prava zadrzana.
Novi broj - Arhiva - Forum - O nama