Softver
Promo
GFI Unlimited
Povoljno rešenje za bezbedan rad u malim i srednjim preduzećima
Svet kompjutera
10. jun 2020.

GFI Software, provajder bezbednosnih rešenja u poslovnim IT mrežama, nudi malim i srednjim preduzećima povoljno i sveobuhvatno rešenje u oblastima IT bezbednosti i poslovne saradnje. Kroz jedinstveni model licenciranja GFI Unlimited, preduzeća i organizacije sada mogu dobiti kompletan set aplikacija za manje od 40 američkih dolara godišnje po korisniku, što je nekoliko puta jeftinije nego u slučaju kupovine pojedinačnih aplikacija.

Trenutno čak 54 odsto malih i srednjih preduzeća ima problema po pitanjima IT bezbednosti i poslovne saradnje


Već sada 54 odsto malih i srednjih preduzeća ima problem sa finansiranjem različitih rešenja u oblasti IT sigurnosti, a sa produbljivanjem ekonomske krize, taj procenat će dodatno rasti. Pored toga, od malih i srednjih preduzeća se zahteva sve veće prilagođavanje poslovanja velikom broju zaposlenih koji rade od kuće i ponuda efikasne saradnje na daljinu – na primer, konferencijske pozive je tokom karantina moralo da koristi 42 odsto zaposlenih koji ih nikada pre nisu koristili.




Model GFI Unlimited trenutno nudi devet aplikacija za komunikaciju i IT bezbednost u okviru jedne pretplate, a bilo koje od tih aplikacija mogu se međusobno kombinovati u zavisnosti od specifičnih potreba. Najveća potražnja je za sledećim paketima:


• Komunikacija putem e-pošte – kombinacija aplikacija GFI MailEssentials, Kerio Connect i GFI Archiver pruža kompletno rešenje za mail servere, bezbednost e-pošte (antivirus i antispam), arhiviranje i usklađenost (compliance).
• Bezbednost poslovne mreže – aktiviranjem Kerio Control i GFI LanGuard, kupcima je obezbeđenai poslovna mreža, siguran udaljeni pristup virtuelnoj privatnoj mreži (VPN) i zaštita od napada na IT sistem i aplikacije.
• Zaštita mreže i saradnja – mnoga preduzeća koriste kombinaciju Kerio Control i Kerio Connect, koja pruža jak firewall, zaštitu mrežnog pristupa i integrisani alat za saradnju (e-pošta, razmena poruka, kalendar).


Za razliku od kupovine pojedinačnih aplikacija, korišćenjem jedinstvenog modela licenciranja GFI Unlimited kupci će uštedeti već prilikom aktiviranja dva proizvoda. Na primer, preduzeće sa 10 korisnika, rešiće kompletnu IT bezbednost i poslovnu saradnju za manje od 44.000 dinara, odnosno 360 EUR godišnje. Za više informacija, posetite sajt www.gfi-unlimited.rs.


„Od danas, pa ubuduće preduzeća će morati da reaguju na povećane zahteve za sigurnošću svojih infrastruktura zbog potrebe za fleksibilnijim radom na daljinu – to će najviše uticati na mala i srednja preduzeća“, kaže Jozef Kačala, Sales Engineer za EMEA i APAC u kompaniji GFI Software. „Pomoću modela GFI Unlimited, želimo da im ponudimo povoljnu alternativu, koja će im omogućiti da izbegnu rizik tehničkih i operativnih kvarova i poboljšaju produktivnost timova, gde god da rade.“





O GFI Software
GFI Software nudi vrhunska IT rešenja, koja omogućavaju preduzećima da prate, upravljaju i štite svoje mreže uz minimalne potrebe administracije. GFI podržava komunikacione i sigurnosne platforme desetina hiljada svojih kupaca koristeći rešenja za bezbednost mreže, nadzor nad web stranicama, antispam, patch management, kao i zaštitu od napada na IT sistem, faks i arhiviranje. GFI nudi svoje proizvode putem globalne mreže distributera, koju čine hiljade partnera širom sveta. GFI je dobitnik brojnih nagrada i sertifikata, uključujući sertifikat Microsoft Gold ISV Partner.
Za više informacija o GFI Software, posetite sajtove http://www.gfi-software.rs ili http://www.gfi.com

GFI Unlimited
IT
bezbednost
PRETHODNI TEKST
SLEDEĆI TEKST
Najčitanije
Igre
Telefoni
Hardver
Softver
Nauka
Aktuelno štampano izdanje
APRIL 2024
Gigabyte Radeon RX 7900 GRE Gaming OC 16G
Zlatni zeka
Model koji je izvorno namenjen kineskom tržištu, i koji se tamo pojavio još prošlog leta, lepo je popunio prazninu između modela RX 7800 XT i RX ...
Asus ROG Zephyrus G16 (GU605MY-QR085X)
Najkompaktnija zverka
Uz sve kompromise, ovo je verovatno najsnažniji laptop smešten u manje od dva kilograma i 18 milimetara visine...
Honor Watch 4
Savršeno upakovan
Sat koji donosi veoma malo pravih noviteta, ali kod kog je uklapanje poznatog i očekivanog dovedeno do savršenstva...
Mobile World Congress 2024
Ovde i AI ima AI
Utisak je da MWC „na nogama” drže isključivo velike kineske kompanije, a praksa predstavljanja flegšip telefona na sajmu je sve ređa...
Inovativni motori i reaktori
Bolji pogon
Električni motori uskoro stižu u putničke avione, samo da se reši nekolicina konstruktorskih prepreka...
Honor Magic 6 Pro
Magična Šestica
Sistem kamera oslanja se na tehnički sofisticiran dizajn sa promenjivim otvorom blende...
Apple, AI i nova tužba za monopol
Kisela ili slatka jabuka
Apple će uvek da koristi sopstveno rešenje, ukoliko može da ga napravi dovoljno brzo i kvalitetno...
Dragon’s Dogma 2
Nastavak dvanaest godina stare igre koja odavno ima kultni status, naoko, jednostavan akcioni RPG koji se trudi vas angažuje, ali i pomalo namuči...
Rise of the Ronin
Rise of the Ronin izuzetno podseća na Ghost of Tsushima, kako po izgledu, tako i po konceptu...
Highwater
Ugodan koktel postapokaliptične komike i poetične melanholije...
Microsoft Windows 3.0
Prisećamo se treće iteracije operativnog sistema baziranog na grafičkom korisničkom okruženju, koja je konačno mogla da izađe na crtu takmacima...
© 2024 Svet kompjutera. Sva prava zadrzana.
Novi broj - Arhiva - Forum - O nama