TEST OF TIME<>
092019<><>

Garfield: Big, Fat, Hairy Deal

U igri kontrolišete poznatog mačka. Nalazite se u Džonovom (čitaj: svom) stanu i njegova jedina uloga je, izgleda, da vas otera sa stola za kojim sedi, osim ukoliko u tom trenutku nije skrenuo pogled u drugom pravcu. Uporni Edi je, s druge strane, iako može biti koristan, pravo smetalo. Ovaj pas em što može da uzme neki od predmeta u igri, em će vam istopiti skalu umora ukoliko se previše bude vrzmao u vašoj blizini. Njega je, s vremena na vreme, najbolje smiriti jednim fudbalskim potezom kada Garfilda uspravite u stojeći položaj.

Prelepa grafika, raznovrsnost lokacija koje uključuju i bliže susedstvo, avanturistički problemi, opisi Garfildovih misli i predmeta, deluju kao san svakog avanturiste. Na osnovu tekstova u našoj nikad prežaljenoj rubrici „Šta dalje”, imamo utisak da se neki problemi u igri mogu rešiti na više načina. Uz to, igra ima i dosta neobaveznih detalja, što samo ulepšava sliku o njoj.

Nažalost, igra deluje preteško. Preznojićete se samo dok otkrijete kako da uzmete predmet iz podruma u kojem se nalazi veliki pacov. Sve vreme morate da pazite na skalu umora i gladi jer vrlo brzo može da se pojavi poruka Game Over. Iako se vremenom otkrivaju sitnice putem kojih možete biti uspešniji u igri, deluje nam da će se čak i ozbiljniji avanturisti posle nekog vremena odlučiti da svoje vreme provedu na drugi način, na primer čitanjem stripova Garfild bez Garfilda.

Ognjen POPOVIĆ

 
Dungeon Master 1 i 2
Dark Warrior
Ski or Die
Pang Pang
Garfield: Big, Fat, Hairy Deal
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
C64
Adresa:
bit .ly /2Z5wrjc
Veličina:
48 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera