TEST OF TIME<>
092019<><>

Dark Warrior

Zašto je igri „prišiven” naziv Dark Warrior – ne znamo, tek još jednom ste u prilici da izigravate svemirskog junaka braneći skladište goriva od alienskog šljama. Akcija se odvija na statičnom ekranu i kontinualna je, što znači da između deonica nećete imati prilike da odmorite prste od konstantnog pritiskanja tastera za pucanje.

Napadači dolaze iz vazduha i sa zemlje i dok su ovi prvi opasni isključivo po vaše nejake energetske štitove, „hodačice” samoubice koje tabanaju površinom imaju nezgodnu osobinu da na cisterne sa gorivom šalju razorne projektile. Lansiranje ne možete da sprečite, jer očigledno u arsenalu imate samo zemlja-vazduh naoružanje, ali se zato ispaljeni plotuni mogu neutralisati preciznim nišanjenjem. Nažalost, unutar neprijateljskih projektila nalazi se kasetno punjenje pa ukoliko zakasnite sa pogotkom, na vas će se sručiti kiša metaka.

Upravljanje je jednostavno i osim tastera za pucanje podrazumeva jedino još družbu sa strelicama za kretanje levo-desno. Dok ispaljeni metak ne napusti okvir ekrana ili se ne zarije u oplatu alienskog broda/plotuna, drugi ne možete da ispalite i to igri daje prepoznatljiv old school šmek. On je pojačan neodoljivim „pipućanjem” iz zvučnika, ali i sprajtovima koji trepere kada pređu preko obojene pozadine. Zvezde su animirane i na nebu svetlucaju kao da ih posmatrate iz Enterprisea u pokretu, dok je posebna poslastica sintetizovan govor koji najavljuje početak misije.

Vladimir PISODOROV

 
Dungeon Master 1 i 2
Dark Warrior
Šta mislite o ovom tekstu?
Ski or Die
Pang Pang
Garfield: Big, Fat, Hairy Deal

Platforma:
arkadni aparat
Adresa:
bit .ly /2KAeh5c
Veličina:
21 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera