PHONE ZONE<>
092019<><>

Garena Free Fire

Na početku igre iskačete iz aviona „jašući” dasku za surfovanje! Ispod vas nalazi se ogromno ostrvo koje, iako je na prvi pogled pusto, sadrži obrise civilizacije. Napuštena industrijska postrojenja, naselja, mreža puteva, vozila koja samo čekaju da ih iskoristite... Nakon što ste aktivirali padobran i uspešno „dojedrili” do tačke prizemljenja, shvatate da će preživljavanje biti ozbiljnija misija nego što ste se to u prvi mah ponadali.

Sa vama se na ostrvu nalazi još 49 ljudi i svi imaju jedan cilj – da sa ostrva jedini odu živi. Free Fire je klasičan battle royale – prva briga je skloniti se sa čistine i pronaći bilo kakvo oružje i zaštitu koji će vam omogućiti da među živima ostanete duže. Zanimljivo je da igračka sesija traje deset minuta i da vremena za gubljenje nemate. Akcija se posmatra iz trećeg lica, a uz virtuelnu „pečurkicu” koju koristite za kretanje, tu su i akcioni tasteri preko kojih izvodite dodatne akcije (pucanje, korišćenje optičkog nišana, trčanje, čučanje...). Otežavajuća okolnost je što se nišanjenje obavlja swipeovanjem prsta po slobodnom delu ekrana, a ne preko dodatne „pečurkice” što znatno otežava posao. U borbu ne morate da se upustite sami jer je dozvoljeno udruživanje u grupe koje mogu da sadrže maksimalno četiri igrača. Levelovanje donosi brojne perkove, a tu ne mislimo samo na mogućnost izmene vizuelnog identiteta vođenog lika, već i opciju da misiju započnete sa prednošću do dva korisna itema.

Vladimir PISODOROV

 
Flashback Mobile
The Bonfire: Forsaken Lands
Idle Frontier
Bumpin’ Dungeon
Knight Brawl
Enframe – Slide Puzzle
Stick Fight: The Game Mobile
Doom 1 i 2
Pokémon Rumble Rush
Garena Free Fire
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
65 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
ff .garena .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera