PHONE ZONE<>
082019<><>

Dota Underlords

Nova Valveova igra posle neuspešnog Artifacta. U Dota Underlords upravljate družinom od maksimalno deset jedinica koje se sa protivnikom obračunavaju na polju veličine džinovske šahovske table – osam puta osam polja. Imate osećaj kao da se nalazite na nekom turniru, pošto je pored vas tu prisutno još sedam protivnika (botova ili ljudskih igrača). Svaka pobeda donosi određen broj zlatnika koje koristite za kupovinu novih jedinica ili iskustvenih poena. Potonji vam omogućavaju da na bojno polje izvedete više vojnika, dok se jedinice „sjedinjavanjem” pretvaraju u njihovu moćniju verziju koja bolje šaketa protivnike, brže se kreće i ima više energije/mane. Između svake runde sledi kratka pauza da se konsolidujete, odnosno da vidite šta ima u ponudi u obližnjem marketu, a vredno je ulaganja. Naravno da jedinice „izlaze” po principu slučajnog izbora i da je veoma teško proceniti koji je potez najpametnije povući. Heroji su podeljeni u pet kvalitativnih krugova: u prvom, drugom i trećem ih ima po 14, u četvrtom 12, a u petom samo šest. Pored toga, heroji iz prvog kruga dolaze u 45 kopija, iz drugog u 30, iz trećeg u 25, iz četvrtog u 15 i iz petog u 10. Kada se to podeli na broj timova koji učestvuje, brojke baš i ne obećavaju. Kada je u pitanju upgradeovanje jedinica, primenjen je sistem multiplikacije i spajanja. Tri „obične” jedinice istog tipa stvaraju srebrnu jedinicu, dok zlatnu jedinicu stvaraju tri srebrne jedinice. Pa vi sad računajte koliko je potrebno uložiti zlatnika, ali i imati sreće pri „izvlačenju” da se dođe do jedinice željene snage i umešnosti.

Heroji međusobno mogu da stvaraju unapred definisane saveze i tako postanu još moćniji, dok im vi pripomažete aktivnim i pasivnim predmetima koji sve to boostuju na još veći nivo. Svaka jedinica može da nosi samo jedan predmet, dok broj pasivnih predmeta nije ograničen. Njih zavređujete u svojevrsnim intermecoima, borbama sa neutralcima i elementalima. Inače, ove borbe ne ostavljaju negativne posledice na glavnog heroja u slučaju poraza, što nije slučaj u borbi protiv ljutih neprijatelja. Vođa ne učestvuje u borbama, ali početni health od 100 jedinica se topi nakon svakog poraza. Healing nije moguć, osim za vojnike koji u svaki novi okršaj ulaze sa maksimalnom energijom i manom.

Borbe se odvijaju bez vašeg učešća – ne možete da healujete, da bacate magije, da pomerate vojnike, niti da „sa klupe” ubacujete svežu snagu (tamo ima mesta za još osam jedinica). Dakle, sve je u pravilnom miksovanju, upgradeovanju, stvaranju saveza i, naravno, sreći. Underlords je krosplatformska igra koja sa jednim Steam nalogom fercera i sa mobilnih uređaja i sa PC-ja. Trenutno je u Open Beta/Early Access fazi, što znači da ćemo o njoj još pisati.

Vladimir PISODOROV

 
Dota Underlords
Šta mislite o ovom tekstu?
Flappy Royale
Marvel Hero Tales
Silly Memory
Triviador
Total Party Kill
ChessFinity
Nonstop Knight 2
Alabama Bones
Mighty Quest for Epic Loot

Platforma:
Android, iOS, Windows (Steam)
Veličina:
716 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
underlords .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera