PHONE ZONE<>
072019<><>

Dawn of Isles

Nakon što je misteriozni druid upao u vaše dvorište, promrmljao nešto o krvnom nasleđu i tajnama iz prošlosti, ispario je iz vazduha kao dim u svojim kandžama odnoseći vašu sestru. Naravno da morate da je pronađete i naravno da morate da saznate o čemu je to bezbožnik govorio, te se penjete na leđa džinovskog orla i krećete u avanturu epskih razmera.

Dawn of Isles je igra koja je sastavljena iz toliko različitih žanrova da ju je jako teško kategorisati. Pre svega, u pitanju je multiplayer igra koja zahteva konstantnu internet konekciju, a onda je i fini miks avanture, strateške igre i starog dobrog JRPG-a. Tu su demonske kreature, životinje koje govore, živopisni likovi sa kojima možete da sarađujete ili se sukobljavate, ali i potreba da se, kao što rekosmo, bavite strateškim elementima. Naime, igrom provejava imperativ izgradnje baze, zapravo razvitka čitavog ostrva, za šta koristite resurse koje „iskopate” ili obezbedite trgovinom.

Glavnog lika pomerate koristeći virtuelnu pečurkicu, a od izuzetnog značaja je što taskovi mogu da se prate uz automatsko navođenje. Koketiraćete sa inventarom punim opreme, oružjem, magijama, ali i brojnim „baštenskim alatkama” koje ćete craftovati radi obavljanja specifičnih zadataka. Tehničke karakteristike igre su vrhunske, od grafike, preko muzičke pratnje, pa sve do zvučnih efekata. Smeta jedino što je glavni lik mutav.

Vladimir PISODOROV

 
Wonder Boy: The Dragon’s Trap
#DRIVE
Godzilla Defense Force
Ailment
Nightstream
L for Logic
Color Hit
Warriors of Waterdeep
Dawn of Isles
Šta mislite o ovom tekstu?
Seven Guardians

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
33 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .dawn -of -isles .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera