TEST OF TIME<>
062019<><>

Fire Ant

1 Vatreni mravi su verovatno najveće siledžije među insektima, ali kako i nad popom ima pop, nemoćni su pred najezdom horde škorpiona koji su im zauzeli mravinjak i zatočili kraljicu. Kao poslednji preživeli mrav-ratnik, prebacujete se u stealth mod sa ciljem da se neopaženo provučete kroz osam ekrana i oslobodite maticu iz štipaljki mrskih osvajača.

2 Hodnicima mravinjaka nasumice tumaraju škorpije, naizgled nezainteresovane za mrava koji se šunja okolo, iako će vas i najmanji kontakt sa njima stajati jednog života. Za prolazak na sledeći ekran nije dovoljno samo izbegavati protivnike, jer je izlaz često blokiran različitim preprekama. Logično je da ključevi služe za otvaranje vrata, eksploziv za rušenje kamenja, međutim, problem je što se predmeti moraju koristiti redosledom koji su zamislili autori igre. Nema veze što vam identičan ključ stoji na izvol’te, kad je neko odlučio da vam je u tom trenutku potreban onaj u suprotnom uglu ekrana, oko koga manično plešu dva nadrndana zglavkara.

3 Ukoliko se predugo zadržite na jednom ekranu, postoji šansa da škorpije pobesne, pri čemu se ubrzano kreću, a katkada vas i aktivno progone, što bi trebalo da vas zabrine samo ako planirate da nabijate bodove sakupljajući jaja koja škorpije povremeno ostavljaju za sobom. Kada se konačno probijete do osme odaje i oslobodite kraljicu, igra kreće ispočetka, ali su u drugom prelazu škorpije znatno pokretljivije.

Darko MIHOKOVIĆ

 
NebulasRay
Cohen’s Towers
Wonder Dog
Great Gurianos
Hat Trick
Fire Ant
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
C64
Adresa:
bit .ly /2H85XYn
Veličina:
21,6 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera