PHONE ZONE<>
052019<><>

Habitory

S jedne strane možemo da kažemo da je Habitory neka vrsta specijalizovane to do liste, dok nam se s druge strane čini da je u pitanju idealna aplikacija za gojenje opsesivno-kompulzivne strane ličnosti. Naime, reč je o ostvarenju koje služi za praćenje hobi aktivnosti, pa tu i dolazimo do baga koji nas izjeda – ako je hobi, zašto moramo da ga pratimo tako revnosno?

U svakom slučaju, možete da definišete neograničen broj eventova kao što su, na primer, pisanje, bavljenje sportom, šetanje psa, orezivanje ruža i još mnogo toga. Ne morate vremenski da ih ograničavate, što znači da za neke događaje možete da ostavite „prozor” da se obave bilo kad u toku dana, za druge da to bude ujutru, za neke popodne i tome slično. Taskovi mogu da se ponavljaju na dnevnom, nedeljnom ili bilo kom drugom nivou, a kada ih u toku dana ispunite, jednostavno će biti prekriženi na listi.

Uranjamo sve više u OC stranu aplikacije jer otvaramo sažetak naših aktivnosti u kojima stoji precizna statistika o ozbiljnosti sa kojom smo pristupili obavljanju zadataka. Tako, može da se vidi koliko je neka aktivnost obavljena u toku sedam dana, koliko puta u toku mesec dana ili za ukupno vreme trajanja vaše opčinjenosti njome. Tu su i procentualne procene, ali i trenutni i najduži niz koji ste ostvarili a da niste preskočili planiranu aktivnost. Inače, aktivnosti možete da ograničavate po broju ponavljanja, pa tako sebi možete da odredite zadatak da sedam dana zaredom čitate knjigu po 15 minuta. Kakav raj za dokone...

Vladimir PISODOROV

 
Samsung Galaxy A50 i A40
Xiaomi Black Shark
Samsung Galaxy Watch Active
Samsung Galaxy Tab S5e
Huawei P30
Spark
Auto Call Recorder Pro
Dig. Dashboard GPS Pro
Hater
Chrome Remote Desktop
Firefox Send
Habitory
Šta mislite o ovom tekstu?
Sleep Away
Endel
Zero

Platforma:
Android
Veličina:
12 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
habitory .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera