TEST OF TIME<>
052019<><>

Heavyweight Champ

Sa tri godine zakašnjenja, Sega je 1987. godine igrom Heavyweight Champ pokušala da parira Nintendu na polju boks simulacija. Međutim, iako su svi preduslovi za krunisanje novog prvaka bili ispunjeni, Punch-Out!! je uspeo da odbrani titulu najboljeg i u svom posedu zadrži šampionski pojas.

Upravljate neafirmisanim bokserom, zvezdom u usponu – Kid Crusherom, koji preko trnja želi da dođe do zvezda i okiti se zvanjem najboljeg u teškoj kategoriji. Na početku možete da birate jednog od tri ponuđena protivnika koji se međusobno razlikuju po mestu koje zauzimaju na rang-listi. Borilište je svojevrsna arena, na otvorenom, koja je puna razularene publike koja maše rukama, mahnito urla i „blica” vam u lice foto-aparatima. Po ringu se krećete levo-desno, dok protivnika serijom preciznih udaraca možete da „pritisnite” na konopce i tako probate da ga patosirate. Posebni tasteri koriste se za udarac levom i desnom rukom, a tu je i mogućnost da protivnikove napade izbegnete pomeranjem tela u stranu. Oba borca imaju energetske skale koje, kada se isprazne, dovode do pada na pod i sudijskog odbrojavanja.

Runda traje tri minuta i za to vreme vam se čini da ćete protivnika morati da bubeckate kao vreću krompira ne bi li mu smanjili energiju. S druge strane, rukavice koje završe na vašem licu skidaju vam energiju kao da se u njima nalazi olovo, tako da ste uvek u podređenom položaju.

Vladimir PISODOROV

 
Arctic Shipwreck
Hopper Robo
Isnogud: The Grand Wizir
Heavyweight Champ
Šta mislite o ovom tekstu?
Galivan
Fast Food

Platforma:
arkadni aparat
Adresa:
bit .ly /2Ua74dC
Veličina:
964 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera