TEST OF TIME<>
052019<><>

Hopper Robo

Sega je avgusta 1983. godine na tržište izdala još jednu od klasičnih platformskih igrara koje su početkom osamdesetih godina prošlog veka nicale kao pečurke posle kiše. Radnja se odvija na statičnom ekranu, a nalazite se u ulozi robota „zaposlenog” u obližnjoj fabrici kutija.

Na svakom nivou nalazi se određen broj kutija koje je potrebno pokupiti i postaviti na pokretnu traku i tako ih proslediti do sledeće radne stanice. Iz nekog razloga, kutije su razbacane naokolo i valja ih kupiti naznačenim redosledom. Kutije su, tako, označene brojevima, dok ona koja je sledeća na redu menja boju. Dovoljno je samo preći preko kutija kako bi one pale na pokretnu traku na dnu ekrana. Robotko može da skače, ali i da se kači na platforme, što mu pomaže da izbegne susret sa brojnim neprijateljima. Juriće vas regimenta poludelih robota, metalni opiljci koji po ekranu skaču unapred definisanim rutama, a tu je i „leteći” alat čisto da se ni u jednom momentu ne opustite.

Autori su u vatru ubacili i pomerajuće platforme, „skakaonice” ispod kojih su montirane ogromne opruge, cevi i tako dalje. Na raspolaganju je osam nivoa koji se po inicijalnom „obrtanju” ponavljaju, ali treba napomenuti i to da je njihovo kompletiranje vremenski ograničeno. Naime, glavni lik kao da je navijen i, kada se opruga otpusti do kraja, kretanje prestaje i gubite jedan od dostupnih života. Igru krase jednostavne kontrole i više nego upečatljive tehničke karakteristike koje test vremena prolaze sa najvećim ocenama.

Vladimir PISODOROV

 
Arctic Shipwreck
Hopper Robo
Šta mislite o ovom tekstu?
Isnogud: The Grand Wizir
Heavyweight Champ
Galivan
Fast Food

Platforma:
arkadni aparat
Adresa:
bit .ly /2Irtbdf
Veličina:
27 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera