TEST RUN<>
032019<><>

Listen N Write 1.21

Slušanje i pisanje

Bilo da ste fan nekog benda i želite da „uhvatite” reči neke njihove pesme ili ste novinar/istraživač koji mora da prekuca intervjue koje je snimio, Listen N Write je odlična pomoć u radu.

Program je mali, ali vrlo praktičan, jer se od vas samo očekuje da odaberete audio ili video fajl koji će početi da se „odmotava” kada ste spremni, dok s druge strane imate otvoren i svojevrsni notepad. Program je zamišljen tako da se zvuk zaustavlja dok god vi kucate tekst. Time audio-snimak praktično „čeka” da vi završite sa kucanjem tog dela i onog trenutka kada zastanete, snimak se nastavlja kako biste vi čuli šta dalje da kucate. Ukoliko nemate gotov fajl koji treba da se prekuca, već tek treba da ga snimite, Listen N Write ima i rikorder pomoću kog možete snimiti audio-fajlove.

Interfejs u delu za kucanje prilično je siromašan i sadrži svega nekoliko opcija. Tu su izbor fonta, čuvanje ili štampanje dokumenta, Undo i Redo funkcije, a od značajnijih alatki u padajućem meniju se kriju još Find i Replace. U odvojenom manjem prozoru, odakle pokrećete reprodukciju, nalaze se glavne kontrole Play i Pause, kao i Forward i taster za snimanje. Zamerka koju bismo imali je previše mali vremenski interval između prestanka kucanja i ponovnog „puštanja” snimka. Često, ako zastanete samo za trenutak, iz razloga što niste profesionalni daktilograf, snimak krene, pa tako imate konstantan osećaj da se utrkujte i sa sobom i sa programom. Kako sve ostalo radi u skladu sa očekivanjima, naša konačna ocena ovog programa je ipak povoljna.

Gordana RADOVIĆ

 
Altair32 3.34, AppleWin 1.28.1, Atari800Win PLus 4.1, (Win)VICE 3.3, Spectaculator 8.0, EightyOne 1.12, BeebEm 4.14, CaPriCe Forever 18.10, Galaxy Win 0.3, Orao.Net 0.7.0, Oricutron 0.9, Emma 02 1.29
Kodi 18
Kompas-3D 15.1
TunesKit Video Cutter 2.0
Ashampoo Office 2018
Opera 58
Atom 1.34
Movavi Photo Editor 5.7
Joyoshare Video Converter 2.0
QQPlayer 4.0.3
TuneFab DVD Ripper
Abelssoft WashAndGo 19
Midnight Lizard 10.2
Folder Changer 3.7.5
BatteryCare 0.9
vidIQ Vision 2.76
Warm Matte
SideSlide 4.3
Listen N Write 1.21
Šta mislite o ovom tekstu?
Watercolor Design Brushes

Potrebno:
Windows
Veličina:
1,41 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
bit .ly /2TNCrLr
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera