TEST RUN<>
032019<><>

BatteryCare 0.9

Život jedne baterije

Iako svaki operativni sistem ima način da vas obavesti da li je računar priključen na struju ili zavisi od baterije, kao i koliko još autonomije imate, da li ste se zapitali da li je to sve što vam treba? BatteryCare je program čiji je posao da analizira potrošnju baterije, pa samim tim može i da vam predloži kako da joj produžite život.

Po instalaciji ikonica programa smešta se u systray i odmah će vam biti ponuđeno da lako i brzo promenite način rada. Možete da aktivirate „izbalansirani” način rada, što u principu znači da laptop niti štedi niti rasipa bateriju, već ima neka umerena rešenja u slučaju da računar nije priključen na struju. Ako želite stroži režim, možete izabrati Power Saver ili High Performance. Podešavanja su vezana za Windows, ali pored njih BatteryCare nudi i dodatne mogućnosti. Pre svega, program prati cikluse pražnjenja baterije i prijavljuje statistiku, na osnovu koje možete da promenite radne parametre na režimu koji je aktivan.

BatteryCare pruža izbor čitavog niza notifikacija i obaveštenja. Tu su, recimo, obaveštenja kada se preporučuje rekalibracija baterije, kada da se korisnik obavesti da je baterija kraju, notifikacija pri punjenju kada je baterija dovoljno napunjena ili kada je temperatura procesora previsoka. Takođe, možete da birate i da li želite da se BatteryCare aktivira zajedno sa podizanjem sistema ili ćete ga sami „pozivati” po potrebi. Ukoliko brinete za bateriju, prepustite brigu ovom programu.

Gordana RADOVIĆ

 
Altair32 3.34, AppleWin 1.28.1, Atari800Win PLus 4.1, (Win)VICE 3.3, Spectaculator 8.0, EightyOne 1.12, BeebEm 4.14, CaPriCe Forever 18.10, Galaxy Win 0.3, Orao.Net 0.7.0, Oricutron 0.9, Emma 02 1.29
Kodi 18
Kompas-3D 15.1
TunesKit Video Cutter 2.0
Ashampoo Office 2018
Opera 58
Atom 1.34
Movavi Photo Editor 5.7
Joyoshare Video Converter 2.0
QQPlayer 4.0.3
TuneFab DVD Ripper
Abelssoft WashAndGo 19
Midnight Lizard 10.2
Folder Changer 3.7.5
BatteryCare 0.9
Šta mislite o ovom tekstu?
vidIQ Vision 2.76
Warm Matte
SideSlide 4.3
Listen N Write 1.21
Watercolor Design Brushes

Potrebno:
Windows
Veličina:
1,41 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
batterycare .net
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera