TEST OF TIME<>
032019<><>

The Flinstones

Prvi momenti nakon učitavanja igre protiču u zaista dobrom raspoloženju. Poznata muzika iz crtanog filma porodice Kremenko tera igrača da se mrducka u skladu sa ritmom. Nakon uvodnog ekrana Vilma se obraća Fredu u vokativu, a rezime ovog kratkog razgovora je da Fred mora da okreči zid kuće. Kao za utehu Fred zna da će kasnije otići sa Barnijem na kuglanje.

Vi ste u koži Freda i u prvom i najdužem nivou morate za kratko vreme da nanesete dovoljno farbe na zid. Posao otežava Kamičak koji će ponekad da iskoči iz kavezića i početi da šara prstima po zidu. Dok vi vraćate napast na mesto, morate da ostavite četku koja će se dati u beg. Četku morate povremeno da umočite u kofu sa farbom, a pored svega su tu i merdevine koje morate da gurate tamo-amo kako biste dohvatili deo zida bliže plafonu. Vilma nikako neće biti zadovoljna vašim trudom, pa je sreća što nivo možete preskočiti.

Drugi nivo je partija kuglanja i ono je zabavno prvih petnaestak minuta. Ovaj segment se ne razlikuje puno od drugih igara na istu temu. U jednom trenutku dobijate dojavu da se Kamičak izgubio negde u kamenolomu i krećete na treći nivo. U njemu skačete po platformama izbegavajući smetala, pokušavajući da spasete mališana. Ukoliko to ne uspete vi, happy ending je zagarantovan jer će u pomoć priskočiti Barni, dok ste vi proglašeni za roditeljski fail. Ova mešavina tri igre ume da bude zabavna u manjim dozama, između ostalog i zato što se u njoj pojavljuju poznati junaci.

Ognjen POPOVIĆ

 
Gunbird 1 i 2
Fire & Brimstone
Popeye
Knight Games
The Flinstones
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
C64
Adresa:
bit .ly /2GTqDE7
Veličina:
44 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera