PHONE ZONE<>
022019<><>

Kick the Man

Den je najbogatiji čovek u kraju, okružen je lepim ženama i živi u izobilju, a ipak je tužan i usamljen. Nikada nije upoznao svog oca – Satoši Nakamota, i zato se obraća veštačkoj inteligenciji za pomoć. Kako bi otvorio prolaz u mračne delove kripto sveta, mora da sakupi sedam energetskih kugli i pobedi glavnog zloću koji čuva informaciju o identitetu njegovog oca.

Igra je klasična platformska pucačina koju krase izuzetne tehničke karakteristike i precizne kontrole. Pored virtuelnih tastera za kretanje levo-desno, koriste se i oni za izvođenje skokova, odnosno pesničenje neprijatelja. Bićete u prilici da koristite i oružja, za šta je namenjen poseban taster koji se na ekranu pojavljuje samo onda kada dođete u posed neke od pucaljki.

Osim što ćete savladavati klasične prepreke kao što su pokretne platforme, provalije, bazeni i slično, moraćete da se obračunavate sa neprijateljima i usput pabirčite novčiće. Iako je igra zasnovana na priči o Bitcoinu, a kroz nju defiluju i neke druge kripto valute, sakupljaćete stare, dobre fiat novčiće i potom ih koristiti za kupovinu poboljšanja. Nivoi su kratki, a ono što nas je oduševilo je preciznost komandi i tečna akcija koja ne ostavlja utisak da se radi o igri za mobilne telefone. Imate utisak da ste se vratili u devedesete godine prošlog veka i igrate neko 16-bitno ostvarenje. Ono što nas je bacilo u rebus je zašto se igra zove Kick the Man?

Vladimir PISODOROV

 
Lemmings
Fly THIS!
Loony Tunes World of Mayhem
Bomb Squad Academy
King Crusher
Heroes & Havoc TD
Gladihoppers
I Love Hue
Chuzzle 2
Hit the Light
MegaNumbers
Words of Wonders
Pin Pool
Kick the Man
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
271 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera