PHONE ZONE<>
022019<><>

Pin Pool

Reč je o svojevrsnoj kombinaciji flipera i klasičnog bilijara. Naime, polje za igru neodoljivo podseća na beskonačnu fliper „tablu”, tu su i naizmenično postavljene „udaraljke”, dok se po ekranu vrzmaju bilijar kugle. Njih je potrebno ubacivati u naročite, četvrtaste roše, čime se zavređuju poeni.

Bela kugla, kojom obavljate napucavanje, nekoliko puta je veća od ostalih kugli i ne možemo da kažemo da su autori potrošili puno vremena na definisanje njenog fizičkog modela. Čini se kao da klizi preko zaleđene podloge i krajnje nepredvidivo se odbija od prepreka. „Udaraljke” su tek priča za sebe jer se veoma sporo pokreću, a često se dešava da prilikom sudara prođu kroz belu kuglu kao da je ova napravljena od pene. Osim glavnih, na raspolaganju su i pomoćne, male udaraljke često postavljene na nezgodnim mestima tako da više smetaju nego što vam omogućavaju da sprečite propadanje bele kugle.

Upravljanje je krajnje jednostavno i podrazumeva jedan tap prstom o ekran za aktiviranje „udaraljki”. Iako su nivoi, praktično, endless karaktera, moraćete da vodite računa o dve stvari kako biste ostali u partiji. Prvo, ne smete da dopustite da bela kugla „potone” ispod početne pozicije, a drugo, vreme koje vam stoji na raspolaganju može da se produži poentiranjem. To će biti malo teže ostvariti pošto u većini situacija stvari uopšte nisu pod vašom kontrolom i predstavljate samo nemog posmatrača koji povremeno pritiska ekran prstom.

Vladimir PISODOROV

 
Lemmings
Fly THIS!
Loony Tunes World of Mayhem
Bomb Squad Academy
King Crusher
Heroes & Havoc TD
Gladihoppers
I Love Hue
Chuzzle 2
Hit the Light
MegaNumbers
Words of Wonders
Pin Pool
Šta mislite o ovom tekstu?
Kick the Man

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
57 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera