PHONE ZONE<>
022019<><>

MegaNumbers

Glavni junak igre – Brainy, navukao je sportsku opremu i zaronio u čašu ledenog sirupa, čvrsto rešen da se obračuna sa svojim vekovnim neprijateljem Lazy Brainom. Kako će ga pobediti? Tako što će rešavati jednostavne matematičke operacije i na svakom nivou pokušati da iz što manje pokušaja dođe do traženih brojeva.

Na igračkom polju, u vidu nekakvih mehurića, pojavljuju se brojevi koje je potrebno kombinovati kako bi se dobila naznačena brojka. Swipeovanjem prsta po ekranu „spajate” brojeve i tako ih sabirate, te je na početku zadatak prilično jednostavan. Ukoliko u jednačini koristite tri ili više brojeva punite Brain Freeze skalu koja po dostizanju maksimuma zaustavlja vreme i na taj način vam omogućava da se iščupate iz nezgodnih situacija.

Naravno, sabiranje je samo jedna od podržanih matematičkih operacija, pa ćete u kasnijim stadijumima moći da koristite i negativne brojeve kako biste od rezultante oduzimali vrednosti. Tu su i multiplikatori koji „glume” operaciju množenja, a jedino što nije podržano je deljenje. Doduše, velike brojeve možete da razložite na sastavne činioce, ali na proces ne možete direktno da utičete – nakon tapa prstom na željeni broj, on se automatski deli. Igra ima 100 nivoa, izuzetno je zarazna i dobrano će vam razmrdati moždane vijuge, iako se na početku sve čini kao nedeljna šetnja po parku. Osim vremena, pažnju morate da obratite i na bombe koje se povremeno pojavljuju na ekranu, koje kada se aktiviraju „nuluju” trenutni kombo.

Vladimir PISODOROV

 
Lemmings
Fly THIS!
Loony Tunes World of Mayhem
Bomb Squad Academy
King Crusher
Heroes & Havoc TD
Gladihoppers
I Love Hue
Chuzzle 2
Hit the Light
MegaNumbers
Šta mislite o ovom tekstu?
Words of Wonders
Pin Pool
Kick the Man

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
53 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
megapopgames .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera