PHONE ZONE<>
022019<><>

Gladihoppers

Zahvaljujući otkačenom fizičkom modelu, Gladihoppers liči na igru koju bi radili Monti Pajtonovci. Likovi skaču po ekranu kao nekakve lutke na koncima, pritom se uvijajući kao da su im sve kosti polomljene. Verovali ili ne, u pitanju je borilačka igra koja, trenutno, nudi dva režima igranja.

Arkadni mod predstavlja beskonačnu borbu protiv nadolazećih neprijatelja, a sve u cilju odbrane vašeg imperatora. Ovaj će vam povremeno baciti bocu vina kojom lečite rane i dodati koplje kojim neprijatelju jednokratno možete da „otkinete” veliku količinu energije. Na raspolaganju su i instant borbe gde možete da birate jedno od dostupnih poprišta (gladijatorska arena, dvorište, palata...), borce, ali i opremu koju će oni nositi (na raspolaganju je stotinak itema). Nažalost, oprema ne boostuje performanse učesnika borbe i služi samo za podvlačenje vizuelnog utiska. Inače, autori su za naredni period najavili i kampanju.

Tokom borbe možete da menjate stav, tapom prsta o ekran, tako da branite gornji ili donji deo tela. Postoje i tri vrste napada koje sprovodite swipeovanjem prsta po ekranu nagore, nadole ili u pravcu protivnika. Borbe su zbog pomenutog fizičkog modela izuzetno smešne (borci kao petlovi naskaču jedan na drugog, mlatarajući oružjem naizgled bez ikakve kontrole), krv lije na sve strane... Iako autori ističu da je taktika veoma bitna, u Gladihoppersu se sve svodi brzo swipeovanje prsta po ekranu, pa kom opanci, kom obojci.

Vladimir PISODOROV

 
Lemmings
Fly THIS!
Loony Tunes World of Mayhem
Bomb Squad Academy
King Crusher
Heroes & Havoc TD
Gladihoppers
Šta mislite o ovom tekstu?
I Love Hue
Chuzzle 2
Hit the Light
MegaNumbers
Words of Wonders
Pin Pool
Kick the Man

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
34 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera