PHONE ZONE<>
022019<><>

King Crusher

U ime kralja i otadžbine krenuli ste u rat protiv ratobornih živuljki koje su okupirale rodnu vam grudu. Gigantski pacovi, odvratne krastače i ljigavi trolovi samo su deo neprijatelja koji vas čeka na ratnom pohodu. Vodite družinu sastavljenu od tri jedinice koje tokom misija mogu da se nadograđuju i uvećavaju.

Ono što je zanimljivo je da se na raspolaganju nalazi 12 tipova jedinica i mogućnost „proizvodnje” heroja u „druidarijumu” smeštenom iza zidina matičnog zamka. U borbu možete povesti samo heroje, obične peasante ili njihovu kombinaciju, ali morate znati da iskustvene poene zavređujete isključivo ako se u ekipi nalaze heroji. Bitke su kratke i odigravaju se na terenu veličine 3 × 3 polja. Po njima, swipeovanjem prsta po ekranu, pomerate jedinice i na taj način izbegavate neprijateljske napade. Svaka jedinica pored osnovnog ima i magijski napad koji troši manu.

Na kraju svake misije očekuje vas obračun sa šefom oblasti, ali put do njega ne mora da bude popločan samo krvlju i znojem. Naime, često možete da birate rutu kretanja, izbegnete pojedine sukobe, pa čak se upustite i u rešavanje sporednih misija koje mogu da dovedu do masnih nagrada ili bace prokletstvo na vaš tim. Na raspolaganju su i prodavnice u kojima kupujete iteme (jednokratne namene), krčme u kojima se odmarate i regrutujete vojnike, te magične fontane gde za određenu svotu zlatnika pribavljate perkove.

Vladimir PISODOROV

 
Lemmings
Fly THIS!
Loony Tunes World of Mayhem
Bomb Squad Academy
King Crusher
Šta mislite o ovom tekstu?
Heroes & Havoc TD
Gladihoppers
I Love Hue
Chuzzle 2
Hit the Light
MegaNumbers
Words of Wonders
Pin Pool
Kick the Man

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
82 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera