TEST PLAY<>
022019<><>

Paw Patrol: On A Roll!

Kad sam bio mali, moje društvo i ja smo se, umesto na PlayStationu, igrali lobanjama, razbijenim staklom i neeksplodiranom municijom. U vrtić smo išli dvadeset kilometara uzbrdo, a vraćali se trideset kilometara, takođe uzbrdo. Jeli smo sušeno meso ovna, a otac bi nas, nervozan nakon posla u krematorijumu i čeličani, besan presecao napola da bi nas utišao i na miru slušao radio dok ima struje.

Paw Patroll: On A Roll! je jednostavna platformska igra za PC i konzole u kojoj vodite Čejsa, Maršala, Skaj, Zumu, Everest i Rabla u misijama spasavanja raznovrsnih živuljki i ljudi.

Detinjstvo moje kćeri je drugačije. Njoj tata pravi biblioteku igara prilagođenih njenom uzrastu, trudeći se da svaka igra ima potencijal za sticanje novih veština. Kao i pismenost i poznavanje Excela, snalaženje sa džojpedom je skill bez kog u narednim decenijama niko neće moći da se zaposli u nekoj respektabilnoj struci. Paw Patroll: On A Roll! je igra koja je prosto izmišljena za uvežbavanje „osećaja” za thumbstickove i generalno korišćenje džojpeda (disclaimer: ne vaspitavam dete „konzolaša” – podjednako je treniram i na mišu i na tastaturi, ali i na touchscreenu. Multidisciplinarnost!)

Ako imate dete uzrasta od tri do šest godina, nema šanse da ne znate ko su „Patrolne šape” i čime se bave. Taj crtani film je kod nas popularniji od „Maše i međeda”. Paw Patroll: On A Roll! je jednostavna platformska igra za PC i konzole u kojoj vodite Čejsa, Maršala, Skaj, Zumu, Everest i Rabla u misijama spasavanja raznovrsnih živuljki i ljudi. To spasavanje se svodi na prelazak linearne putanje s leve na desnu stranu staze, preskakanje prepreka i rešavanje poneke terenske nedoumice. Ako se, recimo, u ulozi Maršala nađete ispred nabujale reke, dobićete prompt koji nudi tri opcije za rešavanje situacije, od kojih je ispravna pozivanje Skaj da helikopterom prenese balvan koji će premostiti reku. Svi problemi su jednostavni i viđeni u crtanom filmu, a sama platformska akcija krajnje je jednostavna, bez mogućnosti da zaginete ili izgubite napredak na neki drugi način. Tokom platformisanja imaćete priliku da skupljate pseće grickalice koje vam podižu skor i otključavaju ačivmente.

Jedini problem s igrom jeste cena od čak 30 evra, koja bi trebalo da bude bar duplo niža da bi kupovina imala smisla s obzirom na to da se svih šesnaest misija može preći za dva-tri sata (klinci će ih svakako igrati više puta, ali će se u jednom trenutku zamoriti). Ipak, ako ste strpljivi i sačekate neki sezonski popust – eto povoljne zabave za vašeg malog fana „Patrolnih šapa”.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Resident Evil 2
Feudal Alloy
Battlefleet Gothic: Armada II
My Time At Portia
Genesis Alpha One
Ace Combat 7: Skies Unknown
Catherine Classic
The Unruly Heroes
Dusk
Hearts of Iron IV: Together for Victory, Death or Dishonor i Waking the Tiger
Senran Kagura: Burst Re:Newal
while True: learn()
YIIK: A postmodern RPG
The Eternal Castle [Remastered]
Paw Patrol: On A Roll!
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
PC (Windows), PlayStation 4, Xbox One, Switch
Poželjno:
Intel Core i5 ili AMD ekvivalent, 4 GB RAM, GeForce GTX 660 ili ekvivalent
Veličina:
3 GB
Adresa:
www .outrightgames .com /paw -patrol
Kontakt:
ComputerLand

70
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera