PHONE ZONE<>
012019<><>

Go to Sleep

Evo jedne, za divno čudo, open source aplikacije po čijem upravljačkom interfejsu „ne iskaču” reklame i neželjeni sadržaj ukoliko to ne želite. Za njen nastanak zaslužan je jedan čovek, očigledno radoholičar, koji ima problem da ostavi tastaturu i miš iz ruku i ode na spavanje.

Na Go to Sleep možemo da gledamo kao na neku vrstu specijalnog tajmera. Naime, na glavnoj radnoj formi, među zvezdama i Mesecom, kunja i tajmer koji odbrojava koliko je još ostalo vremena do vašeg odlaska na počinak. Naravno, vreme sami birate, ali to nije sve što ova aplikacija može. Veoma je važan sistem notifikacija koji će vas u stvari „naterati” da se bacite u krpe. Go to Sleep može da pošalje jedno, tri ili pet obaveštenja u vremenskim intervalima koji sami definišete (tu praktično nema ograničenja). Tekstualna poruka ispisuje se u statusnoj liniji i njen sadržaj je preteći: „Zažalićeš što si propustio vreme za spavanje!”. Dva minuta nakon „emitovanja” poslednjeg upozorenja automatski može da se aktivira Do Not Disturb režim rada, kako bi vam se omogućio što mirniji san.

Ako vam treba još kontrole, autoru možete da donirate nešto novca (ili da aktivirate reklame) i tako „otključate” napredne opcije. Tada možete da promenite tekst notifikacija, možete da podesite da podsetnik ostane aktivan sve dok ne ostavite telefon iz ruku, a možete da definišete i interval „mirovanja” nakon kojeg aplikacija smatra da ste neaktivni i konačno zaspali.

Vladimir PISODOROV

 
Xiaomi Mi 8 Lite
Samsung Galaxy Tab S4
LG G7 Fit
Alcatel 1 (5033D)
Alcatel 5v
1.1.1.1
Woebot
SwiftTask
Drops: Learn 31 New Languages
InboxIt
Slowly
Cover
Go to Sleep
Šta mislite o ovom tekstu?
Neverthink: Handpicked videos
Smart Alarm

Platforma:
Android
Veličina:
2,6 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera