PHONE ZONE<>
012019<><>

Slowly

Poželite dobrodošlicu još jednoj društvenoj mreži, koja dolazi upakovana pod skute aplikacije Slowly. Na početku se sve čini jednostavnim – definišete korisničko ime, birate jedan od ponuđenih avatara i naizgled ste spremni da krenete. Međutim, nakon toga stvari polako počinju da se komplikuju...

Iz ogromne baze „tagova” birate sfere interesovanja (igre, filmovi, muzika...), podešavate da li ste zainteresovani za upoznavanje muških, ženskih ili „nebinarnih” članova komune, te određujete opseg godina kojem kandidati moraju da pripadaju kako bi bili uzeti u obzir. Na crnu listu stavljaju se sfere interesovanja koje želite da izbegnete po svaku cenu, a tu je i sistem ručnog ili automatskog „spajanja” korisnika. Kako idemo dalje, Slowly sve više i više podseća na još jednu dating aplikaciju.

Twist se ogleda u načinu razmene poruka. Gradivni elementi mogu da budu tekst i slike, a ono što je najzanimljivije je vreme koje je potrebno da poruka stigne na odredište. To zavisi od udaljenosti između geografske lokacije pošiljaoca i primaoca i meri se satima, pa čak i danima! Sve podseća na razmenu klasičnih pisama (doduše, na steroidima), a kako bi stvar bila još autentičnija, na raspolaganju je mogućnost „lepljenja” markica na svojevrsne dopisnice koje šaljete drugim korisnicima. Inače, markice se kupuju za pravi novac, pa stvari polako dobijaju pravu konotaciju. Retro je očigledno ponovo u modi.

Vladimir PISODOROV

 
Xiaomi Mi 8 Lite
Samsung Galaxy Tab S4
LG G7 Fit
Alcatel 1 (5033D)
Alcatel 5v
1.1.1.1
Woebot
SwiftTask
Drops: Learn 31 New Languages
InboxIt
Slowly
Šta mislite o ovom tekstu?
Cover
Go to Sleep
Neverthink: Handpicked videos
Smart Alarm

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
16 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .getslowly .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera