NA LICU MESTA<>
012019<><>

Huawei Mate Black & White žurka

Crno-beli drugari

„Štark arena”, Beograd, 23. decembar

Paul Van Dyk, Sandy Rivera i Girl Panic, neka od najvećih imena svetske DJ scene, zabavljala su goste sve do ranih jutarnjih časova u prepunoj „Štark areni”. Svi prisutni su uživali u audio–vizuelnom spektaklu, a kompanija Huawei ovim događajem nadmašila je sva očekivanja.

Veliki broj ljudi je odlučio da tu subotu provede u „Štark areni”, u društvu svojih prijatelja (eng. mate), a Huawei se pobrinuo da atmosferu dovede do usijanja! Uz prisustvo poznatih ličnosti, partnera i brojnih predstavnika medija, ovo je bila najposećenija lokacija u Beogradu.

Audio–vizuelnim spektaklom koji je najavljivan, kompanija Huawei je želela da pruži svojim korisnicima jedinstveno iskustvo, koje neće pamtiti kao još samo jedan izlazak, već kao nezaboravan događaj. A da su u tome uspeli, govori činjenica da su po ko zna koji put pomerili granice u organizaciji i inovativnosti, pa su se oko glavne bine koja je bila u samom centru arene našle još četiri manje bine. Uz to, do sada neviđena količina LED ekrana i svetlosnih uređaja pozicionirana su tako da je svako od prisutnih mogao da doživi jedinstveni osećaj, uživajući u svemu što je moderna audio–vizuelna tehnologija u stanju da nam pruži.

„Ova godina donela je velike uspehe Huawei brendu, a prepuna beogradska arena je njen savršen završetak i znak da radimo pravu stvar. Naša glavna misija je da pomerimo granice u svemu što radimo i omogućimo najbolje korisničko iskustvo u svakom segmentu komunikacije sa našim brendom”, rekao je George Zhang, direktor Huawei Device za region Balkana.

S.K.

 
 NOVE TEHNOLOGIJE
Egzoskeleti su stigli

 TRŽIŠTE
Oracle vs Amazon

 NA LICU MESTA
Kaspersky KIPS prezentacija
FON Hakaton
Huawei Mate Black & White žurka
Šta mislite o ovom tekstu?

 KOMPJUTERI I FILM
Ralph Breaks the Internet
Mary Poppins Returns
Filmovi, ukratko

 VREMENSKA MAŠINA
The Killing

 PRST NA ČELO
Opsesije prosečnog građanina
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera