NA LICU MESTA<>
012019<><>

Kaspersky KIPS prezentacija

Simulacija pretnji

Hotel „Crown Plaza”, Beograd, 11. decembar

Kaspersky Interactive Protection Simulation je simulacija koja ima zadatak da podigne nivo svesti o rizicima i bezbednosnim problemima sa kojima se suočavaju moderni kompjuterski sistemi. To je deo ponude proizvoda za računarsku obuku kompanije Kaspersky Lab koji upotrebljavaju najnovije tehnike učenja i koji su primenjivi na sve nivoe organizacione strukture. Integralnim pristupom i modernim tehnikama učenja, paleta ovih proizvoda osmišljena je tako da obezbedi da svi zaposleni steknu najviši stepen svesti o bezbednom ponašanju. Faktor igre, učenje na greškama i ponavljanje naučenog pomažu da se usvoji pozitivno znanje i da se izbegne potreba pamćenja teorijskih koncepata. Dizajnirana je sa ciljem da se naglasi izuzetna važnost sajber-bezbednosti. Simulacija imitira radno mesto i ponašanje zaposlenih, usmeravajući njihovu pažnju na praktične interese, na taj način doprinoseći motivaciji za učenjem, garantujući da će naučene veštine biti primenjene.

Ukratko, KIPS je namenski softver koji simulira uticaj koji sajber-napadi i načini na koje kompanija odgovara na njih mogu da imaju na poslovni učinak i prihode. Forma igre podstiče razumevanje sajber-bezbednosnih mera i uspostavlja bolje razumevanje bezbednosti među višim menadžerima i donosiocima odluka.

Ipak, ovo nije samo team-building iskustvo. Tehnički gledano, ovo je obuka koja za cilj ima podizanje svesti o sajber-bezbednosti i njenoj važnosti unutar organizacija. Svi scenariji su bazirani na realnim slučajevima, što dodaje dozu realizma ovoj igri.

KIPS kroz igru naglašava ne samo poteškoće sa kojima se sajber-bezbednosni eksperti svakodnevno suočavaju, već i značaj preventivnih mera i reaktivnih akcija u vezi sa globalnim sajber-pretnjama i napadima. Igra takođe unosi novu dinamiku i delić zabavnog faktora u sajberbezbednosne treninge.

S.K.

 
 NOVE TEHNOLOGIJE
Egzoskeleti su stigli

 TRŽIŠTE
Oracle vs Amazon

 NA LICU MESTA
Kaspersky KIPS prezentacija
Šta mislite o ovom tekstu?
FON Hakaton
Huawei Mate Black & White žurka

 KOMPJUTERI I FILM
Ralph Breaks the Internet
Mary Poppins Returns
Filmovi, ukratko

 VREMENSKA MAŠINA
The Killing

 PRST NA ČELO
Opsesije prosečnog građanina
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera