PHONE ZONE<>
102018<><>

Ava Lockscreen

Dodatni manevarski prostor kada je u pitanju manipulisanje sadržajima pohranjenim na lock ekranu stiže uz aplikaciju Ava Lockscreen. Ovo rešenje donosi dva odvojena ekrana po kojima može da se raspoređuje sadržaj, od kojih je jedan namenjen isključivo vidžetima. Drugi služi za prikaz tačnog vremena i datuma, smeštanje notifikacija, ali i prečica ka programima koje najčešće koristite.

Sve to je, naravno, konfigurabilno, odnosno prilagodljivo naročitim potrebama. Tako možete da odredite veličinu i stil ispisa kada su sat i kalendar u pitanju, dozvoljeno je naznačiti koliko notifikacija će maksimalno biti vidljivo na ekranu, a tu je i podrška za „izvlačenje” do četiri prečice koje vode do omiljenih aplikacija. Možete da birate i način na koji će se otvarati aplikacije (običnim tapom prsta o ekran, držanjem prsta na ikonici ili uzastopnim tapom), postavljati pozadinske slike koje je moguće zatamniti ukoliko postoje notifikacije, pa čak i blurovati prikaz.

Ava Lockscreen preuzima sigurnosne metode za otključavanje ekrana od sistemske aplikacije za ovu namenu i tu počinju problemi. Naime, ne postoji način da se podrazumevano rešenje zameni alternativnim, pa se tako dolazi u situaciju da prilikom pristupa sadržaju budu vidljive obe instance. To ne izgleda lepo, a u isto vreme i troši bateriju. S druge strane, ukoliko ne kupite aplikaciju, naprednim opcijama (kao što je postavljanje više od dve prečice i blurovanje wallpapera) nećete moći da pristupite.

Vladimir PISODOROV

 
Huawei Mate 20 lite
Motorola Moto Z3 Play
LG Q7
LG K11
Honor Play
My Data Manager
Ava Lockscreen
Šta mislite o ovom tekstu?
Power Shade
StoryZ
Shorty
Splitwise
Alarmy

Platforma:
Android
Veličina:
4,1 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera