TEST OF TIME<>
052018<><>

Jupiter’s Masterdrive

U istoriji video-igara ostalo je zapisano da je početkom 1990. godine Gremlinov Super Cars postavio etalon za sve skrolujuće arkadne vožnje sa pogledom odozgo. Manje je poznato da je otprilike u isto vreme i Ubisoft predstavio svog takmaca u žanru – igru Jupiter’s Masterdrive.

U dalekoj budućnosti svi nasilni sportovi su zabranjeni, a najopasnije takmičenje predstavljaju trke vozilima na daljinsko upravljanje. Pred vama je najprestižniji događaj sezone, turnir koji se održava na Jupiteru i njegovih osam satelita. Na klasičnim kružnim stazama bolji plasman obezbeđuje veću novčanu nagradu, a u duelima u arenama za pobedu morate sakupiti što više simbola, nasumice razbacanih po autodromu. Kako je u pitanju nenasilna zabava, jedino oružje je sporopucajuće topče, koje će izvrteti protivnika ako uspete da ga pogodite. Za razliku od sličnih igara, vozilom je prilično lako upravljati jer inercije prilikom skretanja gotovo da i nema. Okruženje i tip vozila kojim upravljate menjaju se od trke do trke.

Novac od nagrada trošite na unapređivanje karakteristika vozila u lokalnoj garaži, gde možete kupiti jači motor, bolje kočnice, jači oklop ili veći rezervoar za gorivo. S audio-vizuelne strane, Jupiter’s Masterdrive neosporno kaska za konkurencijom, međutim, u pogledu igrivosti stoji rame uz rame sa našminkanim i tehnički utegnutim rivalima.

Darko MIHOKOVIĆ

 
Apocalypse
Day of the Pharaoh
Buck Rogers: Planet of Zoom
Jupiter’s Masterdrive
Šta mislite o ovom tekstu?
SimulGolf
Hillsea Lido

Platforma:
Amiga 500
Adresa:
goo .gl /BiFiwN
Veličina:
782 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera