TEST JOY<>
052018<><>

Denver KMS-10

I izvođač i publika

Među osnovnim hardverom, periferijama, televizorima, štampačima i ostalim uređajima koje obično testiraju glasila poput časopisa koji držite u rukama, povremeno nam se na testu nađe nešto nesvakidašnje i luckasto. Denver KMS-10 je jedna takva naprava, a u pitanju je bežični Bluetooth karaoke mikrofon sa zvučnikom. Da, jedna od onih stvari koje vam nikad ne bi pale na pamet, ali može da bude zabavna ako joj pružite šansu.

Uređaj je formata koji možete da očekujete s obzirom na to da se radi o mikrofonu sa dodatkom zvučnika u donjem delu. Kako će se ovakav proizvod koristiti pre svega na žurkama, proizvođač ga je oklopio solidnim slojem gume, a zvučnik i mikrofon su dobili metalne rešetke. Nažalost, guma ima završnicu koja skuplja svu moguću prljavštinu. Pored „prijemnika i predajnika”, na telu mikrofona nalaze se taster za uključivanje, dve klizne kontrole za jačinu zvuka i eha (echo), kao i tasteri medija plejera, kojima ćete kontrolisati prateću muziku.

Nakon uključenja možete da uparite KMS-10 sa mobilnim uređajem (što će biti najčešći način upotrebe), pronađete neku karaoke numeru, poklonite se i počnete. Jačina zvuka koja izbija iz malenog zvučnika od tri vata nije preterana, ali ćete okolinu naterati da sluša. Ukoliko želite da pustite numeru sa računara koji nema bežičnu vezu, na raspolaganju je 3,5 AUX. Tu je i slot za SD karticu, ako izvor zvuka nije u blizini.

Zbog male razdaljine zvučnika i mikrofona, treba paziti na mikrofoniju i blago pokriti ulaz mikrofona. Testirajući ovu metodu, došli smo do zaključka da je uređaj upotrebljiv i kao megafon. Eho, naravno, dodaje veselje, bilo da ste ozbiljni ili da karikirate ono što pevate. Dodajmo i to da, kako se radi o bežičnom uređaju, niko ne može da vas prekine i možete da pobegnete od nezahvalne publike koja ne razume vaš talenat.

Denver KMS-10 je simpatičan uređaj koji će veselje učiniti zanimljivijim, uz to može da posluži za animiranje mališana ili glasno objašnjavanje komšiluku da se tu ne parkira. Cena na domaćem tržištu je nešto „jača” i iznosi oko 4000 dinara. Da je malo bliža cifri od 20-25 dolara/evra/funti, što je cena u inostranstvu, mogli bismo od sveg srca da ga preporučimo.

Danilo LUKINOVIĆ

 
 TEST JOY
Denver KMS-10
Šta mislite o ovom tekstu?
Mad Catz R.A.T. 1
Gembird GMB Gaming KBS-UMG-01

 JA, IGRAČ
Pacijent nula

Osnovno:
mikrofon, zvučnik 3 W
Ostalo:
Bluetooth dometa 10 metara, AUX 3,5 mm, SD kartica, baterija 2000 mAh, kompatibilan sa muzičkim i karaoke softverom
Proizvođač:
Denver
Kontakt:
Refot B
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera