PHONE ZONE<>
052018<><>

Australian Open Tennis

Za početnike i one koji od prosečne teniske simulacije ne traže mnogo Australian Open Tennis biće sasvim dobra polazna osnova za pinkicu zabave. Igra nudi jednostavno upravljanje i to joj je osnovna vrlina. Birate između automatskog ili ručnog pomeranja igrača, koje se u ovom drugom slučaju obavlja jednostavnim tapom prsta o ekran.

Udarci se izvode na podjednako lak način, pa tako swipeom prsta ulevo loptu šaljete u levu stranu, dok swipe prsta desno proizvodi suprotan efekat. S druge strane, swipe nadole ima dvojaku ulogu: ako je protivnik blizu mreže, uslediće lob, ali ako se nalazi na/iza osnovne linije, automatski sledi drop shot. Downside ovakvog upravljačkog modela je, jasno, nemogućnost izbora vrste udarca, pa od teledirigovanih spinova ili reskih slajs udaraca nema ništa.

S obzirom na to da je igra zamišljena kao reklama za prvi grend slem sezone, osim izlaska na centralni teren u Melburnu, ne očekuje vas pregršt dodatnog sadržaja. Proboj kroz žreb očekuje vas uz igranje jednog, tri ili pet setova, uz mogućnost odabira broja gemova potrebnih za njihovo osvajanje. Svi oponenti su vrhunski igrači sa ATP liste, mada ćete ih na terenu teško razlikovati pošto se autori nisu preterano potrudili da na ekran prenesu njihove jedinstvene kretnje i signature udarce. Slično je i sa mehanikom teniskih pokreta, koja je najbliža nekim davno izdatim arkadnim ostvarenima.

Vladimir PISODOROV

 
Nano Golf
BUBBLEON
Merge Gems!
Salad Hunt
MARVEL Strike Force
Idle Tuber Empire
Friday the 13th: Killer Puzzle
Rocky Climb
Spell Souls: Duel of Legends
Dead Rivals
Australian Open Tennis
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
81 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera