PHONE ZONE<>
052018<><>

Dead Rivals

Multiplayer hibridi pucačine i RPG-a, takozvani looter shooteri nalik na Destiny i Warframe, sa pojavom jačih mobilnih uređaja lagano počinju da dolaze na Android i iOS. Dead Rivals je jedan od boljih.

Igra je smeštena u zombi apokalipsu, koju preživljavate iz perspektive jedne od tri igračke klase. Dead Rivals ima jedno veliko quest čvorište i gomilu instanciranih zona u kojima izvršavate questove u društvu drugih igrača. Pored preuzimanja questova i razgovaranja sa NPC-jevima, u bazi ćete nadograđivati objekte, craftovati oružje i oklope i otvarati loot kovčežiće koje nalazite u misijama.

Lenji i nesposobni konformisti pozdraviće mogućnost automatskog izvršavanja questova, sa sve kretanjem ka cilju, otvaranjem vatre, borbom sa zombijima i prikupljanjem loota. Auto questing je za sada pomalo bagovit jer vas često zaglavljuje u terenske prepreke, ali je dušu dao za grindovanje sa pola mozga na otvorenom prostoru.

Dead Rivals je igra koja zapanjujuće dobro izgleda. Bez preterivanja se može reći da bi igru, na maksimalnom nivou detalja koji zahteva sočan flegšip telefon, i zahtevna PC publika proglasila naslovom koji odvaljuje na vizuelnom planu.

Kao i svaka (novija) Gameloftova igra, i Dead Rivals je besplatan, uz opcionu freemium komponentu kupovine kristala koji skraćuju vreme gradnje objekata u bazi i otvaranja loot kovčega. Ako ste iole strpljiv igrač, ovo vam neće smetati.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Nano Golf
BUBBLEON
Merge Gems!
Salad Hunt
MARVEL Strike Force
Idle Tuber Empire
Friday the 13th: Killer Puzzle
Rocky Climb
Spell Souls: Duel of Legends
Dead Rivals
Šta mislite o ovom tekstu?
Australian Open Tennis

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
1,39 GB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera