NA LICU MESTA<>
012018<><>

Nikon dan

Sa legendama današnjice

Fakultet dramskih umetnosti, 14. decembar

Poznati fotografski brend Nikon, koji ove godine beleži stogodišnjicu postojanja, priredio je svojim korisnicima „Nikon dan” u organizaciji kompanije Refot B, ekskluzivnog uvoznika i distributera. Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa najnovijom Nikon opremom, isprobaju je i testiraju, kao i brendove Profoto, Lowepro, Manfrotto, San Disk, Lastolite i Colorama.

Najnoviji Nikon D850 najtemeljnije su prikazali upravo njegovi najverniji korisnici: Andreja Leko, stručnjak za komercijalnu studijsku fotografiju i video i Aleksandar Letić, profesionalni filmski fotograf, koji su na svojim primerima i uz more argumenata prikazali moć najnovijeg aparata. Zatim je usledila diskusija o osetljivoj temi položaja fotografa u Srbiji koju su vodili Dragan Petrović ispred firme Foto Video Studio i Radojica Petrović ispred Radena Photo. Zvezda dana definitivno je bio renomirani fotograf ekstremnih sportova Predrag Vučković. Svojom pokretačkom, snažnom i iskrenom energijom učinio je sve prisutne delom svog sveta sačinjenog od raznovrsnog sadržaja prepunog akcije, beskompromisne organizacije, motivacije i surovog profesionalizma.

Nikon Dan završio se prezentacijama i radionicama Profoto rasvete koju su vodili Danijel Berković, Profoto ambasador iz Hrvatske i Milan Živković, Nikon i Profoto ambasador iz Srbije, koji su dali priliku svima da isprobaju rasvetu i testiraju najnovije modele Nikon D5 i D850.

Ljudi iz kompanije Refot B prepoznali su potrebu za ovakvim događajima i, kako sami kažu, nastojaće da ih praktikuju češće kako bi, zajedno sa svojim vernim korisnicima unapređivali i gradili nove fotografske priče.

S.K.

 
 TRŽIŠTE
Novosti iz Intela i AMD-a

 PRIMENA
Skladištenje digitalnih podataka

 NA LICU MESTA
Games.con 2017
Vip Mobile i Jugoslovenska kinoteka
Extreme ESET korisnički skup
Nikon dan
Šta mislite o ovom tekstu?

 KOMPJUTERI I FILM
Coco
Downsizing
WWW vodič

 VREMENSKA MAŠINA
Butros Gali, Y2K i Warp kompjuteri

 PRST NA ČELO
Ili imaš stav, ili...
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera