PHONE ZONE<>
012018<><>

Timber West

Stariji čitaoci verovatno nisu svesni koliko su se uželeli one igre sa Sege Mege (ili njene kineske imitacije) u kojoj svetlosnim pištoljem učestvujete u dvobojima sa 8-bitnim karikaturama arhetipskih likova iz vestern filmova. Timber West vam može zagolicati pažnju, ali ćemo vas odmah upozoriti da je količina reklama kojom vas zasipa naprosto bezobrazna.

Vodite „kauboja”, a protivnici izlaze sa strane kao na Segi onomad; tapnete prstom na njih, a kada se nišan poklopi sa mesom, pustite te prangija opali, a ako odugovlačite, oponent će vas sa’raniti. Zvuči jednostavno, ali su refleksi vrlo bitni, osim ako ne pazarite jačeg junošu. Igra se proteže preko pregršt nivoa o kojima ne bismo mogli više da vam kažemo jer nam nikako nije leglo što posle pogibije, transfera nivoa ili bilo koje druge akcije iskoči reklama. Jednom nas je igra pitala da li želimo da platimo kako bismo nastavili na mestu pogibije, potom nas počastila reklamom, pa da li biste želeli da date koji dolar da ne gledate reklame, da bismo nakon odričnog odgovora opet dobili reklamu. Lagano deinstall, jer se granica mora povući: OK je da se ponudi igraču da odgleda reklamu za zlato kao dobar hrčak, ali da mu stalno iskaču, ne može. Gospodo developeri, pozdravite vašu mamu, što bi rekao Čvarkov Đorđe.

Srđan BRDAR

 
Rules of Survival
Infinity Loop: ENERGY
Hoppenhelm
Bounzy!
Amazing Katamari Damacy
Timber West
Šta mislite o ovom tekstu?
Like a Boss
Top Seed
Big Shot Boxing
Captain Tsubasa: Dream Team
PepeLine Adventures
Formula Racing 2D
Puzzle Fighter
Ferdinand: Unstoppabull

Platforma:
Android
Veličina:
23 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera