PHONE ZONE<>
012018<><>

Bounzy!

U igri Bounzy! vodite čarobnjaka kome u susret dolaze talasi čudovišta protiv kojih se borite sa nekoliko tipova magija. Na prvom mestu su klasične kugle magične energije kojima, u vidu pravolinijskih nizova, gađate stvorenja koja vam se približavaju, a koja imaju sve veći broj hit poena koje morate da svedete na nulu da bi odgovarajuće čudovište nestalo. Osim energetskih kugli, čiji izgled, snagu i broj unapređujete kako nivoi igre odmiču, tu je još šest specijalnih magija, koje takođe postepeno otključavate i unapređujete u skladu sa nivoom vašeg čarobnjaka.

Od ovih specijalnih magija, tri su početne, što znači da ćete ih lansirati ispred vašeg niza energetskih projektila, a tri završne zato što se nalaze na kraju niza. Pre svakog poteza dobijate obaveštenje koje dve magije su nasumično odabrane (jedna početna i jedna završna) i njih ćete koristiti kada sledeći niz projektila uputite ka stvorenjima koja su sve bliže. Specifične mehanike i nasumičnost ovih magija, u skladu sa specijalnim sposobnostima određenih stvorenja, dodaju jednostavnoj, a zaraznoj mehanici ove igre idealnu količinu taktičke dubine. Zbog toga nedeljama nećete moći da prestanete da je igrate, zanemarujući sve druge obaveze.

Dragan KOSOVAC

 
Rules of Survival
Infinity Loop: ENERGY
Hoppenhelm
Bounzy!
Šta mislite o ovom tekstu?
Amazing Katamari Damacy
Timber West
Like a Boss
Top Seed
Big Shot Boxing
Captain Tsubasa: Dream Team
PepeLine Adventures
Formula Racing 2D
Puzzle Fighter
Ferdinand: Unstoppabull

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
141 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera