PHONE ZONE<>
012018<><>

Infinity Loop: ENERGY

Pre nekoliko meseci pisali smo o veoma zabavnoj i opuštajućoj igri Infinity Loop (SK 8/2017), u kojoj je cilj da se rotiranjem segmenata na kvadratnoj osnovi napravi serija zatvorenih petlji. U međuvremenu se, sem mora klonova, pojavila i druga varijanta igre – Infinity Loop: HEX, koji je umesto kvadratne osnove za segmente koje rotiramo postavio šestougaonike uz isti jednostavan grafički stil. Sada smo dobili sledeći evolutivni korak koji spaja elemente izazova iz prve dve igre sa onima iz još jednog naslova iz Infinity Gamesa, Current Streama, a unapređena je i grafika.

Osnovna mehanika igre Infinity Loop: ENERGY takođe je rotiranje segmenata, ali sada je prisutna dodatna komponenta – više ne rotirate proste apstraktno postavljene linije, nego se radi o provodnicima kroz koje teče elektricitet. Završeci petlji, predstavljeni kružićima u ranije dve igre, sada mogu da imaju tri varijante – može da se radi o izvorima struje, sijalicama ili bežičnim transmiterima električne energije. Cilj svakog nivoa je i dalje da napravite seriju zatvorenih petlji, ali na takav način da na kraju sve sijalice svetle. Tehnički gledano, ovaj dodatni preduslov, kao i novi, nepokretni segmenti, zapravo olakšavaju rešavanje nekih nivoa jer jasno ograničavaju orijentaciju određenih grupa segmenata. Ipak, provođenje vremena uz novi naslov iz serijala Infinity Loop i dalje predstavlja vrhunsku kombinaciju opuštanja i logičkog izazova.

Dragan KOSOVAC

 
Rules of Survival
Infinity Loop: ENERGY
Šta mislite o ovom tekstu?
Hoppenhelm
Bounzy!
Amazing Katamari Damacy
Timber West
Like a Boss
Top Seed
Big Shot Boxing
Captain Tsubasa: Dream Team
PepeLine Adventures
Formula Racing 2D
Puzzle Fighter
Ferdinand: Unstoppabull

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
100 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera