PHONE ZONE<>
112017<><>

Lionheart: Dark Moon

Nema mnogo pametovanja: zlo je krenulo po delove ključa od portala između dva sveta, a vi i vaša sestra ste pripadnik garde koja ih čuva. Iako je mač veći od vas, ne ustručavate se konflikta sa razbojnicima i dobro znate da je samo praksa ono što vas deli od statusa nepobedivog ratnika.

Jednostavan potezni sistem, animirano-stripska grafika i mnoštvo heroja, to Lionheart: Dark Moon obezbeđuje igračima. Pobedničku ekipu sastavljate bistreći roster sastavljen od neverovatnih 120 karaktera. Nove likove otključavate „u hodu”, dok se levelovanje obavlja automatski, prikupljanjem iskustvenih poena. Stvar možete da ubrzate konzumiranjem napitaka koje zavređujete po uspešnom okončanju bitaka. Svakom heroju može da se „prišije” perk u vidu životinje čuvara koji mu dodatno boostuje sposobnosti.

Borbe su segmentirane i, da biste završili misiju, moraćete da se borite sa tri „paketa” neprijatelja u nizu. Grindovanje je sastavni deo jednačine, osim ako ne nameravate da posegnete za novčanikom i za pravi novac kupite iskustvo. Igra je na početku neodoljiva, što zbog izuzetnih tehničkih karakteristika, što zbog simpatičnih likova, ali sve brzo postaje monotono zbog ponavljanja jednog te istog skupa akcija. Inače, osim kampanje, možete da se oprobate i u areni protiv drugih ekipa ili da pojedine članove ekipe pošaljete u istraživačke misije zarad lootovanja okoliša.

Vladimir PISODOROV

 
Game of Thrones: Conquest
Another Lost Phone: Laura’s Story
Stranger Things: The Game
Into the Dead 2
Middle-earth: Shadow of War
Flippy Knife
Naval Storm TD
The Great Mind of Tesla
Dice Hunter
Geostorm
Lionheart: Dark Moon
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
250 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes,GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera