PHONE ZONE<>
112017<><>

Into the Dead 2

Nastavak PikPokovog megahita Into the Dead još jednom nas stavlja u centar zombi apokalipse. Doživeli ste nesreću na putu, prevozno sredstvo vam je uništeno i sada jedino možete da se oslonite na svoje brze noge. Porodica vam je udaljena čak sedam poglavlja i 60 misija koje su prepune agresivnih mozgojedaca.

Dok trčite kroz kukuruzna polja, prolećete kroz ambare i provlačite se između napuštenih vozila, repetirate sačmaru i bušite trulež kao sir. Iako vam iskustvo govori da municiju treba štedeti, usput nailazite na sanduke sa dopunom i ipak ne brinete previše o municiji za naredni kilometar. Kada nabasate na gomilu zombija, aktivirate ručnu bombu, a kada se desi da vas neki „šetač” obori, možete da izvučete nož iz korica i pokušate da mu ga zarijete u glavu i tako se oslobodite smrtonosnog zagrljaja. Noževi se, kao i municija, troše i, u slučaju da ostanete bez njih, prvi dodir sa zombijima označava kraj igre.

U svaku misiju dozvoljeno je da ponesete dva oružja koja po slobodnom nahođenju u toku akcije menjate. Ručno punjenje nije na meniju, što je prilično nezgodno, ali je zato na raspolaganju mogućnost nadogradnje naoružanja (veći damage, brži reload, brže ispaljivanje metaka i tako dalje), pa čak i korišćenje perkova. Nailazićete i na šeme novih oružja, pa ćete vrlo brzo, pored pištolja i sačmare, u arsenalu imati i automatsku pušku, uzi i slično. Na nekim misijama nailazite na vojne punktove gde možete da „zasednete” u mitraljesko gnezdo ili uskočite u oklopni transporter. Tada kreće žetva...

Upravljanje je krajnje jednostavno i podrazumeva usmeravanje vođenog lika levo-desno putem virtuelne pečurkice i tap prstom o ekran za pucanje. Bacanje bombi, korišćenje noža i zamena oružja obavlja se tapom prsta na odgovarajuće ikonice. Na trčanje i skakanje nemate uticaj i vaše je samo da pronađete idealnu putanju između prepreka koje ne mogu da se savladaju i zombija koji kao da niču iz zemlje. Između svake misije sledi intermeco u kojem pratite „odmotavanje” priče. Dijalozi su podvučeni voiceovereom i, iako nema animiranih međuscena, to ne smeta puno. Pored kampanje, na raspolaganju su i survival misije, te pojedinačni zadaci koji se menjaju na dnevnom nivou. Into the Dead 2 krase izuzetne tehničke karakteristike, na prvom mestu grafika. Atmosfera je izuzetna i tera vas da igrate više nego što biste hteli. Nažalost, utisak donekle kvari ingame purchase sistem koji je implementiran u standardnom obliku. Ako hoćete odmah bolja oružja – platite, ako nećete da čekate da vam se obnovi energija za pokretanje misije – platite, ako hoćete još noževa i bombi – platite, ako hoćete konzerve sa hranom za psa – platite... Kud ode ovaj svet?

Vladimir PISODOROV

 
Game of Thrones: Conquest
Another Lost Phone: Laura’s Story
Stranger Things: The Game
Into the Dead 2
Šta mislite o ovom tekstu?
Middle-earth: Shadow of War
Flippy Knife
Naval Storm TD
The Great Mind of Tesla
Dice Hunter
Geostorm
Lionheart: Dark Moon

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
700 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
pikpok .com /games /into -the -dead -2
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera