PHONE ZONE<>
092017<><>

Zombies, Run! 5k Training Free

Realno, samo veoma dosadni ljudi trče kako bi bili zdravi i u formi. Jedini razlog za održavanje trkačke kondicije je priprema za neumitnu zombi apokalipsu... Verovatno su ovako razmišljali kreatori ove fitnes aplikacije sa inovativnom podlogom.

Zombies, Run! 5k Training Free je delo tvoraca originalne Zombies, Run! igre, koji vam ovde u blago osiromašenom pakovanju dostavljaju svoj paket podsticaja i trenažnih instrukcija za započinjanje i usavršavanje trkačke karijere. Aplikacija je u osavremenjenoj iteraciji rađena usmeravajući se više na potrebe početnika. Igra donosi sistem efektivno isplaniranih treninga kako bi početnika pripremila da istrči svoju prvu 5k trku (trka na pet kilometara). Tu su saveti prilikom trčanja i brzog hodanja, kao i instrukcije koje nisu vezane samo za trčanje. Sistem treninga koji traje nekoliko nedelja prati propratna priča o preživelima koji beže od zombi hordi. Tokom treninga direktno iz aplikacije možete slušati glasovne poruke, što trenažne što narativne iz igre ili vašu muziku. Tu su i GPS praćenje vaših ruta, razni logovi aktivnosti, rekordi i slično.

Kao što se i očekuje od free verzije programa koja treba da vas navuče na premium, neke napredne opcije i delovi priče su izbačeni, ali zato interfejs funkcioniše i izgleda daleko bolje nego u sličnim besplatnim ostvarenjima.

Srđan BRDAR

 
Nokia 3 i Nokia 6
Motorola Moto C i C Plus
Samsung Galaxy J3 (2017)
BlackBerry KeyOne
Lighting Diagram Maker
Adobe Scan
Loopsie
iMotion
Camera Roll – Gallery
RedZone Map
Temp Mail
My Script Calculator
Zombies, Run! 5k Training Free
Šta mislite o ovom tekstu?
Text Converter – All in one

Platforma:
Android, iPhone
Veličina:
150 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera