PHONE ZONE<>
092017<><>

iMotion

Iako veoma jednostavna, iMotion je jedna od najboljih aplikacija za izradu takozvanih timelapse video-klipova u kućnom okruženju. U pitanju je prilagodljiva alatka sa velikim manevarskim prostorom, uz to besplatna, ukoliko planirate da se zadovoljite bazičnim mogućnostima.

Interval između „hvatanja” dve sličice određujete sami, a oduševilo nas je to što se vrednost može postaviti na samo 0,1 sekundu, ali i na čitav dan. Između je još tridesetak predefinisanih vrednosti, što će zadovoljiti čak i nešto zahtevnije korisnike. Fotografije mogu da se beleže i ručno (čak i uz pomoć nekog drugog Apple mobilnog uređaja koji će poslužiti kao daljinski upravljač). Tada se iMotion zapravo postavlja u famozni stop-motion radni režim. Scenu možete da osvetlite tako što ćete permanentno aktivirati blic, a snimanje je moguće u rezolucijama 1920 × 1080 i 1080 × 1080 piksela. Gotove kreacije se čuvaju kao klasični video-klipovi, animirani GIF-ovi ili kao sekvence pojedinačnih slika.

Ukoliko se odlučite za kupovinu full verzije, za nešto manje od pet evra dobićete pregršt zanimljivih dodataka koji će iMotionu omogućiti da vas zadivi. Na primer, kreacije ćete moći da čuvate i importujete ih iz „oblaka”, u projekte je dozvoljeno ubacivati slike sa memorijske lokacije (pa čak i od istih praviti filmić „od nule”), a na licu mesta je dozvoljeno ubacivanje pozadinske muzike, odnosno snimanje zvuka direktno sa mikrofona.

Vladimir PISODOROV

 
Nokia 3 i Nokia 6
Motorola Moto C i C Plus
Samsung Galaxy J3 (2017)
BlackBerry KeyOne
Lighting Diagram Maker
Adobe Scan
Loopsie
iMotion
Šta mislite o ovom tekstu?
Camera Roll – Gallery
RedZone Map
Temp Mail
My Script Calculator
Zombies, Run! 5k Training Free
Text Converter – All in one

Platforma:
iOS
Veličina:
85,9 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera