TEST OF TIME<>
082017<><>

Pink Panther

Nakon mnogih, domaćoj publici manje ili više poznatih junaka animiranih filmova koji su prodefilovali ekranima kućnih računara, došao je red i na ružičastog pantera Pantu, kako je u lokalnoj sinhronizaciji nazvan Pink Panther.

Kao i obično, Panta je bez prebijene pare i skovao je plan da se zaposli kao batler kod bogataša kako bi noću „pozajmio” dragocenosti iz kuće i utopio ih u obližnjoj prodavnici. Međutim, nije računao na činjenicu da svi njegovi poslodavci hodaju u snu, pa je na vama da mu pomognete da obezbedi dovoljno novca za život na visokoj nozi, a da pritom ne probudi gazdu.

Ovaj koncept dosta podseća na nekoliko godina mlađu, ali daleko poznatiju, igru Sleepwalker. I ovde ćete spavača navoditi između prepreka uz pomoć zvonceta, laganim guranjem mu menjati smer kretanja, postavljati skakaonice kako se ne bi sapleo o predmete na podu, sve u svemu čuvati ga kao malo vode na dlanu. Naravno, hodač u snu nije jedini problem koji vas ometa u krađi, tu je i dosadni inspektor Kluzo koji povremeno tumara po kućama, ali u inventaru imate portabl rupe u podu pomoću kojih ga se uz malo lukavstva možete trajno rešiti. Dopadljivu grafiku i prepoznatljivu muzičku temu, nažalost, ruži loše izvođenje – manipulacija predemtima je očajno izvedena, pa ćete često na nehotične greške gubiti dragocene sekunde, a isto se odnosi i na, ništa bolje urađenu, detekciju sudara između sprajtova i elemenata pozadine.

Darko MIHOKOVIĆ

 
Jumping Cross
Buffalo Bill’s Wild West Show
Over Top
On the Ball
Red Alert
Pink Panther
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Amiga 500
Adresa:
goo .gl /dDcThn
Veličina:
198 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera