TEST OF TIME<>
082017<><>

Over Top

U ovoj izometrijskoj trkačkoj igri borite se protiv tri kompjuterski vođena oponenta u svojevrsnoj reli disciplini. Ako izuzmemo pogled na akciju, Over Top neodoljivo podseća na Out Run, iako ovde ne postoji mogućnost odabira rute kretanja. Ipak, deonice se suštinski razlikuju jedna od druge, pa čak podrazumevaju dinamičku promenu uslova vožnje, što za vreme kada je igra izdata (1996. godina) baš i nije bio standard.

Na raspolaganju vam stoji čak osam prevoznih sredstava među kojima se nalazi i sportski automobil, motocikl, džip, kamion... Razlika je u prijanjanju na različitim vrstama podloge, što je i naznačeno, a dozvoljeno je da pre starta trke svog ljubimca prefarbate bojom po izboru. Upravljanje je jednostavno i pored strelica za usmeravanje automobila, koriste se još tasteri za gas i kočnicu. Ovo drugo ima dvostruku ulogu, pošto kada ga pritisnete brzo dva puta aktivirate ručnu kočnicu i možete da pokrenete driftovanje.

Kao što smo rekli, staze su izuzetno raznolike i donose sadržaj koji se menja. Tako nema iznenađenja kada sa snega pređete na šljunak, kada dan zamenite za noć, kada vas na prašini iznenadi kiša. Na putu se nalaze i skakaonice, kao i objekti koje možete da poroljate čisto iz zadovoljstva. Osećaj brzine je u nekim situacijama toliko naglašen da ćete se uspaničiti, naročito u vezanim krivinama koje nisu u deficitu. Malu zamerku imamo na položaj kamere koja je previše blizu akciji, što rezultuje nepreglednošću.

Vladimir PISODOROV

 
Jumping Cross
Buffalo Bill’s Wild West Show
Over Top
Šta mislite o ovom tekstu?
On the Ball
Red Alert
Pink Panther

Platforma:
arkadni aparat
Adresa:
goo .gl /SzDdZ5
Veličina:
12 MB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera