TEST OF TIME<>
082017<><>

Buffalo Bill’s Wild West Show

Nakon uspeha Epyxovog California Gamesa, neki izdavači, poput britanskog Tynesofta, su se prosto specijalizovali za takozvane multi-event igre. Tako se posle zimske i letnje olimpijade, te cirkuskih akrobacija u njihovom opusu, našla i igra smeštena u okruženje Divljeg zapada – Buffalo Bill’s Wild West Show (1989), nazvana po istoimenoj trupi zabavljača sa kraja devetnaestog veka.

Prva u nizu od šest disciplina je bacanje noževa, gde se osim da postignete što bolji skor trudite i da promašite nesrećnu Indijanku koja je vezana za rotirajuću metu. Sledeća je streljana koja se sastoji iz dve discipline: pucanja u mete koje se pojavljuju ispred vas, pazeći da ne pogodite one sa šerifom ili decom, i pucanja u flaše koje vaš pomoćnik baca u vazduh. Tu je i vremenski ograničena potera za kočijama, dok vas ometaju Indijanci bacajući predmete pred kopita vašeg konja.

Preostale tri discipline su vezane za rodeo i za razliku od prethodne tri, veoma ih je teško savladati. Pri jahanju divljeg ždrepca potrebno je što duže ostati u sedlu povlačeći džojstik u smeru suprotnom od ritanja konja, zatim sledi hvatanje teleta lasom i na kraju „rvanje sa bikom”, gde u trku morate zaskočiti bika, uhvatiti ga za rogove i oboriti na zemlju. Kao i svaku multi-event igru i Wild West Show je najzanimljivije igrati u društvu, a vesela vašarska muzika dodatno doprinosi opuštenoj atmosferi kojom igra odiše.

Darko MIHOKOVIĆ

 
Jumping Cross
Buffalo Bill’s Wild West Show
Šta mislite o ovom tekstu?
Over Top
On the Ball
Red Alert
Pink Panther

Platforma:
Amiga 500
Adresa:
goo .gl /RQDS7D
Veličina:
500 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera